Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

miri, io nuuuuuuuu dorm pe spate! :-) si nu o indemnam pe ellenuta la prostii. am invatat lectia, mi-a explicat madam gym ca la scoala, cu vena cava si trasee si bla-bla, m-a lamurit pana si cu dormitul pe partea dreapta.

numai ca pt porcaria cu sciaticul am inteles ca ajuta pozitia asta, cu picioarele ceva mai sus decat restul corpului. iar umerii trebuie la randul lor mai sus pe motive de burtoi, asa-i? adica no way umerii la acelasi nivel cu coloana si fundul, ca sa zic asa. mama ma-sii de anatomie. :-)))

ma inscriu si eu in clubul fetelor care seamana cu tatii. asta a "salvat-o" pe mama de barfe, ca sa fac o gluma, pt ca sunt ciudatenia familiei, singurul copil blond cu ochi albastri care a existat vreodata in neam. neam de sateni si bruneti cu ochi caprui. fara exceptie. strabunicii inclusi. ;-) in rest, cel mai bine si mai bine seman cu mama lu' tata. si putin cu sora lui.
ciudat mi se pare ca acum, in ultimii 2-3 ani, sa zicem, am inceput sa am si un aer comun cu mama. nu semanam la nicio trasatura (doar la sex, vorba ei) dar, cu toate astea, ceva-ceva e acolo.

pupam

irina 28+ Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

bb yasmi a postat ieri la o discutie despre sexul in sarcina. :-))) am intrebat-o ce face si cand ar urma sa nasca dar nu am primit inca raspuns.

irina 28+ Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Hei zuzici.
Acum o ora am venit de la Spital. M-a luat A si pe mine cu ea la Spital...asa ca am mers. Baietii abia ne asteptau.
Sa ne fi vazut prin ditamai cladirea,cu oala de supa ... cu punga cu farfurii,polonic si linguri... ratacind prin Spital..circ nu alta.
Baietii erau echipati..caci vroiau sa iasa din baza...sa mearga la un magazin in alta baza.Nici supa nu le mai trebuia,saracutii... asa de rau s-au saturat de spital,salon si imprejurimi. Sunt de-o luna acolo.
Asa ca..le-am spus .." cine papa, merge..cine nu... sta aici".In 5 minute,fiecare mancase farfuria cu supa...pentru care mai apoi mi-au multumit in toate felurile: supa romaneasca,departe de casa...si mai ales intr-un spital.

Irinouka, da... e si lt-colonelul Dorin P. acolo. El acum e cel cu probleme mai mari...caci piciorul se vindeca mai greu, are o tija... si e in carucior. Dar..starea lor de spirit e buna...si toate asistentele de-acolo sunt foarte dragute cu ei.Ceilalti trei militari, se pare ca vor vni in Romania cat de curand... doar lt-colonelul,urmand sa mai stea cam 2-3 saptamani.
Mai mrgem vineri la ei, iar Duminica la Biserica, facem masa traditional romaneasca.

Sunt obosita rau... si mi-e cam somnic... iar dimineata trebuie sa ma trezesc la 7..si sa merg la doctor, pentru testul de glucoza ,eco,etc...
Va pupic si va doresc o seara frumoasa si linistita.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 24

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Neata burtici!La mine e 9.

Am avut arsuri azi noapte,le ameteam cu apa ca mi-era lene sa ma duc in bucatarie sa beau iaurt.Eu am sticla pe noptiera noaptea;de cate ori ma trezesc sa merg la toaleta beau si apa.
Am o intrebare.
Azi iar am gasit mucus maro pe hartie,de 2 ori(consistenta gelatinoasa).Ieri am stat toata ziua degeaba,poate pt ca stau in fund la calc.Poate sa fie infectie sau chiar o fi din dop?????Daca e dop inseamna ca am colul deschis un pic,nu-i asa?

