Cirese de Mai-Iunie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Virgi, ce draguta e poza cu Luana.. fooarte frumoasa.. Si ce zici tu de scris mai, vrei bataita? pai cred ca toate citim si nu prea e timp de scris, lasa .. ca ai lipsit prea mult de aici.. Mie mi-ai lipsit... am ramas cu gandul la condimentele tale, la faptul ca Luana vorbeste asa bine si la alte faze.. Luana e un copil precoce Cum de recunoaste ea numai fetele asiatice.. ? Face diferente rasiale... hihi
Da-i un pupic din partea mea.. eu cred ca se va indulci cu timpul, asa sunt acum, la varsta razvratirilor, a incercarilor .. si pe mine ma plesneste Cornelia peste fata, desi nu a vazut asa ceva in casa.. Dar ma gandesc ca o doare ceva, o deranjeaza pentru ca ea e un copil bland de la natura, numai o durere o poate scoate din ale ei.. Cred ca-i ies maselele.. are vreo 4 umflate

Lyly, sa stii ca ma gandesc cu rusine la tine, c a tricoul ala tot pe acolo e.. in curand n-o sa-i mai vina Corneliei.. Nu vrei sa te inalnesti cu sor-mea si sa i-l dai ei? Ea poate sa mi-l puna in pachet mie si tot asa... Sa-mi spui sa stabilim, cum si ce..

Vivi, am vazut si pozele tale, Ingrid are niste ochi superbi.. cred ca o sa franga inimi

Mie mi-a racit bebelusul, e plina de muci.. se joaca cu sora-sa foarte frumos.. A invatat sa danseze... nici nu mai stiu ce altceva sa povestesc.. cam tot ce fac ai vostrii, face si ea.. normal

Ralu, nastere usoara
Cami.. esti eroina.. io nu am putut sa am grija singura de Codrin, cand am fost cu Olguta, am avut bona.. nu stiu cum faci fata...
E drept ca acum nu ma mai intreaba nimeni de acasa cum imi e cu 3, singura.. obisnuinta nene, asta e salvarea.. deh.. ce sa fac ...

Angelica, eu ma gandesc mereu la voi, sanatate multa lui Razvanel

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Adriana -
Multumim pentru aprecieri!
Imi pare rau ca sunteti bolnaviori. Poate e doar o raceala simpla si va trece repede. Tu i-ai facut antigripalul? Eu i-l fac peste o saptamana, pana atunci ma rog sa nu ia vreun virus de la ceilalati copii.

Luana cred ca face diferenta intre asiatici si celelalte rase de albi. Ce-i drept copii asiatici sunt plini de viata, se joaca altfel din ce-am observat eu. Daca se duce la un copil alb si-i spune ceva sau ii atinge fata, acel copil se intoarce si pleaca, pe cand koreenii participa la jocul ei, se bucura alaturi de ea, o iau de manuta, o urca pe tobogan, altii o astepta jos, toti stau in jurul ei cand suntem afara, in blocul meu este o gradinita si au invitat-o de cateva ori inauntru, i-au cantat catecele, au pus-o in mijlocul lor. Poate ii place ca o tin in centrul atentiei, pe cand ceilalti mai ales unii, nu vreau sa nominalizez sunt atat de anosti. Asta ar fi o explicatie, dar trebuie sa recunosc ca a stat mult in mult in preajma lor. De ex. in cartierul unde stam noi, ea e singurul copil alb, in fata blocului se joaca numai cu coreeni.
Eu sper sa se obisnuiasca si cu ceilalti, mai ales ca la gradi are cam toate nationalitatile inclusiv 2 negrese dulci foc.

Am ramas datoare cu un raspuns la mancarea spicy. Da, ii dau spicy fara niciun fel de problema. Ei ii place o supa spicy ( nu exagerat de spicy, dar se simte ardeiul bine ( calbitang). Acasa nu gatesc spicy, dar la restaurant mancam mai mereu. Luanei in schimb ii place seaweed ( iarba de mare, aia de se lipeste de noi cand mergem la mare, cu mirosul din dotare). Mi-a mancat de cateva ori la restaurant omleta de seaweed cu caracatica. Si asta ei o gatesc destul de iute. La cata iuteala am mancat eu in sarcina, nici nu ma asteptam sa nu-i placa. Insa nu-i dau zilnic.
Ieri si azi mi-a papat binisor, se pare ca am depasit criza care a avut-o domnisoara. Mi-a papat o jumatate de mar fara probleme si 2 castronele de ciorba, fara s-o pacalesc cu nimic.

