FIV 142

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Koricica DD sa fie maine cu voi!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

fetelor nu stiti nimic de KITTA????

KORAacum e totul in regula,stie el DD ce face,multa bafta maine iubita si sa dea D-zeu sa ramana puiutii la tine in burtik 9 luni!!

LORELAIdaca faci maine testul nu uita sa ne anunti.la fel si tu FLORIsi mai lasa sanii aia in pace sa-si faca treaba asa cum stiu ei ca-i prea stresezi

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

lilianaFi cuvintele sunt de prisos
kora tinem pumnii pt ziua de maine
Fetelor
eu nu inteleg de ce dc sunt 2 embrioni in faza de 4 celule la 48 de ore se mai tin pana la 72 de ore ca sa se vada cat se mai divid pt ca oricum ei vor fi transferati amandoi si eu consider ca in burtica in mediul lor natural stau mai bine decat in mediul de cultura , inteleg dc erau mai mult de doi se tin pt a vedea care se divide mai bine dar asa cand se stie ca oricum ambii vor fi transferati... ???
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by kla78

FLORIsi mai lasa sanii aia in pace sa-si faca treaba asa cum stiu ei ca-i prea stresezi

I-am tampit de-a dreptu' de vreo cateva zile,nu-i las deloc

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Liliana Nu am cuvinte sa mai spun ceva!
Kora- -- maine e o zi imp.Intalnire placuta cu micutii luptatori! Sa se lipeasca de mami bine !
Sherrycaa- Felicitari din tot sufletul!Tu te numeri printre putinele cazuri care au facut sa fie posibil acolo unde se spunea imposibil! Pt. a avea un bb te-ai luptat cu indarjire pana la capat si ai reusit!Tare as vrea sa-ti fac o poza la iesirea de pe poarta spitalului... strigand VICTORIE!Sa fii sanatoasa ...sa te refaci repede... sa-ti fie fata sanatoasa si frumoasa si sa va bucurati de ea toata viata tu si Alecutu!
florycel- daca esti dai de baut virtual desigur??? Tin pumnii!
lorelai- ce rezultat ne dai?
kitta-- mi-esti taare draga! Hai spune-ne 2 vorbe!
Monica- foarte frumoasa povestea ta cu happy end... sa fiti sanatosi si sa va bucurati de Vlad- mica voastra minune!
Va pup si va urez bafta in continuare!
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Liliana , imi pare rau .. nici nu imi gasesc cuvintele , sa iti de-a Dumnezeu putere sa poti trece peste asta si o poti lua de la capat , intr-o zi cu siguranta vom fi cu toate mamici .
Kora , bafta maine , sa se lipeasca puiuti 9 luni de acu inainte.
Sheri , felicitari mamico , sa iti traiasca Alessia , sa se faca mare si sanatoasa. In sfarsit poti striga VICTORIE , cum bine zicea Danyalo mai devreme......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Kora Pop- ma voi gandi la tine si iti doresc ca noaptea asta sa aiba efectul Fat-Frumos asupra embrionasilor tai (sa creasca-ntr-o noapte cat altii in 3 zile :-)
Si Kora ...nu uita sa te vezi mamica, sa simti ca embrionasii tai vor fi 'cooperanti' si ca te vor adora definitiv si ca peste doua saptamani va veni confirmarea.
E important sa vezi toate astea cu ochii mintii, puterea gandului e fantastica !
kitta - ai prelungit la maxim suspansul, asteptam vestile tale minunate
ilaisa - noi ne alimentam increderea cu povestile de succes relatate aici, asa ca multumim pentru randurile tale (bine ca ti-ai luat totusi inima-n dinti sa scrii)
lorelai - mult a fost, putin a ramas... Asteptam joi vesti bune !
ella28 - m-a bufnit rasul cand am citit mesajul tau cu broscutele ... Nostim, dar e important sa ai ceva in care sa crezi, asa ca ma gandeam sa-mi iau si eu. Le donam si noi daca-si fac treaba bine ! :-)
Eu sunt in Z 7 de Diphereline, mai e cineva in acelasi stadiu ? Parca stiu ca se mai anuntase cineva ...

PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

SHERIII FELICITARIII...SA-TI TRAIASCA MINUNEA DE ALESIA..SA VA BUCURATI DE EA,SA VA ADUCA NUMAI IMPLINIRI SI FERICIRI...MULTA SANATATE SI REFACERE RAPIDA...PUPICI
koricica scumpa mea,prin cite emotii treci si tu...sa fie cu succes intilnirea de dimineata cu micutii tai si un rezultat super pozitiv peste doua saptamini
monica bine ai venit printre noi...emotionanta povestea ta...sa-ti traiasca comoara de Vladut
flori parca iti simt din emotii...haide flori scumpa,ca acolo in burticuta a inmugurit o floricica...pupicei
liliana
FLORIANDRADABUBUKA LORELAI KITTA KORA MIHAELE KRY LARA LIANA DESENATA HORI MANUMANU AYDA
...cine mai intra in galerie???
va doresc din suflet mult succes in inhibare,stimulare si in asteptare....o noapte minunata tuturor

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

intru io in galerie..
haii feteleeeeeeeee

Sheritoooooooooooo felicitariiiii!!!bun venit pe lume printesei!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

ayda_m - am vazut ca ai facut FIV la Gynera si voiam sa aflu mai multe detalii ...eu sunt in Z7 de Diphereline si incep sa strang info.
Cum te-ai simtit acolo ?
zouzounaki - tu vad ca tot deschizi capitole da' nu dai nimic din casa... m-am uitat pe tickerul tau si ...daca e corect, inseamna ca putem sa ne luam de manuta.
Nu prea stiu ce si cum pt ca nu reusesc sa citesc zilnic iar cand citesc e cantitatea de info asa mare ca evident am un talmes-balmes in cap si nu reusesc sa tin minte la fiecare
PS: ma inveti si pe mine sa-mi pun un ticker ca al tau ? :-)
Te rog trece-ma si pe mine la noiembrie-decembrie, FIV nr 1 la Gynera cu dr Dracea/ Dascalescu/ Damian, estimez ca va fi in jur de 20 noiembrie. Doamne ajuta !

PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)

Mergi la inceput