Mamici de iulie-august 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

anaxena eu zic sa stai linistita ca fetita ta e foarte bine acolo la tine in burtica.Fiecare bebelas creste si se dezvolta in ritmul lui.Sincera sa fiu si eu sunt putin uimita ca e asa de mare,dar probabl s-a implantat mai repede ca si testele mi s-au pozitivat cu 6 zile inainte sa astept CM.
Va dulce

http://bd.lilypie.com/AXOOp3.png
http://community.webshots.com/user/kimmy198425

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineta fetelor,
in primul rand bun venit fetelor Kimmy si ankalaura
Kimmy si eu m-am mirat de cei 18 mm ai BB ului,dar vorba ta,s-a implantat mai devreme....si eu cred ca-i baiat,ca baietii sunt mai maricei
la mine doar 3 mm,inseamna ca e DEGETICA...si noi suntem destul de inalti....si la prima sarcina fi-meu a avut 3,450 kg/50 cm la nastere,deci nu e prea micut!!
deci inseamna ca sarcina mea e de aporx 4 saptamani...max 5 saptamani,asa cum mi-a spus doctorita!
Louana,asa e....am avut noroc de data asta ....stiu cum e sa stai la medic si sa-ti doresti sa nu fii expediata cat mai repede!!!
dana tu ce faci?
tb sa mai modifici ceva la lista
monaazi cum te mai simti?
s-au mai diminuat sangerarile? ai grija sa nu faci eforturi mari ...

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ANKALAURA,KIMMY,bun venit la noi!!
VIOLETA,NATI,parca nu am mai sangerat asa rosu,dar acum mi se pare ca nu mai am greturi...of,abia astept sa merg sambata la dr...
DANA,tu ce mai faci?sper ca esti bine...

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Va multumesc pentru primire.Vreau sa va spun ca eu nu mai rezist.Dr. mi-a marit doza de progesteron.Acuma trebuie sa iau 2 pastile de Duphaston si 1 de Utrogestan seara.Sunt molesita grav.Nu mai pot sa fac nimic.In plus,mi-e rau 24 din 24.Noaptea dorm foarte rau ca am impresia ca a trecut peste mine un buldozer,asa de tare ma dor sanii,si de cum deschid ochii ma si iau greturile.Manc foarte greu si nu pot orice.Si am o foame continua toata ziua.Am impresia ca m-au navalit mult prea devreme simptomele astea.O fi de la progesteron?A mai patit cineva?

http://bd.lilypie.com/AXOOp3.png
http://community.webshots.com/user/kimmy198425

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Kimmy, e posibil sa ai aceste stari de la progesteron. Si iei si Duphaston si Utrogestan, amandoua inseamna progesteron. Cumva utrogestanul il iei oral? Multe fete care l-au luat asa s-au plans de stari ca ale tale, de greata puternica si moleseala . Daca il iei vaginal este mult mai ok.

Fetelor, voi sunteti la inceput, e normal sa aveti aceste stari, ganditi-va ca or sa treaca in curand si o sa va simtiti bine din nou.

Va urez sarcini usoare in continuare si multa sanatate voua si bebicilor din burtici!

CLAU 22 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Dupa cate sapatamani sau luni revenim la normal, fara greturi?

Mergi la inceput

dupa 12 saptamani,in trimestrul II de sarcina....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Buna, fetelor! De doua zile sunt fericita posesoare a unui test de sarcina pozitiv. Inca nu am ajuns la medic, am programare pentru saptamana viitoare, deocamdata citesc pe internet despre primele saptamani de sarcina. Asadar: UM 04.10.2007, DPN 10.07.2008.
Iar calendarul chinezesc imi spune ca fi fetita...ha-ha, am deja un baietel de 6 ani...
Ma bucur sa va cunosc si sper sa avem impreuna o "calatorie" placuta.
Toate cele bune, Ioana.

Mergi la inceput

Ioana,bun venit
si la mine calendarul chinezesc spune ca va fi fetitza
si la fel,am un baietzel...eh, de acum scolar de 7 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Ankalaura,Kimmy, Ioana bine ati venit. Sarcina usoara si bebeii sanatosi va urez!
Monalac nu stiu ce sa zic cu sangerarea asta.Uff tinem pumnii sa fie bine in final. Med nu ti-a zis de la ce e?
Crisa la mine greturile au aparut prin luna a 2-a si m-au tinut pana in luna a 4-a.
Eu sunt cam obosita dupa ziua nebuna de ieri si as dormi non stop. Am ajuns aseara acasa abia pe la 12 noaptea fata deja dormea in carucior am mutat-o rapid in patutz si ne-am pus la nani si ne-am trezit cand a plecat tati la munca la 6 si ceva dim i-am dat fetei un laptic si am mai dormit pana la 8 jumate cu toate ca eu as mai fi dormit pana pe la vreo 12 asa.
Si acuma is asa molesita si adormita. Diseara sigura ma pun la nani odata cu fata macar sa apuc cat de cat sa recuperez cu somnul.
Ma duc sa ma intind pe canapea ca fata se joaca pe aici si macar sa stau intinsa oleaca.

Pupici la toate!

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput