Cirese de Mai-Iunie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Salutare tuturor.

Dragelor va multumesc tuturor pt sfaturile legate de iritatie. Pana la urma, dupa ce am incerca toate cremele si inca o solutie pt iritatia lui Alex, plus spalat cu Dove, schimbat de pampers f des, situatia s-a inrautatit, e f iritat de la fundulet pana unde se termina despicatura funduletului si tot asa, de la fundulet in fata inghinal, adica pe langa marginea pampersului, acolo unde face cuta piciorul langa corp...doamne ce explicatii mai dau si eu....Intre timp iritatia are si vezicule ( ca la herpes ), deci basicute rare pe iritatie...nasol.
In fine, vineri am dat la analiza proba de urina si maine cred ca o sa am rezultatul, in orice caz maine seara avem programare la dermatolog, nu la pediatru. Doamne-ajuta.

Ralucis nastere usoara si te asteptam cu vesti !!!

Gabi25 super haioasa Dariuta gradinareasa ! bravo papacioaselor !

Lyly si Vivi imi pare rau ca mai aveti si perioade de depresie, stiu si eu cum sunt, la fel ca toate mamicile...o sa treaca repede pt ca amandoua sunteti fete vesele !

Lyly si eu ma enervez de multe ori pe bona, mai ales ca in ultima luna l-am tot gasit seara cu pampersul atarnand de pishu...ma gandesc sa nu fie si asta o cauza a iritatiei. Ma mai enerveaza ca de multe ori nu are chef sa se joace cu el si stau amandoi in sufragerie, el se joaca singur si ea se uita la TV. Eu o inteleg ca mai are nevoie de un moment de respiro, insa totusi ii dau 8 mil si sta de l a8 dimineata pana la 5:30 dupamasa 3 zile si de la 8 dimineata pana la aproape 6 dupamasa de 2 ori pe sapt...deci eu cred ca o platesc suficient. Si in plus nu se chinuie ca mine sa incerce mai multe variante de mancare cand Alex refuza ceva, ci pur si simplu ii da iaurt cu biscuiti si gata. Pe de alta parte sunt sigura pe ea ca nu fura din casa si nu ii da medicamente lui Alex...in fine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

miti2004 daca ai indoieli de acest gen mai bine renunta la ea....

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Salut!
Dana, bine ai revenit!Mi-a fost dor de tine!
Lacra,fii barbata, mey! Felicitari pt meniul lui Alec. A mea e conservatoare ca tas'u, budinci, sufleuri, ce-i aia? Daca bona se poarta bine cu Alec si daca el o accepta, mai da-i o sansa.
Virgi, unde sa pleci? Pai mai ai treaba, adica de povestit. Eu abia astept sa te intorci din Thailanda sa vad poze.
Miti, cel mai bine e sa mergi cu Alex la dr. Alexandra mea a avut o asemenea iritatie de la candidoza. I-a trecut cu Stamicin si Biotics. Evita servetelele umede, alimentele ce provoaca aciditate. Eu am tinut-o fara pampers 2 zile, dar e greu...a pishat toate hainele intr-o zi. Tot asa era carne vie si se desprindeau fasii de piele. Pup Alexutu sa-i treaca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Dana, este sigur ok gradinita asta? Ma duc si eu sa o vad...

Fetelor din Bucuresti, sa stiti ca am auzit lucruri groaznice despre gradinita Melba, feriti-va de ea: http://www.melba.ro/

Adela, chiar ca-i poznas musiu Stefi

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Miti, lasa copilasul in chilotel toata ziua, nu-i mai pune pampers. Se vindeca mai usor bubitele, poate ai schimbat in ultima vreme marca de pampers? Mie asa mi-a facut Codrin, cand l-am trecut pe Libero.
Sanatate puiului

Lacri, primit PM o sa-i transmit sorelei nr... care era suma, sa stiu cum o trimit la intalnire?

Puiudana, bine ai revenit
Ce e cu voi asa deprimate...? Nu face bine, iesiti si voi la plimbare putin, singure, pe la shopping, bucurati-va sufletul cu ceva..
Cand sunt copilasii sanatosi, e cea mai mare binefacere...

