Mamici de iulie-august 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
creem spune:
MAJORAREA SUMEI PRIMITE DE MAMELE AFLATE IN CONCEDIU PT INGRIJIREA COPILULUI...semnati, daca sunteti de acord petitia la link-ul acesta
http://www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html
38+ 
danangie spune:
MADA scriu acest mesaj si pe urma ma pun sa adaug.
NATI dar cum faci zacusca?Nu stiu daca te-am felicitat pentru samburel!!
KIMMY eii mi-am imaginat ca tu vorbeai de sac gestational pentru ca fetele pe aici deja se impacientau ca tu ai embrionul asa de mare. Si eu stiu cum e sa faci comparatii intre tine si celalalte gravidute.
Si eu am pierdut in mai o sarcina de 11 sapt. si iau o capsula de progesteron de 200 mg seara.
MONALAC ma duc pe urma sa vaz despre cine e vorba.....ma bucur pentru rezultatele de la coprocultura. Si pentru greturi!!Si eu am greturi....adica le am numai cand mananc....
CRISARH felicitari pentru bb!! eu zic sa te iei dupa data UM ca sa afli DPN. Pentru ca la varsta asta de sarcina 6 sapt e prea devreme sa confirme ca vei naste la jum lui iunie. Pentru ca pana in trimestru 3 copilul cand va creste mai repede cand va creste mai incet. Data exacta eu zic ca e relevanta cand vei face eco aia din sapt 32....33......abia atunci iti va zice cu exactitate cand vei naste. Acum e prea devreme. Deci ramai la noi. Daca vrei bineinteles.
PETRO
da stiu ca vei naste cu cel de garda....tocmai de aceea ziceam ca nu stiu daca voi naste chiar cu ea. Dar macar sa ma urmareasca ea. Stiu ca dau ceva bani pe luna cand voi merge la control dar macar e o docorita care te viziteaza pentru ca esti gravida nu pentru ca ii platesti chistanta. Intelegi ce vreau sa spun.Si ma tot intreba: Vrei sa stii altceva? Ai vreun dubiu? Sa mananci aia, sa nu mananci aia, sa dormi mult,m-a cantarit, mi-a luat tensiunea. Ce mai.....mi-a placut. Grazieeeeeeeee!!!!
MARRYANNE felictari pentru sarcina!! Sa ne dai toate datele tale: DN, UM, DPN. Sedere placuta aici!!!
IRDA ma bucur ca esti bine!Ai fost la doctor tu?
Sa va explic cum e treaba cu "gigeii" Y si X. Deci sperma contine gicei Y si gigei X. Din cei Y va iesi baiat. Din cei X va iesi fata. Am inteles ca gigeii Y mor cel mai repede. Adica nu rezista mult. In schimb cei X rezista mai mult. De aceea cand sperma intra in vagin , pe urma ia drumul colului etc.....si se duce in cautarea ovocitului......daca....ovocitul e deja acolo ca asteapta intalnirea.....se zice ca primii gigei care ajung la ovocit sunt Y. Si de aici iese baiatul. Daca.....atunci cand gigeii sunt in cautarea ovocitului........ovocitul inca nu a iesit din gaoace(folicul).....atunci.....gigeii Y nu rezista, mor............si raman cei X.....in asteptarea intalnirii cu ovocitul. Deci cam asta e explicatia. Stiti ca gigeii....."alearga" foarte greu. Si deci.....daca tu ai prestat din 2 in 2 zile......e posibil ca in tine sa ai gigeii X in asteptare. Si deci daca in momentul spargerii foliculului.....X-ul e acolo langa el......deci va iesi fata....chiar daca tu abia ai prestat si crezi sigur ca va fi baiat. Hmm sper ca ati inteles ceva.....
Cumnata mea a aflat ce avea cand avea fix 12 saptamani.
Numai bine
SYYLVIUTA ce-ai facut la doctor?
mult asteptat
Irda spune:
Danutza....felicitari pentru bebeul cu inimioara!

Cu gigeii asa stiam si eu....dar vezi tu ....la noi n-aveau cum sa fie d'aia vechi pe "drumul de costisha ce duce la Vaslui
"......adica prin col, trompe, uter, vagin ca noi ne-am hotarat s-o facem fara prez chiar in dimineatza aia.....adica pana in momentul X ne-am protejat....asa ca ....sper si eu....ca gigeii Y au ajuns primii la intalnirea cu dragutzul de ovul!![]()
Ne lamurim inainte de Craciun....ma duc la eco morfologica de trim 1 cam pe 20-21 decembrie!
Pana atunci mai am programata o eco pe 20 noiembrie.....sper sa fie totul bine si sa ajung la ea cand trebuie nu mai devreme....am niste pete bejulii care nu vor sa se lase deloc ...de duminica le am....
Nu-s nici mai rau nici mai bine, dar prezente acolo....cand zic ca gata s-a curatzat...mai baga o tura....sper sa se prinda mai bine bebe de casutza lui!
Apropo de data de nastere....la mine e 30.07.1978
Dr e Nayel Isreb de la CFR 2 Merci
Irda
Bebe
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
monalac spune:
eu azi n am mai sangerat deloc...abia astept sa merg maine la dr...la 8 15 am programare,deci va tb sa plecam pe la 6 de acasa...cris e cu tati afara,sa se plimbe cu tractorasul.cand sta doar cu mine,e destul de cuminte si ceea ce ma mira e ca n a uitat de bebe.eu i am spus de asta in urma cu vreo 3 saptamani,cand am aflat ca sunt insarcinata,dar in ult saptamana n am mai pomenit nimic,ca daca e sa se intample ceva,macar sa nu sufere si el..insa cris,in fiecare seara,imi spune ca ma iubeste si ca iubeste si pe//mami,tati,cristian//adica se pune si pe el// si pe bebe//. si imi cere sa l las sa l mangaie pe bebe,si imi mangaie burta...tineti mi pumnii,maine dimineata,fetelor!!
Mami de
Cris
Poze Cris
Irda spune:
Mona......tinem pumnii sa fie totul ok, draga mea!

Ma bucur ca s-a oprit sangerarea.....ti-am zis ca si eu stau cam nelinistita ca tot am scurgerile astea bejulii....de duminica....cand ma crezui wonder woman si le-am facut pe toate!
Sa ne vii cu stiri bune de la control!
Eu bantui prin casa cu gretzuri.....n-am toata ziua, dar recupereaza seara .....cand nici fructe nu pot sa vad in fatza ochilor
!
Voi ce va doriti sa fie bebe?
In afara de sanatos....cred ca fiecare are acolo o preferintza!
Eu parca sa zic ca as vrea un baietzel, desi....nah.....un baietzel se creste diferit fata de o fata ....cea ce am acum acasa......asa ca .....cam oscilez....si 2 fetitze sunt minunate!

Irda
Bebe
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
violeta69 spune:
Mona,bafta maine la medic

pt toate fetele
si BBii din burtica
noapte buna va doresc
Vio
5+
mamica de viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monalac spune:
IRDA,eu am citit ca scurgerile maronii sunt normale la inceput de sarcina si atata tp cat nu sunt firisoare de sange,nu sunt probleme.
VOILETA,MULTUMESC!noapte buna si tie!
eu vreau o fetita ,crisul meu tot fetita vrea,dar asta e cel mai neimportant lucru.sa fie sanatos,atat conteaza!
Mami de
Cris
Poze Cris
ankalaura spune:
Salutare fetele. Eu n-am nici cel mai mic habar nici la ce medic voi merge nici la ce spital voi naste. Pe cel de data trecuta il consider un tampit, deci nu ma mai duc la el.
Mai am pe cineva la Pantelimon, super doctorita, dar nu lucreaza la nici o clinica privata, nici cabinet privat nu are, deci e de gasit numai la spital. Asta ma incurca foarte tare pentru ca stau extrem de prost cu timpul, programul la serviciu este groaznic de inmcarcat, traficul oribil,.... ce mai... Ca sa ajung la spital, cu cat mai stau dupa dr, as pierde cel putin juma' de zi pana sa ajung inapoi la birou. Bleah!!
