Gravidutze si mamici din CLUJ - 30
Raspunsuri - Pagina 19
bex spune:
Lore, f bine:) Mie imi plac f mult ceaiurile;) bag 1-2 cani pe zi indiferent de anotimp.iar asta de museltel e chiar delicios cu lamaie si puytin mai concentrat;)![]()
http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co
39 +
Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg
RAMONELLA spune:
Mai fac o incercare sa vad daca pot scrie ceva...
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel
39+
Beatrice Alessia
AMR 5 de zile
RAMONELLA spune:
Iuhuuuuu!!!!Pot scrie!!!Sper sa nu iau iara teapa!!!
Ce nasol e sa nu poti scrie.Va puteam citi,dar nu puteam scrie mesaj.
Eu sunt bine,semne nu prea am,noaptea m-a durut putin burtica si spateleee....Nici nu stiam cum sa mai dorm de durere.
Bexule noi urmam...Azi am pus lenjeria pe patutul lui Bea.E rosie cu animalute.Ce draga mi-e.Acum sunt toate gata.Doar sa nasc mai trebuie.
No sa vedem daca-mi trimite mesajul.
bebelina
poze
Ramonel
39+
Beatrice Alessia
AMR 3 de zile
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Wellcome back, Ramo!
Mami16+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza
bebelina
poze
Ramonel
39+
Beatrice AlessiaAMR 3 de zile
ALEX29 spune:
chiar ca ar fi super CO sa ne intaln ...hai grabeste te si fa l odata pe bebe si tu RAMO ce tot faci ? pai ma fetelor eu de abea astept sa mai facem o intalnire dar de data asta cu bebelashii si voi statzi pe tusha pai treaba i asta ?

MELI oare o fi venit de la ORADEA ?
COMOARA NOASTRA TIADRIS
RAMONELLA spune:
Alex se pare ca ii place sa se lase asteptata,doar e o persoana importanta,nu????
De abia astept sa facem o intalnire cu bebeii!!!!Numai sa nasc odata.Ma tot duc la baie sa vad daca nu sunt ceva semne pe chilotel...Dar cine stie ce semne voi avea eu,cum la fiecare femeie e diferit...
bebelina
poze
Ramonel
39+
Beatrice Alessia
AMR 3 de zile
ALEX29 spune:
Cred ca nu mai ai rabdare RAMO draga ,imi amintesc cum eram eu
o sa vezi ce fericita vei fi ,ai mai comandat dulap pt fetitza ?
COMOARA NOASTRA TIADRIS
bex spune:
Alex, ca si Ramo si eu, deja simt ca nu mai am rabdare...sa vedem maine ce ne zice, eu sincer as vrea sa tot raman maine, daca ar fi posibil...dar tinan cont ca DPN e pe duminca-luni, probabil ca nu ma va retine, daca nu e cazul evident....
ramo, io asa zic, fetele noastre o sa vina deodata, sa vezi tu;) 
Fetelor, Victo a nascut prin cezariana? Asa am citit la mamici de nov-dec. Stie cineva?
Ramo am pus si eu lenjeria, dupa ce am spalat-o, dar inca nu am desfasutat-o. A mea ceva bej cu bleu, cu ceva ursuleti;)vai, sa vine odata piticele noastre sanatoase!!!

Co
39 +
Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg
RAMONELLA spune:
Alex inca nu am comandat dulapul,am tot zis ca ma duc la reprezentanta lor de pe Decebal,sa vad daca nu-l pot lua de acolo.Dar acuma m-am racit,deci am amanat.Sa speram ca mai apuc,daca nu il comand de pe net.
bexule(eu tot asa iti zic
) si eu ma duc maine la eco,sper ca nu se mai iveste o chestie nasoala cum ai patit tu azi...Dar chiar un eco sa fie in tot spitalul????Ca la noi la nimeni...Eu ma duc pe la 8 si 15,asa mi-a zis doctorita sa ma duc,dupa ce au ei raportul la 8.Probabil sa nu se aglomereze la ecograf.
Sincer mie mi-ar place sa nasc de ziua lui sotu,care e marti,chiar daca depasesc putin termenul.Apropo il cheama Radu,nu Alex.Ce m-am distrat aseara cand am citit.
In fine,si eu presimt ca vom naste deodata,daca nu ,sigur ne intalnim prin spital.
bebelina
poze
Ramonel
39+
Beatrice Alessia
AMR 3 de zile