Mamici de iulie-august 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 11
monalac spune:
bun venit fetelor noi!
eu azi m am simtit destul de rau,m a luat la un momentdat o ameteala de credeam ca o sa cad...,chiar am sunat o pe mama sa i zic sa ma mai sune din cand in cand sa nu patesc ceva...am marit doza de utrogestan la 2 dim si 2 seara,poate ma ajuta la ceva.si eu tot oral la iau si cred ca de aia am ametit.
cris a fost destul de cumintel azi,s a uitat la desene,s a mai jucat,a dormit 2 ore la pranz.acum il asteptam pe tati sa il scoata afara.
fetelor,ce o fi cu dana?stiu ca tb sa se duca la eco,de ce n o fi intrat sa ne zica ce a facut?si alinutza??sper sa auzim vesti bune.
Mami de
Cris
Poze Cris
MissJJ spune:
Monalac si eu ma intrebam azi pe unde e dana sa nu fi patit vreo ceva
ca nu a mai zis nimic de ceva timp. Tu cum mai stai cu sangerarile?
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
danangie spune:
Buna seara,
Va rog sa ma
ca nu am intrat sa va "rescriu". Zic "rescriu" pentru ca aseara cand am ajuns acasa am scris un carnat de mesaj si nu stiu ce s-a intamplat si s-a sters!!
Fiind extrem de obosita nu am mai reusit sa-l scriu.
Deci, sa incep.........L-AM VAZUT!!!! Bebicul lui mama!! Are 12 mm si are activitate cardiaca. In urma acestei consultatii am aflat ca bastardul de doctor care mi-a facut laparoscopia in iunie pentru a-mi scoate chistul de 7 cm de pe ovarul drept...........m-a mintit!!! Fetelor mi-a taiat trei sferturi din ovar! Abia abia l-a gasit doctorita ca nu se vedea. Mi-a zis ca e mic tareeee si ca a scos ceva din el. Si doctorul ala imi spusese ca nu a ATINS ovarul. Bineinteles ca eu atunci nu l-am crezut ca nu a atins ovarul, pentru ca mi se parea imposibil sa nu atinga ovarul deloc la un chist de 7 cm. Deci prin urmare am ovulat cu ovarul stang acolo unde am trompa inchisa. Chiar daca doctorita mi-a zis ca nu e zis ca trompa e inchisa, pentru ca e posibil ca trompa sa fi avut un spasm si sa se fi inchis de la cronosalpincografia facuta. Cine stie.........Pe urma, am mai aflat ca dopplerul nu face bine la embrion. Pentru ca eu ii cerusem daca imi da sa ascult inima si a zis ca nu. Ca nu e bine pentru bb. Oricum mi-a dat zoom si se vedea inima cum se misca. Foarte foarte frumos!!!
Acum ma pun sa fac modificarile care trebuie la listutza!
mult asteptat
clauclau spune:
Danangie, felicitari pentru intalnirea cu inimioara lui bebe! Ma bucur tare mult pentru tine. Eu ti-am tot urmarit povestea si stiu cat este de dorit acest bebe.
Sa ai sarcina usoara si o odisee frumoasa la capatul careia sa-l tii pe bebe sanatos in brate.
CLAU
22 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
danangie spune:
NATI ce-ai mai facut cu lalelele si zambilelele? Eu am police verde cum se zice....dar nu ma pricep la aceste flori. Deci, ai aflat cum se sadesc? Obstetrica mea imi daduse niste foi pe care scria ca nu am voie sa mananc somon. Si mie imi place pestele asta mult!
CRISARH deci? Ai venit de la doctor? Ti-a facut eco? Cat despre ameteli.....bea foarte multa apa. Asa de hidratezi bine. Si iti trebuie lichide multe pentru formarea lichidului amniotic.
AALINA sper sa te distrezi bine la Iasi, abia astept sa ne povestesti.
SYYYLVIUTZA cum te mai simti?
VIOLETA felicitari pentru samburel!
MONALAC sper sa treaca cat mai repede si ziua de maine ca sa vezi ce si cum. Tin pumnii pentru sambata!
MADA raceala e pe terminate, multumesc de intrebare.Foarte faine informatiile despre alimente.
KIMMY bine ai venit, sarcina usoara si la termen!! Sedere placuta aici la odisee!!Sacul gestational nu e acelasi lucru cu embrionul. Tu ai scris ca ai vazut sacul gestational si are 18 mm. Deci embrionul cat avea? Progesteronul da, da ameteli.
LOUANA felicitari pentru "Matiz"!
ANKALAURA da-ne mai multe date pentru a te trece pe lista. DN (data nasterii tale), UM ( data primei zi de la ultima mestruatie). Felicitari pentru sarcina!!
CLAUCLAU multumim de urari , de asemenea!Iti multumesc pentru mesaj si sa te auda D-zeu! 
KLA cum te mai simti? Ti-au trecut frisoanele, febra?
mult asteptat
Biribu spune:
Buna burtici!
le spun si eu fetelor noi Ankalaura,Kimmy, Ioana bine ati venit.
Dana felicitari, totul va fi bine, din momentul in care se vede activitatea cardiaca e sigur ok

m-a incearca si pe mine in sfirsit greturile,dar vorba Alinei, ma bucur si de ele ca e semn de bb
mona cum mai esti?
kimmy dar de ce trebuie sa iei atita progesteron, ai avut probleme in trecut, nu am inteles prea bine?
haloweenul aici a fost tare frumos, iti vin copii costumati la usa si se dau bomboane, cam ca la noi cu colindul dar fara cintece.fiimea era numai ochi cu ochii la costume, dar cind a vazut ea ca impartim dulciuri si ea nu primeste s-a shucarit rau![]()
pupici
6+
Mami de Anna (5.02.2007)
violeta69 spune:
Dana,felicitari
....vai ce emotii am avut cand am citit ![]()
n-am prea inteles eu cum e...ai o trompa inchisa de la ovarul mutilat de "macelar"?!
sau trompa asta e de la ovarul bun?!
in fine,ce era de inteles am inteles...bine ca e BB si bine ca e sanatos si-i bate inimioara...sa dea DD restul lunilor usoare si sa se nasca cu nota maxima 10![]()
deci daca la mine au fost doar 3 mm ce inseamna asta?
3 mm de BB sau 3 mm saculetzul 
moama.. si ziceam ca-mi preagtesc cursul,si eu o lalai pe-aici 
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monalac spune:
DANA,ma bucur mult ca esti bine!!chiar ma ingrijorasem putin...sa dea dumnezeu sa fie bine in continuare,iar aceasta urare o adresez tuturor gravidutelor!!
eu azi am sangerat ca de obicei,adica cam de fiecare data dupa ce urinez,insa sangele n a mai fost rosu ca ieri,ci mai decolorat.abia astept ziua de sambata!!ce m a speriat pe mine e ca azi n am mai avut greturi ca pana acum,ci mai putin,doar asa,difuze...
Mami de
Cris
Poze Cris
MissJJ spune:
Vai Slava Domnului ca esti bine! M-ai bagat in toti sperietii ca nu ai mai scris, am zis ca ai patit vreo ceva, ma tot gandeam oare ce ai patit de nu mai dai nici un semn.
Dai palpitatii la femeie gravida. 
Pfiu bine ca sunteti ok felicitari pt inimioara care bate acolo de zor nevoie
vb Violetei sa fie bine si ai bebe apgar 10.![]()
Acu ca esti back arunca si in mine cu o parola la cont si cu mail-ul comun ca eu habar nu am. Thanx!
Eu tot rupta de oboseala is mai voi mai tineti minte cat a tinut partea cu oboseala la sarcinile trecute ca eu am uitat.
ca deja disper ma scurg de somn pe aici si tre sa stau drepti ca am treaba de nu ma vad.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)