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Lacra,mie mi-a placut f mult si am auzit numai lucruri bune despre ea.directoarea gradinitei se ocupa si de grupa mica care primeste copii de la 1an si 4-5 luni,au pediatru,logoped si as med,primeste copiii la gradinita si daca sunt raciti,numai boala contagioasa sa nu aiba,au tot ce le trebuie pt ei,tu nu aduci de acasa decat schimburi,pampers si servetele umede(daca vrei),ei utilizeaza numai prosoape de unica folosinta,spatiul pt joaca e destul de mare,nu primesc decat max 10 copii in grupa.E adevarat ca e si mult pe luna gradi,cam 1000ROn + taxa de inscriere de 500 ROn pt a procura tot ce e nevoie pt el.Sunt f dragute toate.Mergi sa vezi si tu,dar mie mi-a placut.Mai aveam o posibilitate la ABCDIno,patroana e o colega de-a sotului,dar pt mine e cam departe.daca nu imi placea la Alexandra,il duceam pana la urma acolo,la colega sotului si stiam sigur ca are grija de el.Mergi si vezi si sa imi zici.
Oana,multumesc de primire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by adriana

Puiudana, bine ai revenit
Ce e cu voi asa deprimate...? Nu face bine, iesiti si voi la plimbare putin, singure, pe la shopping, bucurati-va sufletul cu ceva..

si multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

MITI
Si Kailan a avut mai demult de tot o infectie la fundulet. Doctorita a spus ca era candida si mi-a dat o crema antimicotica ceea ce lui Kailan mai rau i-a facut. Eu l-am tratat cu Bephanten si l-am lasat cu fundul gol sa se usuce pielea acolo. Se mai poate sa fie si combinatie de iesire de dinti. La fiecare iesire Kailan facea iritatie urata la fundulet. Trebuie schimbat foarte des si tinut USCAT pt ca micoza nu rezista l a mediu uscat. Si trebuie si putin regim, nu aciditate si fara zahar. Candida se hraneste cu zaharul din corp si colonizeaza tot ce poate.
Succes si atentie mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

MITI
Am uitat ceva: pana una alta, spla-l bine la fundulet doar cu apa si usuca-l cu uscatorul de par! Cel mai important este sa nu fi e mediu ud acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna seara tuturor!!!

Imi cer scuze pentru aceasta absenta indelungata. Am mai intrat o data si am citit tot din urma, dar nu am apucat sa scriu. Apoi iarasi a trecut o perioada lunga si pana am ajuns la zi cu cititul a mai trecut timpul.

In primul rand doresc sa urez cu intarziere LA MULTI ANI Adela, Raalucutza, Iulyp, Razvan, Anileda, Andira, Luana si Fini!!! Sanatate multa si numai bucurii in viata!!!

LA MULTI ANI DOLCE si MAGDA!!! Numai bucurii si fericire alaturi de cei dragi!!!

Multumesc tuturor celor care m-au felicitat de ziua mea !!!

Le urez un calduros bun venit in livada noastra Sofiei si lui Lukas!!!

Angelica, m-au intristat nespus vestile despre sanatatea lui Razvan!!! Sunt alaturi de voi, si ma rog sa reusiti sa gasiti un doctor care sa-i dea tratamentul corespunzator!!! MULTA, MULTA SANATATE lui Razvan! Si voua multa putere si rabdare!!!

Ramona, mi s-a strans inima cand am citit despre patania lui Kailan. Si fiica-mea a cazut la tara, la ai mei, si s-a taiat la pleoapa de la ochiul drept. Acum are o cicatrice de toata frumusetea, care sper sa-i treaca in timp. Ce-i drept la ea nu a curs asa mult sange.

Am vazut si pozele noi cu ciresele noastre. Deja sunt copii mari. Printre ele am vazut si pozele Dianei si Vivianei, care arata ca niste adevarate fotomodele. Viviana, cine are ochiul de fotograf la voi in familie?? Am vazut niste poze cu o compozitie foarte bine realizata.

Luana, Adela, sa stapaniti sanatoase masinutele!!! La cati mai multi kilometri, fara peripetii!!

Cami, mi-a placut asa mult de Sofia - buburuza!!!

Virgi, ce bine ca mergeti la cresa...Deci incet, incet, s-a obisnuit Luana cu programul de acolo. Cum mai merge cu lapticul de noapte??

Ralucis - iti doresc o nastere usoara si un bb sanatos! Mi-au placut pozele voastre. Am admirat-o pe Ilinca cu parul ei lungut si prins in codite.

Iata ca a aparut si Dana! Ne bucuram sa auzim vesti despre Andrei Ochiosul!

Miti multa sanatate lui Alex. Pe fiica-mea eu mereu o "repar" cu Reviken. Insa cel mai mult sfat ti-l poate da dermatologul. Scuza-mi curiozitatea, dar tu ai revenit in Romania? Mi-a sarit in ochi suma exprimata in lei pe care o dai bonei.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput