Am serbare...am nevoie de ajutor!!!!
Joi am serbare cu pitici la gradinita. Nu am haine si nu stiu ce sa fac. Nu prea am nici bani sa le cumpar, nu stiu nici de unde, cat costa.....
Poate cineva sa ma ajute cu ceva. Vreau de imprumut, inchiriat, cumparat....dar nu pe bani multi.
Costumatia trebuie sa fie pt. Halloween.
Multumesc mult de tot.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
Raspunsuri
Witchie spune:
Paula iti dau eu o palarie de vrajitoare neagra, tuguiata. Ii mai improvizezi o pelerina si ii dai o maturica si gata!
espiritu spune:
quote:
Initial creeata de paula2003
Joi am serbare cu pitici la gradinita. Nu am haine si nu stiu ce sa fac. Nu prea am nici bani sa le cumpar, nu stiu nici de unde, cat costa.....
Poate cineva sa ma ajute cu ceva. Vreau de imprumut, inchiriat, cumparat....dar nu pe bani multi.
Costumatia trebuie sa fie pt. Halloween.
Multumesc mult de tot.
ia legatura cu tonsis
Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335caaaf2519b61b5749c" target="_blank">sau aici!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335ca8912bee4eb57007e" target="_blank">Poze cu minunea mea!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335cab78498ee3f8d3db6" target="_blank">Baloane modelate
Espiritu aka Clown Pepo la Kanal D
diana21 spune:
Paula, eu te pot ajuta (imprumut) cu o rochita de Alba ca Zapada! Ce zici, merge??? Ianca mea are 97 cm si aproape 14 kg, dar rochita ii e putin mare, asa ca, eu cred ca ii vine printesei tale!
Dialoguri strumfesti
ardeiash spune:
ce rau imi pare ca am vazut anuntul tarziu! aici gasesti ce costum vrei incepand cu 6 euro..
s-auzim numai de bine! si 

paula2003 spune:
Nu e tarziu sa-mi spui ce sunt si cat costa. Deja m-a anuntat sa ma pregatesc pentru viitoarea serbare..........
uite si poze.
http://www.flickr.com/photos/paula_tinta/sets/72157602823624270/
ardeiash spune:
ce frumusei sunt!!
pai sunt o gramada de costumase frumoase. materialul din care sunt facute este de proasta calitate. de ex exista costum de pirat cum are baietelul din pozele tale. eu i-am luat lui fi-miu anul trecut cu 6 euro. cei drept acum e stricat caci aici si le pun peste imbracaminte ca sa poata merge din poarta--n poarta.
pentru fetite costumele am observat ca sunt mai scumpe. un costum cum poarta alexa cred ca e de 20 euro in sus. la disneyland sunt niste rochii superbe. si vad mca multe tipe din bucuresti merg la disneyland..
numa zi-mi cam ce te intereseaza sa ma duc sa caut. trebuie sa ma si grabesc ca -s a terminat haloweenul si de obicei se scot din vanzare. gasesc oferta ma ibuna inainte de haloween si de carnaval, in februarie
s-auzim numai de bine! si