Noi trebuia sa fi plecat cu tati la singapore sapta. asta, dar n-am vrut s-o intrerup de la gradi si cum am mai fost acolo am decis sa nu ne ducem, spre mirarea lui tati, care nu s-a asteptat la o asa decizie. M-am gandit eu bine, ca am chinuit-o degeaba daca ii intrerup acum activitatea pentru o sapt, mai ales ca miercuri au petrecerea de Halloween. Insa i-am dat tema de casa, sa ne cumpere multe multe DVD-uri si carti. Luana acum savureaza "The snow white", ii place cantecul piticilor cand se intorc acasa si canta 'i ho i ho', as vrea sa-i cumpere daca va gasi 102 dalmatieni si carti multe cu barney si nu numai. I-am mai spus sa se uite dupa o papusa cu carucior ca aici nu sunt papusi decat Barbie. Asa ca stam cumintele si-l asteptam pe tati sa vina cu cadourile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

VIIRGI ma bucur ca mergeti spre bine cu mancarea si gradinita. Ai dreptate la faza ca nu vrei sa intrerupi mai ales ca abia incepe sa se obisnuiasca...eu cu Rares am tras mult, numai ca el era mai mare....si a urlat mai mult....dar numai bine cand se mai linistea prindea cate o raceala si il tineam acasa....cand mergeam iar urletele se mareau....of, asa mi-a facut 3 ani la rand....abia acum e bine.
Legat de dat palmuta de rigoare....la inceput cand il pocnea pe Rares am incercat si doar cu vorba....nu mergea nici cum, in plus acum cand nu primeste de la al ceva nu vreti sa stiti cum se arunca spre el.....de doua ori a fost asa de furioasa ca nu il mai scapam de ea...odata il prinsese cu dintii de un deget si asta plangea de rupea si ea nimic....am luat si am muscat-o usor de un degetel si se uita asa mirata la mine....si atunci i-am spus ca si pe Rares il doare la fel. S-a dus si la mangaiat. La fel cu trasul de par....si se infinge cu degetelele ei in parul lui de nu o pot dezlipi....asta pana pun si eu mana. Acum deja le-a mai rarit... i-a cam intrat la capusor ca doare.
Peste maini ii dau destul de usor.....cat sa simta putin dar sa o si faca atenta ... pentru ca de obicei cand o cert nici nu ma baga in seama. La fund merge ca e pampersul
Si mie mi-a sugerat doctorita, cand ne-a externat sa le fac la amandoi antigripalul. Daria e sanatoasa si merge....Rares e putin mucos si nu stiu ce sa fac.
LACRI haideti si voi la noi la munte...uite suntem darnici si dam din pofta noastra de mancare

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Salutare tuturor!

fetelor, multumesc pt urari, va anunt imediat ce se intampla minunea cu nr 2!

virgi, pe mine chiar ma superi, sa stii, cum adica sa nu mai scrii, pai dupa ce ti-am dus dorul atata timp acuma vrei iar sa pleci? nu e corect... iar luana e o scumpa, dar spre sa nu te dezamagesc cand spun ca seamana cu tatal ei

lacra, nici noi n-avem decat 6 dinti, 4 sus si 2 jos, parca ii apare un colt de maseluta sus, ca am verificat-o recent, dar nu da semne prea grozave de iesit complet. iar in ceea ce priveste baia, crerdeam ca nunmai ilinca are obiceiul de a baga mana in wc, ziceam eu ca e de la odorizantul care face apa albastra, si de a arunca diferite obiecte in el, de la hartie igienica la cosmeticele gasite in apropiere. sa stii ca i-am facut si eu gris cu lapte si cu mere, cum ai spus tu, a iesit f bun si i-a placut si ilincai, dar si mie!

eu i-am facut recent ilincai vaccinul anti-varicela, sa vad ce zice dr si de cel antigripal, ca acum cateva zile era plina de muci si sforaia saracuta din cauza lor.

vivi, am vazut si eu pozele cu ingrid, seamana cu tine f mult, asa zic eu.

adriana, camelia, adela si mamicile cu 2 sau mai multi copilasi, o sa va tot bombardez cu intrebari dupa nastere, sper sa nu va suparati prea rau pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Miti, sunt mamica de sept-oct 2006. Am o prietena care are o fetita de 1 an si 8 luni si care s-a luptat cu o iritatie urata la fundulet, de fapt era carne vie. I-a facut analiza la urina si i-a iesit ca are infectie urinara cu Klepsiela. I-a facut trat cu antibiotic si i-a trecut. Sper sa-ti foloseasca informatia, asta nu inseamna ca are si copilul tau asa ceva.
Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Sal'tare, Livada!

Noi suntem OK! Andreiu e un dulce foc, acuma doarme nitel si ma lasa sa scriu.

Ziceam acu' ceva timp ca tot 6 dinti avem. Pai, tot la fel -4 sus si 2 jos. Dar, lasa ca ies ei , si-atunci sa vezi muscaturi.

Camelia, si eu tot aceeasi metoda am folosit: cand musca, il muscam si eu, cand ma tragea de par, la fel. Apoi ii spuneam: musca-ti degetele tale, trage-te pe tine de par...te doare? Si pe mami la fel.
Mai nou, de cate ori ii interzic ceva sau il cert, isi da singur palme peste fata. Vai, parca ma doare pe mine!!! Ii spun, nu mai da, mama, ca te doare, poc! alta palmuta. Si-o si intinde bine, sa vina cat mai de departe, cu forta.
De unde o fi invatat, nu stiu...

Palme la fund sau peste manute, primeste foarte rar, aproape de loc. Incerc sa evit, cautand distragerea atentiei, atat cat se poate.

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Virgi, pai Andreiut e un ingeras, pe langa Luana, cel putin la capitolul mancare. Daca-i e foame, incepe sa tipe, ma ia de mana si ma duce la scaunelul lui, cu expresii clare de mmmmm-mmmmm. Iar cand ii pregatesc papica sau lapte, sta numai pe langa mine, ma trage de haine - da' hai odata! In general nu-i mofturos, iar daca se satura, imi cere mana, ca sa scoata ce are in gurita si nu mai vrea.

Si totusi, nu ne putem lauda cu o greutate mare: are in jur de 10 kg., si vreo 80 cm. Poate a ajutat si faptul ca nu m-am stresat. Mananca, bine, nu, asta e...la urmatoarea masa sigur va manca!

Inca mai vrem tzitzi, dar nu inlocuieste nici o masa. Dimineata, dupa ce suge, rade bibe de 250ml cu lapte si cereale. Seara, mananca bibe, apoi san, si-asa adoarme.

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Buna seara...
Am intrat sa va citesc, caci iar am o cadere psihica si ma simt singura, si izolata, si nu mai vreau sa lucrez acasa, bona ma calca pe nervi, vreau alta, dar de unde sa iau una mai buna, nu mai am chef de nimic... o fi si asta o maladie, lipsa de chef... Na' ca am ajuns sa ma miorlai si nu fac nimic ca sa ies din starea asta.
Ralu, incearca si budinca cu mere si orez cu lapte, faci orezul cu lapte ( asta seara i-am facut Moacei orez cu lapte simplu si i-a placut, mare minune, ca s-a sclifosit in we asta de m-au apucat dreacii) apoi pui in vas uns cu unt un strat orez, unul de mere inmuiate cu putin zahar, apoi la cuptor, si sa vezi ce kestie faina la gust iese.
Vreau sa va spun ca, de cand Alec sta cu bona, iar face kk pe el, doar in we mai face la olita, sau, daca apuca sa se scape vine si zice "pfui-caca". Husband zice ca trebuie sa fiu mai toleranta. Asta referitor la bona. Uite ca nu vreau sa fiu. Si o sa incep a cauta o cresa faina pentru Alec, caci vreau sa socializeze si el, e cam salbatic si izolat, ajunge si asta la balamuk cu mine din cauza izolatiei

Gabi, multumim de invitatie...intai sa-mi vopsesc masina, ca mi-am zgariat-o rau, cred ca o sa stau fara ea vreo 3 saptamani, apoi poate imi fac curaj sa mai plec din Bucuresti, ca m-am saturat de acest mirific oras. Ma refugiez la Buzau, sau mai vad io unde.
Va las, ca am o zi proasta

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Sambata trebuia sa mergem la niste prieteni si m-am bagat in cada sa fac un dus. L-am lasat pe Stefy cu tati in dormitor; n-a vrut sa stea si a venit dupa mine in baie, am crezut ca sta doar si ma pazeste si nu am fost atenta la el. Si asa m-am trezit cu jumatate de cutie de Ariel peste mine ...... Replica lui tati: "Acum esti sigura ca te-ai spalat bine"

A ajuns la 4 pahare si doua farfurii .. sparte.

