FIV 142

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilaisa spune:

Va multumesc pentru primirea facuta, am ceva emotii desi n-ar trebui pentru ca intrevoi am fost mereu desi din umbra. Va voi spune povestea noastra putin mai tarziu cand doarme Vlad ca sa pot fi si coerenta
Anca Wish; si pentru mine Fiv era ultima speranta pentru ca sansele de a se intampla natural, stimulat sau cum ar mai fi putut fi erau de maxim 10%. O sa va povestesc aceasta aventura intinsa pe sase ani si finalizata minunat asa cum va doresc din toata inima sa vi se intample tuturor. stiu cat de dureros trece fiecare secunda, minut, zi si luni dupa luni atunci cand astepti sa devi mama, cand vezi in jurul tau alte femei implinite si nu intelegi cum de tie nu ti se intampla desi faci mai mult decat necesar pentru a reusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Hori - Sigur petele sunt de la implantare.
Anca Wish - Eu am dus contractele la ET.
Kitta - Asteptam vesti bune !
KoraPop - Nu mai plange ca venim cu . Tu ai fost mereu optimista! Si ai mei aveau tot 2 celule la 48 de ore dar am spus ca indiferent ce va fi vom face ET-ul. La 72 de ore cand am ajuns la spital embrioloaga ne-a spus ca peste noapte s-au dezvoltat spectaculos si au ajuns la 8,7 si 6 celule. Multa bafta maine!
Flory - Mai ai putin pana la test. Fara rost de inca un pic de rabdare.

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

LILIANA iti spun si aici cat de rau imi pare si stiu ca acum cuvintele sunt de prisos dar fi puternica si da manuta sa mergem inainte.

KORA sunt cazuri in care ssunt mai lenesi dar apoi se vor dezvolta bine in continuare,si sa stii ca mie dr mi-a spus ca de obicei embrionii care evolueaza repede intre timp se opresc.hai da dovada de curaj asa cum ai facut-o pana acum!

FLORI eu cred ca e de bine,mai ai cateva zile si sigur ne vei da o veste buna!

KITTAastep vesti bune azi!

ILAISAsa-ti traiasca flacaul si sa va aduca multa fericire si bucurii!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

a nascut Sheriiiiiiiii

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 25 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

FELICITARI SHERITRA!!! BINE AI VENIT PE LUME ALESSIA!!!SA FII SANATOASA!!!

Madalina 25+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
Poze
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

BUN VENIT ALESSIA!
MAMICA-SHERI REFACERE USOARA SI SANATATE!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Dariela hai ca am mai prins sperante,chiar ca au evoluat minunat embrionasii tai de la 48 la 72 de ore,deci...se poate!Multumesc!
Kla ce face burtik???Multam de incurajari!

SHERIIIIII FELICITARI MAMICOOOO!!!BINE AI VENIT PE LUME ALESSIA,SA FII SANATOASA SI NOROCOASA!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Kora tin pumnii pt. embrionasii tai sa creasca maricei; nici la mine nu au crescut spectaculos in prima zi, dar pana la et au ajuns la 8-9 celule!
Liliana !

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

SHERI REFACERE RAPIDA SI O ALESUTA PAPACIOASA SI CUMINTE!!!

KORA burtik mea cred ca e bine,vineri am vazut numai saculetul acum stau cu inima stransa sa inceapa inimuta sa bata pana pe 16 nov cred ca disper cand merg iar la eco.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

SHERIIIIII BRAVOOOO! FETITA TA ESTE O NOROCOASA, SA ITI SEMENE!!!!
Apropoazi am fost sa-mi cumpar 3 broscute de jad, astazi le voi instala in dormitor sa-mi vegheze visurile mele de (posibila) mamica!!!!
Am citit pe aici ca poarta noroc, incerc si cu asta si poate ecuatia FIV + Giulesti + Marinescu + Cocei + eu + al meu + 3 broscutze =

Mergi la inceput