Femei exemplu?

Femei exemplu? | Autor: cspeana

Link direct la acest mesaj

As vrea sa discutam pe aceasta tema deoarece ziua trecuta stand de vorba cu mai multe fete discutau despre o anumita persoana zicand despre ea lucruri "nemaipomenite" ca si cum ar fi exemplu,ce m-a surprins pe mine a fost faptul ca aceasta femeie "nemaipomenita"toata lumea o stia ca si-a inselat sotul cu sotul celei mai bune prietene,in casa ea nu face absolut nimic nici macar cereale cu lapte nu gasesti la ea in frigider,are doi copii care nu au voie sa se trezeasca noaptea sa bea apa sau ceva sa nu o deranjeze ea fiind la scoala si multe multe altele. (Sotul ei avind foarte multi bani)Pe mine ce m-a deranjat a fost faptul ca o femeie cinstita si care isi respecta sotul se ocupa de copii nu este luata ca exemplu iar una care a facut numai prostii este deseori mai mult apreciata.Voi ce ziceti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Simona, cam asa e. Stii zicala, tot calul care trage e mai biciuit. Femeile care isi vad de treaba nu au timp sa faca mofturi si sa vina cu pretentii, iar fandositele au tupeu. Stiu si eu exemplu din astea berechet. Dar sa stii ca-i valabil si invers, la barbati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

Nu stiu cum se face ca mai tot timpul astfel de femei sunt si "apreciate" de prietenii sotului. Deci tentatia e mare!
Unde mai pui ca au timp sa arate bine si sa se ingrijeasca, sa se coafeze si sa miroasa bine. Normal ca sunt date exemplu!
Chestia cu inselatul se cam sterge cu buretele atata timp cat nu stie sotul.
Tu daca ai putea n-ai fi ca ea? Dar nu toate femeile sunt la fel.
Intotdeauna am crezut ca trebuie sa te nasti sa fii .
Si apoi iti ridica cineva statuie daca stai si ingrijesti de copil, speli si calci si faci mancare, curatenie si seara cazi lata de oboseala? Eu nu cred!

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maudi spune:

asta e frustrarea dintotdeauna a femeilor de treaba: ca sunt surclasate in societate si in inima barbatilor de "alelalte", vampele, pacatoasele, adulterinele....cine stie ce charisma malefica detin? de ce sunt iubite cu asa mare pasiune, desi mint si inseala?

vor femeile de treaba sa fie si ele vampe? ma indoiesc. daca voiau, erau la Istanbul dupa revolutie si acum maritate cu parlamentari eventual, sau cu businessmen :))

nu le invidiati, caci stralucesc numai la tinerete ;) voi straluciti toata viata si dupa aia, in inima celor carora le-ati daruit tot ce ati avut mai bun, dragoste si har, ingrijire si suport...

mie nu imi plac vampele decit in filme. imi place rujul rosu si il folosesc, dar serpi in inima nu detin, si nici otrava impotriva sotului, prietenelor, necunoscutilor nu pregatesc cum se spune de doamana din poveste...va dati seama ce nefericite sunt totusi si cita lipsa de incredere in propria persoana au atunci cind inseala si isi bat joc de cei care le iubesc? puah, biata vampa, ce victima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Maudi,nota 10 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienuca spune:

