Gravidutze si mamici din CLUJ - 30

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Erika, eu sunt la Diculescu, deocamdata s-a urtat frumos cu mine, nu sunt f multumita ca nu e genul de om care sa iti spuna in detaliu ce si cum, desi el isi face masuratorile la eco.
Mie mi-a raspuns atunci cind am avut intrebari clare, insa din proprie initiativa nu prea zice.
Altfel e un om placut si care te face sa te simti bine si sa ai incredere.
Mai multe nu pot sa iti spun ca si eu sunt foarte curioasa cum o sa fie la nastere ...

------------------------
Flory 38+ Joshua Raphael
AMR 2 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Salutare si de noi.Ne pregatim sa iesim la plimbare in mall.Sa mai facem niste cumparaturi.Imi trebuie pentru david o pereche de papucei.Am fost la pitric si nu mai sunt de piele.Sa vedem ce pret au cei din mioniblu.
Iesi a fost cuminte pana l-a stropitcu apa preotul.Dupa asta a plans incontinuu pana la sfarsit.In rest....la masa a dormit si a mancat.Putinul timp cat a stat treaz a ras si a povestit cu invitatii.
Am vazut ca sunteti tot 2 in 1.poate dupa masa va apuca pe toate.Domnisoarele se lasa asteptate ca intotdeauna.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

raluca - ma bucur ca ilinca se acomodeaza ince-incet! sper sa scapati cat mai repede de colici!

ramonella - te asteptam cu vesti bune de la monitorizare!

bex - daca te pregatesti sa dai neaparat de veste ca sa te insotim si noi!

meli - drum bun si ne "vedem" vineri atunci!

felicia - ma bucur pentru vestile bune de la eco!

pufulet, victo - hai curaj ca poate dai tu startul!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

mi s-a "dilit" calculatorul ca nu ma mai pot loga... ufff! numai cand scriu cate un mesaj ma loghez pentru moment!

loredana - ce frumos ca aveti asa un fecior cuminte! te asteptam cu pozici!

monica - insanatosire grabnica!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

oana, pe tine nu te doare burtica?

38+ piticul Stefanut
AMR 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna dimineata si de la noi!

Weekend frumos am avut! Au fost ai mei, sora cu fetitele. Ne-am jucat si plimbat de numa- numa.
Sara noastra creste si in fiecare zi e mai vesela si mai frumoasa. Azi dimineata a zambit vreo jumatate de ora! Si se uita la figurinele de pe pereti si iar zambea si se uita la mine si iar zambea. De-acum vad ca e tot mai vesela, mai active, mai curioasa. Azi am implinit 2 luni. Saptamana asta ne asteapta vaccinul.

Raluca, ma bucur ca a mai trecut raceala. Sa treaca si colicii si o sa fie si mai bine!
Ramo, sper ca nu racesti. Ai grija. Sin u iti mai face ganduri negre.
Bexule, frumoase nume va avea fetita ta!
Mey, fetele, tot 2 in 1?

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

fetele, voi cum ati spalat prima oara vanitza de baie a lui bb? ati dat-o cu spirt sau numai cu sapun?

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Absolut Oana, nici nu ma gandesc altfel;)

Lore, poze de la botez?

Gabitza, felicitari la 2 luni, sunteti marisoare deja;) ma bucur ca iti place si al doiea nume, a fost indelung "cantarit"
Si tu ai tot batistuta? sau aspirator normal?

Nico, bb va sta cu noi in salon.:)

Pufu, am patit si io la fel vinerea trecuta;)

Luna asta noiembrie se va impanzi de aniversari:) Cred ca gabitza e singura intre bblusi, copilasi:), asta daca nu ne punem sotii, ca al meu e tot in nov Cristina o sa aiba serios de lucru...

http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co39 +Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata
Tot uit sa ma logez si imi pierd mesajele
Am nascut la Gine 1, cu al dr decit cu cel care ma urmarise, fiind plecat din Cluj, nu am dat bani inainte nimanui, doctor, anestezist(mi-am facut epidurala+ anestezie pt cezariana) si moasei (s-a ocupat de mine 12 ore, chiar daca nu am nascut pina la urma natural). S-au ocupat toti de mine fff bine, nu ma asteptam, eram oricum singura pe acolo, ca toate nascusera numai eu nu.... Le-am dat la final celor 3 persoane, daca le-as fi dat inainte nu stiu ce ar mai fi putut sa imi faca... Fiecare face cum crede, eu am auzit ca se da si inainte, dar am auzit si care nu au dat nimic. Am mai impartit pe acolo la cele care mi-au facut injectii, dar daca nasteti natural nu vor fi atitea asistente cu care sa intrati in contact. Va doresc sa treaca cit mai repede la spital, eu parca am si uitat cum era bebe atunci, acasa oricum va fi muuuult mai bine cu bebele... liniste, curatenie, baie...
Voi reveni, plecam la plimbarica

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

Flory eu l-am nascut pe baiat cu Diculescu doar ca sarcina mi-a urmarit-o alt medic....avand in vedere ca am nascut foarte usor la 3 noaptea am ajuns la Stanca l-au trezit pe Diculescu am completata printre urlete fisa si la 3.25 mi l-au dat in brate....Diculescu spunea glume si ma incuraja sa imping ...nici nu stiu de ce dar m-as duce la el sa-mi urmareasca sarcina asta ....doar ca nu stiu unde il gasesc??????????? are cabinet particular?????? si cam cat se da la consultatie daca mergi la Stanca????

merci....daca mai ai timp sa-mi raspunzi

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput