Gravidutze si mamici din CLUJ - 30

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

off ce emotii am si eu pentru fetele noastre!

Doamne ajuta!!!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
acum 30 de min am ajuns si eu acasa am fost cu puisoru in parc
OANA NE MULTUMESTE LA TOATE PT URARI
DOAMNE AJUTA LE SA SCAPE CU BINE

tu fetelor asa mi am facut niste nervi am fost sa vb cu cei de la GOLDEN MOMENTS PT POZELE de botez ,mi au zis ca ma costa 100 ron pt 100 de poze 50 mi le fac ei si restul le pun pe CD AM SI SEMNAT un fel de contract iar acum 1 ora ma suna si mi zice pai ne scuzati dar cu 100 de ron va punem doar pozele pe cd ,,,,si desigur nu mai vreau sa colaborez cu ei ,cred ca s neseriosi

REDAI cine s a ocupat la tine de poze ?

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Bex , vad ca tu stai linistita tare.Bebele tau nu vrea sa vina? Sau a zis ca mai sta la caldurica.....hai ca mai ai si tu un piculetz si vine cel mai important membru al familiei.

Un copil schimba viata parintilor cu 180 de grade.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Salutare!!! Veste mare natiuneeeee: a nascut VICTO!!!!!!! yupiiiiiii! am vorbit cu sotul ei astazi si mi-a zis ca a nascut. Numai ca nu stiu mai multe detalii. A ramas ca ma suna ea mai tarziu cand se simte in stare.

Pupici Victo si sanatate multa! sa-ti traiasca baietelul!
Suntem alaturi de voi!

Emma

Mergi la inceput

Alex imi pare rau ca s-au comportat asha cu tine.Ai dreptate sa nu mai colaborezi cu ei.Calin este singurul care face poze acolo.Si mihaela il mai ajuta la aranjat.Din cate imi amintesc mai are inca o persoana care ii ajuta.Si un tip care nu este angajat care merge cu camera.
Chestia e ca preturle dupa parerea mea le are cel mai jos de pe piata.Eu am fost foarte multumita de serviciile lor,dar asta a fost anul trecut la nunta si anul asta au fost finii mei care tot asha au fost multumiti.
Nu stiu ce sa iti zic.
Spune-i la Calin ca tu ai un contract cu el si daca nu il respecta renunti la serviciile lor.
Chiar imi pare rau,eu l-am recomandat pentru ca am fost foarte multumita.

Ce se mai stie de gravidutele noastre?mamici in devenire?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Wov, felicitari Victo, sa creasca bebe mare, destept si cuminte !
Asteptam detalii ...

------------------------
Flory 38+ Joshua Raphael
AMR 2 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Alex si daca te referi la pozele de la botez....am folosit aparatul nostru si a facut cumnatul meu.Si eu l-am sunat pe Calin si mi-a spus de 200 ron. cum in momentul de fata avem cheltuieli mai mari si stam cam pe limita cu banii am renuntat.Si nu imi pare rau.Au iesit niste poze super + ca in biserica era tare rece,piticu a inceput sa planga si nu am mai stat sa facem poze.

POZE

Mergi la inceput

bravo victo felicitari si refacere usoara sa ne intalnim cu piticii

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bravo, Victo! Felicitari mami!
De Oana stim ceva?

Noi sintem bine. Am facut azi vaccinul. sara a fost incredibil de cuminte. Doar a tras un caca inainte. hihihi

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Felicitari Victo!
de la Oana aveti vesti? Cine are nr. ei de telefon, eu l-am zapacit prin telefon cu al nepoatei mele, tot oana si nu dau de ea....

Mergi la inceput