Mamici de iulie-august 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Alina, eu zic sa mergi la medic. La prima sarcina am avut si eu asa dureri, si s-a dovedi o foarte mica dezlipire de placenta care s-a putut trata rapid, dar care, daca nu as fi descoperit-o, ar fi putut duce la complicatii.... Sper ca la tine sa nu fie asa ceva, dar mai bine ar fi sa mergi la medic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

de ieri dupa amiaza au inceput iar sangerarile,de data aceasta mult mai abundente,cu sange rosu rosu si cu cheaguri.o sa merg maine la dr.

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

buna mamici de vara!!!

cu inima cat un purice ma inscriu si eu la voi
sunt doar Z24 dar am deja 3 teste slab pozitive si SIMT ca sunt insarcinata, de fapt ieri noapte am avut un vis in care aveam tripleti si ii spuneam doctorului ca nu se poate, sunt prea multi si ieri dim m-am trezit insarcinatacu adevarat. Am dat fuguta la farmacie si am facut un test in care de-abia se zarea umbra celei de-a doua liniute dar nu nu mi-a trebuit mai mult. I-am si dat vestea sotului. Iar astazi am mai facut inca 2 teste la fel - slab pozitive dar e foarte devreme e normal sa iasa asa. Oricum e foarte ciudat ca eu aveam ovulatia prin Z17-18, insa se pare ca luna asta a fost mult mai devreme prin Z13-14.

Spun ca sunt cu inima cat un purice deoarece acum 5 luni am avut o sarcina (prima din viata mea) oprita in evolutie la 9 sapt si a trebuit sa fac chiuretaj.
Si acum mi-e frica dar totusi sunt optimista si am incredere ca de data asta totul va fi bine.

Eu nu merg la ecografie decat la 6s. Nu mai spunem nimanui de sarcina deoarece data trecuta ne-a fost foarte greu sa explicam tuturor ce s-a intamplat. Asa ca simt nevoia sa vorbesc cu cineva, nu pot rezista pana la 3 luni fara sa vb cu nimeni

oricum sa va dau datele mele:
DN: 25.08.1978
DPN: 18.07.2008
UM: 12.10.2007

pupyci tuturor si multa, multa sanatate!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna tuturor viitoarelor mamici,

Sunt o mamica a unui baietel nazdravan Bogdan de 1 an si 2 luni si gravidutza de 5+, DPN 10 iulie 2008. Ma inscriu si eu pe lista voastra, desi nu stiu sigur cum voi reusi sa citesc si sa scriu pt ca cel mic nu ma lasa sa respir mai deloc, dar sa speram ca voi reusi sa fac prezenta cat de cat pe aici.

Inca nu am fost la dr, am doar 2 teste pozitive, asta pt ca dr meu este in Szeged si nu voi reusi sa ajung decat peste vreo 2-3 saptamani la el. La dr aici voi merge abia pe la 4 luni, ca si la prima sarcina.
Momentan nu am nimic simptome si sper sa nici nu am. Prima sarcina a fost ca si cum nu as fi fost insarcinata, exceptand ultimele 2 luni cand burta ma impiedica sa functionez la normal , dar oricum fara probleme.

Cam atat despre noi acum.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006) si 4+
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Bubuleana, la mine la prima sarcina cand mi-a iesit a doua liniuta la test si a fost asa pala am crezut ca o vad eu pt ca imi doream asa mult, dar asa iese, nu este de aceeasi culoare ca si prima. La fel mi-a iesit si acum, la sarcina aceasta, si cu toate astea tot mi-am facut 2 teste .
Iti doresc sa ai linistea sufleteasca necesara si sa te gandesti cat mai putin la ce ti s-a intamplat, pt ca sunt convinsa ca totul va fi ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryanne spune:

Bine ai venit printre noi Bubuleana Cu testul de sarcina poti fii linistita pentru ca eu am facut 3 teste de sarcina pana sa ajung la doctor sa-mi spuna ca sunt gravida.La primul mi-a iesit a doua linie dar era cam stearsa nu era atat de colorata ca prima,la al doilea test mi-a iesit negativ iar la al treilea mi-a iesit din nou acea linie dar slab colorata.Chiar daca este foarte slab colorata linia poate fii sarcinaCel mai bine mergi la un doctor pentru a fii sigura si sper sa fie

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna fetelor!Scriu ptr prima data pe un forum si va rog sa ma scuzati daca fac unde greseli!As vrea sa ma treceti si pe mine pe listuta voastra daca totul o sa fie bine o sa devin mamica pe 01.07.2008.Sapt asta fac prima ecografie si sper sa fie totul ok.Sper sa-mi fac si eu prietene pe acest forum am nevoie!Aici unde sunt Italia sunt cam singura doar cu sotul meu fara prietene.Va pup si felicitari la toate noile mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna burtici!
bubuleana bine ai venit! tinem pumnii ca de data asta totul a fi bine
flavia, si tie bun venit! si eu mai am un pui mic de 9 luni, si mai sunt multe mamici de bb2 aici, nu esti singura...
alinam si pe mine ma doare burta, eu asa am avut si la prima sarcina, cred ca e normal dar oricum vorbeste cu dr tau sa stai linistita
sylviuta felicitari pt inimioara
mona offff si tu nu se mai potolesc singerarile alea odata! sa dea dd sa fie totul bine

pe mine ma incearca o oboseala din aia maxima ca nu pot sa ma ridic dupa scaun si ar cam trebui.
la mine prima echo va fi la 10 sapt si fac si translucenta nucala atunci si testele de screening pt SD, si deja am emotii.
weekend placut va doresc tuturor
6+

Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

ALINA MARIA iti raspund aici asa poate raspund si celorlalte fete poate au si ele dubii. Deci, fetelor, o odisee cand se deschide......se deschide de o persoana......pe urma....aceasta odisee este a tuturor gravidutelor care se inscriu. Aceea persoana care a deschis odiseea trebuie sa infiinteze un user comun....in asa fel....ca aceasta odisee sa fie gestita de toate gravidutele si nu numai de persoana care a deschis odiseea. Deci, toate gravidutele pot sa intre cu userul iu-aug2008 si sa deschida noi capitole, sa modifice ceva la userul lor, etc. Pentru e dreptul vostru. Daca nu stiti sa deschideti un capitol nu-i nimic. Daca nu stiti sa deschideti un capitol si vreti...e deajuns sa spuneti si cele care stiu sa va invete. Deci din acest motiv v-am trimis pe PM parola pentru a intra cu userul comun, sau daca vreti sa intrati pe e-mail-ul comun sa puneti ceva util in acest e-mail sau sa va puneti poze de-ale voastre. E posibil ca eu intr-o zi sa nu ma simt bine...........cum sunt zilele aceastea............si deci ar trebui sa deschideti voi capitol nou. IntelegiALINA? Din acest motiv v-am trimis parola.....nu pentru ca voi mi-ati cerut-o. E dreptul vostru..................
Sa-mi revin din ameteli si am sa citesc din urma.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara fetelor , bine venit Bubuleana , Flavia , sedere placut la noi si cat mai multe momente placute .
Biribu de ce ai avut dureri ? nu ti s-a dat o explicatie ? te doare ca la ciclu ? sau cum ?Si euy sunt extrem de obosita .
Ankalaura multumesc de raspuns sa speram ca intradevar nu e asa cum a fost la tine , cum au descoperit ? au facut eco ? ai fost internata sau ai loat doar niste pastile ?
Mona mai ce ne faci stai linistita si iti tin pumnii pe maine , sa mii tii si tu da ?

Alina 5+ si Mandy Stephanie 2,6 ani

Mergi la inceput