Honey ce frumos din partea ta ,se vede ca ai o inima mare!Sper ca rezultatele de la analize sa fie super bune!
Cornilia trebuie sa incerci sa bei mai multa apa,cel putin 2l/zi,nu numai pt lichidul amniotic dar si in cazul in care ai avea infectii urinare minore.

Am mai zis si eu ca nu dorm pe spate din proprie initiativa,ma gandesc ca ajunge mai putin oxigen la bebe.In plus am senzatie de sufocare.Dar daca vreti sa aveti impresia ca dormiti pe spate,puneti o perna sub jum de spate.in felul asta stati in pozitie oblica.

BByasmi se duce la control azi pe la 17:30 sa vada daca naste maine sau nu.
Pupici!Sa aveti o zi buna!

Poze
Elena
31+
AMR 9 Sapt

Mergi la inceput

Eu am chef de vb cand toata lumea doarme.Apropo de seriale,am vazut si eu cateva episoade din Grey's anatomy,season 1 si mi s-au parut chiar un pic comice,acum urmaresc season 2,cate un episod pe sapt.
Imi plac fffff mult serialele politiste ca CSI,Law an Order,NCIS,etc.
Mai sunt innebunita dupa serialele Sf ca Lost,Dead Zone,The 4400.Abia astept sa apara sezonul 4 pt Lost.
Mai nou a inceput sa-mi placa si Prison Break desi nu am urmarit de la inceput.
Pupici.

Poze
Elena
31+
AMR 9 Sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Buna dimineata...
Maine merg la medic pt control si posibil eco + analize , si prenatal .Nu imi amintesc cine ,dar se vorbea la un moment dat de poncho . Stie cineva unde gasesc si la ce preturi ? Eu am restrictii la mersul prin magazine . Oricum ma gandesc sa imi tricotez unul pt ca imi omor si timpul si ma si pricep .

Sa aveti o zi SUPERBA

27+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornilia spune:

'Neatza si de la mine.

Sunt umflata ca un balon ca am baut un pic de apa si acum gafai si stau sa explodez. Ufff, urasc sa fiu asa grea si mai sunt si la serviciu.

Ereena, Honey, sa veniti cu vesti bune de la doctor.

Darene, eu dreg arsurile cu lapte rece sau Maalox (cand sunt mai severe). Despre petele maronii, nu stiu ce sa-ti zic. Suna la medic, cum sa nu iti dea un motiv pentru scurgerile astea?? Chiar nu se poate vedea de unde vin? Cumnata ta ce zice?

Miri, si eu sper ca bebe 2 sa semene cu mine. Maya e leita ta-su si, zau ca daca nu o nasteam eu, juram ca nu e fata mea. E astasata de ta-su cum nu ati pomenit...pe mine numai ce ma vede ca intru in camera ei si ma si ia la goana (ca de, eu sunt aia cu regulile si educatia...., taica-sau cu rasfatul).

O zi buna tuturor!

Cornelia si Maya (06.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ereena in oferta Metro am vazut cateva modele dragute si nu foarte scumpe,nu-mi amintesc preturile exacte.

Madalina 25+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Nu pot consulta oferta decat pe net . Am vazut unul alb tricotat si unul gri cu volanase dar mi se par subtirele, mititele.
Multumesc

27+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Cornilia .Eu sunt intr-adevar zuza.As vrea sa stiu ce e cu scurgerea asta fara sa ma duc la doc.M-am cam saturat de ei.
Nu i-am zis sotului de scurgerile astea si daca o sun pe cumnata s-o intreb sigur afla si el si m-ar duce la doc in mom in care ar afla.Pe doc la fel,nu am de gand sa o sun pt ca m-ar chema la control.oricum pe 4 nov am programare la Corniche,nici nu stiu daca sa zic ceva,mi-e ca imi face iar control intern.
Am de gand sa fac analiza de secretie de col (parca asa ii zice) cand voi implini 35 sapt.

Poze
Elena
31+
AMR 9 Sapt

Mergi la inceput