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Buna ziua dragele mele....dupa atata vreme!
Nu pot sa zic si sa exprim in cuvinte ce dor mi-a fost de voi!Si ca sa nu mai zic ca nu am mai citit ce ati scris de multa vreme!Dar ce sa fac,e cineva,aici,cu mine,care nu imi da timp nici sa ma duc la wc.Asta e viata,si asa cum e ,cu greutati,probleme,depresii,ma bucur din plin de "ochiosul" meu.Am vazut albume noi si imi pare rau ca nu am trimis si eu poze.as vrea sa trimit dar nu stiu daca se mai poate.
Ce sa va zic despre noi.De fapt,cu ce sa incep,ca sunt asa de multe....
Asa ca....avem toti dintisorii si 4 masele care au iesit toate o data,vorbim...si romana si limba bebelusilor,suntem inebuniti dupa muzica,televizoarele in casa stau numai pe posturile de muzica,am renuntat de ceva vreme la suzeta si dormim singurei seara,in patut,dar cu mami la pranz.
Eu,sunt fffffffff obosita,nu mai am timp de nimic,am avut o perioada destul de nasoala,depresiva,nu mai supartam nimic,Andrei facea numai prostii,ca si acum de altfel,dar m-am obisnuit,il certam tot timpul,tipam la el si dupa aceea imi era tare mila de el,cand ii vedeam fetisoara nevinovata,se catara pe wc sa traga apa sau sa ajunga la chiuveta,da drumul la apa si il gasesc un leoarca,se urca pe masa in bucatarie si se ridica in picioare sa ajunga la rafturi.Intr-o zi chiar a cazut de acolo,se urca cu picioarele,pe masuta lui si oricand tavita se poate desface...si ...nici nu vreau sa ma gandesc.Musca si da in noi de bucurie cand ne intoarcem acasa,asa face si cu prietenii lui cand ii vede si eu toata ziua stau ca gura pe el ca nu e voie aia si aia si saracul copil nu intelege el de ce nu are voie multe chestii,ca el acum le descopera si e foarte fericit.Si asa ne petrecem noi o zi din viata.
L-am inscris la gradinita,din martie incepe la Alexandra Kids.Am fost de 2 ori pe acolo si de fiecare data nu a vrut sa plecam,dorea sa se joace cu ceilalti copii.Sa vedem daca asa o sa fie si cand o sa ramana singur,pt ca e ff dependent de mine,nu vrea sa il duca la nani nici macar tatal lui pe care il adora.nani face numai cu mami si ....punct!
In rest e sociabil,se imprieteneste destul de repede cu oricine,mananca f bine orice ii dau,mai putin ficatelui de pui pe care nu il vrea sub nici o forma,lapte nu mai bea din biberon.seara bea cam 250-300 ml din canita cu pai,nu mai bea lapte peste noapte,l-am trecut pe lapte integral,pt ca nu se mai satura cu cel semidegresat,iar dimineata bea cam 3/4 canuta de lapte cu placintica de mere,biscuiti,chestii din astea.la pranz mancare gatita la comul(nu din porc),dupa ce se trezeste din somn,orez cu lapte,gris cu lapte,iaurt cu fructe sau cu biscuiti,seara mai mananca ceva inainte la lapte,dar ce vrea el.Se culca pe la 22 dupa ora noua si doarme pana la 8-8,30.
In concediu am fost la mare si i-a placut extraordinar de mult,a fost in largul lui,a mancat chiar si nisip cu lingurita,era f greu sa il scoatem din apa,a fost o nebunie pt el,iar de craciun plecam la Paris.
Va pup si sper sa mai intru cat de curand pe aici,pt ca ,va zic,imi e tare dor de voi,de sfaturile voastre.
A!Si ca tot veni vorba de sfaturi.Vroiam sa va intreb si sa ma sfatuiti in urmatoarea probleme.De la lapte,Andrei ii face niste afte pe limba,nu stiu daca sunt chiar afte,l-a vazut si pediatra si mi-a zis sa ii dau cu glicerina boraxata...frectie la picior de lemn.Nu stiu ce altceva as putea sa folosesc.Nu sunt basicute,pur si simplu arata ca si cand se jupoaie limba in unele locuti.Si asta ma dispera.Trebuie sa fierb laptele?E UHT.
Va pup si va doresc o zi buna!
LA MULTI ANI DOLCEBABY SI MAGDA(pt maine)!

Mergi la inceput