Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 8
Ellenuta spune:
jelimoni,
bine ar fi sa nu iau, dar, sunt si unele permise in sarcina. din pacate, gatul meu era prea inflamat .. asha ca .. uite-ma .. dr a spus ca bebe e mare .. mi-e cam teama dar am incredere ca o sa fie totul ok
pup
30+ EVA MARIA
AMR 10 SAPTAMANI!!
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
LUCRUSOARE BEBE
http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png
cornilia spune:
Moni, offf, bine ca nu te-ai lovit. Ai grija de burtica.
Elenuta, stai in pat de cate ori ai ocazia (pe partea stanga, mai ales - am si eu o dambla).
Eu merg la nani ca maine dimineata parca vad ca abia ma urnesc sa plec la serviciu.
Noapte buna burtici!
Cornelia si Maya (06.07.2004)
cornilia spune:
Elenuta, cat cantareste bebe al tau? Si unde ai de gand s-o iei pe Podul Grant cu gatul inflamat si spatele in pioneze? Stai mama draga in pat, ca ai timp maine.
Cornelia si Maya (06.07.2004)
grati.ela spune:
eu azi am reusit sa mananc sarmale de post si un mar...
in weekend plec la Brasov desi imi vine sa merg cu trenul....e aiurea drumul mai ales pana ce trec de Balotesti. Poate ca nu-s tocmai potrivite plecarile astea dar o am si pe Ozi si ea vrea un pic la bunici. Nu voi merge la "paradisul acvatic" dar macar un tur la shopping poate duc.
inca n-am ajuns la dr de familie...sunt groaznica, nu?!
26+
Ellenuta spune:
Cornelia ..
as sta in pat daca as putea .. din pacate trebuie sa vin la scarbici ..shefa a plecat in concediu si nici macar nu mi-a spus cand se intoarce .. cat despre dormitul pe stanga .. eu incerc dar ma trezesc mai mereu pe spate .. sau pe partea drepata .. unde ma doare ...
si trebuie s-o iau pe podul grant ca sa-i duc o adeverinta unei colege care a nascut in iulie si acum trebuie sa faca dosarul ptr indemnizatia de 6 mili ..
pup
30+ BB EVA MARIA
AMR 10 SAPTAMANI!!
LUCRUSOARE BEBE
LaLa_20 spune:
hello am revenit si eu da mult a-ti m-ai scris....am de recuperat nu gluma...nu am terminat inca toata casa da mi-am amenajat doua camere...si e asa bine la mine acasa....
Cea mai optimista gravidutza!
24+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Ellenuta spune:
am uitat .. bebe al meu avea 1200 g la 27 saptamani .. dr mi-a spus ca e cu 300 g mai mare decat varsta ..
pe 14 mai merg la o ecografie .. sa vedem daca bebeica e bina si o sa va spun cate kg are .. grasana lu' mama
30+ BB EVA MARIA
AMR 10 SAPTAMANI!!
LUCRUSOARE BEBE
LaLa_20 spune:
oop s lamuriti-ma si pe mine....simt o durere desdul de tare in partea dreapta....f jos....sa fie de la efort...k nu am stat deloc cuminte am curatat dupa...animalele astea de zugravi...scz de limbaj
Cea mai optimista gravidutza!
24+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
irinouka spune:
ellenuta, si pe mine ma doare spatele :-((( ma rog, tehnic vorbind, nu e durere de coloana. e vb de nervul sciatic care e compresat de vreo 4 zile. si de atunci ma distrez. durerea ba e localizata in stanga coloanei, aproape de sale, ba se localizeaza pe fesa stanga, ba coloara pe coapsa, ba sta bine-mersi in zona gambei si spre glezna. ma cam seaca. macar am parte de varietate. chiar nu am ce-i face. pot sa dau si cu mama lu' voltaren. ma pot salva numai pastile si supozitoare pe care n-am voie sa le iau asa ca...astept. poate ma mai lasa maine, dupa gimnastica. e indicata ca sa decompreseze scaiticul. mama lui. ieri durea asa tare ca abia urcam niste trepte. deci compatimesc alaturi de tine...
pup fata si ai grija cu drumurile alea...stiu ca n-ai de ales...
a! sa nu uit. la nebunie mi-au placut hainutele pt eva maria!!!
irina 28+ Rares
Ellenuta spune:
irinuka ..
deci suntem colege de suferinte ... la mine ptr moment e in dreapta jos .. putin mai sus de noada .. ca sa spun asha .. cred ca e nervul sciatic .. eu abia merg .. sper sa ma lase ... daca nu .. ce ma fac .. sufar asa ca un caine ..??
30+ BB EVA MARIA
AMR 10 SAPTAMANI!!
LUCRUSOARE BEBE