Mai am inca pe cineva, si asta tot super doctorita, mai aproape de mine, la CF2. Dar a nascut anul asta in iulie si nu stiu daca s-a intors la treaba. Va trebui sa ii dau un telefon. Nici ea nu lucreaza pe la vreo clinica, dar reactioneaza mai rapid. Cea de la Pantelimon are dimineata si in policlinica. Asta de la Cf2 are numai in maternitate, deci nu se incurca cu toata lumea care vine la controale de rutina... Ma mai gandesc.
Pe de alta parte, Pantelimon e in sect2, CF2 e in sect 1. Eu as prefera sa nasc in sect 2, ca am si domiciliul si e mai simplu cu birocratia inregistrarii copilului si restul de documente care se fac - pentru alocatie, indemnizatie... blabla...
Sau poate s-au schimbat lucrurile, dar cand am nascut-o pe Eliza am alergat de am innebunit pe la toate primariile....
Altfel, la mine nu e nici un semn - nici un gretz, nici un discomfort..... Nici cu Eliza nu am avut probleme - decat o zi sau doua de greturi, dar erau si conditii propice (dupa Craciun, mirosea peste tot numai a porc si sarmale!!! bleah!).
Sper doar sa nu ma ingras, ca la Eliza am luat 20 de kile pe care m-am chinuit vreo 2 ani sa le dau jos complet.
Ca sex, parca as prefera fata. Sotul meu spune ca ar fi mai dragut sa fie baiat de data asta, sa avem pereche. Dar... zice el, si daca e fata e bine. Cica facem un baiat mai incolo, zice tot el! Pai el sa o creada! Sa-l faca singur nene!
Va pup si sper sa tin pasul, ca nu reusesc sa deschid forumul decat cate o juma' de ora seara... ![]()
PS - Am uitat sa va spun ca am semnat si eu petitia, ieri... Macar de s-ar rezolva ceva. N-am nimic cu nimeni care face fel si fel de giumbuslucuri pentru a beneficia de indemnizatia asta, dar parca ma doare sa stiu ca eu si altele ca mine platesc numai taxe lunar mai mult decat indemnizatia aia, si ca daca stau acasa 2 ani imi pierd si serviciul, ca nu ma asteapta nimeni, si nu vreau nici sa imi sacrific copilul nu? Si, dupa ce ca imi pierd serviciul, sa ma mai si chinui de la luna la luna cu o suma asa mica? Imi amintesc, atunci cand era Eliza mica, ne costau cel putin 1,5 milioane pampersii si cam 2,5 milioane laptele praf (nu am putut sa o alaptez prea mult ca am inceput serviciul cand ea avea 6 saptamani). Nu mai stiu cat costa acum pampersii, dar e posibil ca 4-5 milioane sa se duca numai pe asta... In fine, indiferent ce s-o intampla, tot 2 ani imi propun sa stau acasa. A fost cumplit sa nu pot sta cu primul copil deloc ![]()
Irda spune:
Ancutza.....pune si tu la semnatura in cate saptamani esti ca sa stim si noi la ce stadiu al sarcinii facem referintza...eu am 6s +1 zi.....la Dar au inceput greturile muuult mai tarziu.....pe la 8-9 sapt si foarte slabe ca intensitate, dar fiecare sarcina cu caracteristicile ei!
Eu am fost multumita de CF2 mai ales ca am stat in sectia lor de maternitate 2 sapt jumate.......asa ca stiu cam care-i treaba pe-acolo!
Gasesti tu cea mai buna solutie pentru tine si bebe!
Irda
Bebe
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
ankalaura spune:
Pai tu crezi ca eu stiu in ce saptamana sunt ? 
Cre' ca 4+...
So...
Anca
4+![]()
Nu mai stiu clar, saptamanile astea se numara de la UM sau de la momentul X???