Culmea este ca si eu cunoasc o astfel de femeie. Si culmea este ca si eu o apreciam pentru ca era moderna in gandire, inteligenta, isi iubea sotul si era iubita de el, era genul de femeie care nu accepta sa fie pusa la cratita de sot. Si nu numai mie imi placea ci si colegei mele (casaotira cu 2 copii). Ea nu suporta ideea de a fi subjugata de un barbat si tot ce insemna responsabilitatea unei case si nu facea nici un secret din asta. Ce sa mai, dadea glas nemultumirilor noastre. Bineinteles ca ne placea de ea, cum dracu' sa nu-ti placa de ea. Plus ca ei ieseau mai tot timpul. Acest gen de femeie este "apreciat" de "gospodine" pentru ca acestea din urma si-ar ddori si ele sa fie asa, dar nu prea pot. E ca atunci cand iti relizezi niste vise prin intermediul copilului tau. Ca sa nu mai lungesc mult povestea ... realitatea era urmatoarea: ea nu facea nimic in casa, si cand spun asta nu exagerez cu nimic. Totul facea sotul ei. Dar avea pretentii cu duiumul. Relatia s-a stricat, ulterior s-a rupt. Dupa ce a incercat sa gaseasca inca un om suficient de indragostit de ea care sa o tolereze asa cum era ea si nu a gasit, s-a intors, dar dupa evenimente de ne-sters cu buretele. Culmea este ca "sotul" mai avea pretentii ca ea sa faca si sa dreaga prin casa. El i-a explicat ca niciodata nu a gandit altfel. Asa ca a inceput, cu chiu si vai, sa mai faca cate ceva prin casa. Manichiura nu mai este intacta, nu mai arata ca scoasa din cutie, dar macar nu se mai cearta cu omul pe care il iubeste.
Asta este orianduirea lumii. Nu exista sef si un sclav, decat daca asa gandesti tu. Exista o comuniune, o colaborare intre cele doua parti, care trebuie sa fie constructiva. Nu spun ca o femeie nu trebuie sa se ingrijeasca, din contra, dar nici sa-si prelicliteze familia si sa o terorizeze cu pretentiile ei.
Imi pare rau ca astfel de femei sunt apreciate, dar sa stiti ca nu pentru mult timp.

Va pup

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Claudya draga te rog da-mi voie sa mai adaug un 10 la nota din catalog a lui Maudi
FF frumos Maudi
Nicole&Amira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Mai adaug, si eu, un 10 la Maudi.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cami_30hu spune:

Mai adaug, si eu, un 10 la Maudi.
Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Oamenii sunt de cele mai multe ori atrasi de o apareta "stralucine", si apoi de esenta lucrurilor. Ia ganditi-va de cate ori, la scoala, sau intre cunoscuti nu v-a interesat mai mult sa aflati sa zicem "barfe" desprece o tipa sofisticata, genul vampa, care atrage atentia sa zicem printr-o culoare de par mai stridenta sau se imbraca extravagant decat despre una la locul ei, cumsecade si pe care sa stiti ca va puteti baza oricand.
Asa cred ca simt si barbatii. Dar cand e vorba sa-si aleaga o partenera de viata...cred ca mai degraba aleg a doua varianta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Am mai spus eu o datä, cä maudi este inteleaptä!!!
Ce mä enerveazä pe mine, este faptul cä mai existä si atfel de persoane, care vorbesc asa ceva..ori vorbesc din superficialitate, ori din dorinta ascunsä de a fi si ele ca ea!!!!
Cred cä duc putinä lipsä la capitolul integritate!!!
Intr-adevär , femeile astea sint niste victime, si mi se rupe de ele!!!...atita timp cit nu stiu ce vor, nu este problema mea!!!
Atunci cind noi, femeile de casä, cum se zice, ne-am format cu, sau färä ajutor personalitatea si caracterul, nu stiu ce-au fäcut ele!!!
Probabil tot ceea ce fac si in prezent...asta e in general.
Cit despre tipa subscrisä, cred cä este total nemultumitä cu "multul" pe care il are, bätindu-si joc de persoanele care o iubesc!!!..dar mai devreme, sau mai tirziu, o sä primeascä si räspunsul si nu cred cä-i va place!!!...exact ca vorba aia cu pasärea din minä!!!...sau alta...nemultumitului i se ia darul!!!
Cit despre laude, de la altii, nici nu astept!!!....eu imi fac datoria mea cu dragoste si däruire, asa cum mä pricep eu, iar cind vin laudele...cä au mai venit......mä umflu in pene!!!( in mine insämi)..si iau fata aia modestä!!!
Pentru mine este important sä pot privi pe oricine in fatä, färä sä-mi fie rusine....ceea ce, ea, nu cred cä ar putea!!!...asa cä sint oricum pe o treaptä superioarä!!!!

Cred cä m-am ambalat prea tare!!!...si am impresia cä am fost cam incoerentä...dar nu se potriveste deloc cu felul meu de a vedea lucrurile!!!

Pupici,

Cami.

Mergi la inceput