Clubul nurorilor (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Bine ca e vineri azi, ca ieri am stat mai tarziu si de dimi abia m-am dat jos din pat. Sper sa nu mearga nici iubi foarte dimineata maine la lucru, ca altfel ma trezesc si eu si nu mai pot dormi.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ce bine-i de unii ca stau maine acasa

16+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Si pe langa ca e vineri azi, noi iesim si cu nasii ca sa il serbam pe Sf Mihail

briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Kitzy e super naspa ca trebuie sa mergi la lucru maine. Nici sa ramai singura acasa nu-i bine, ca mine. Macar tu doar maine mergi, al meu si maine si poimaine. Nici n-o sa simt prea tare ca-i weekend.

Briza distractie faina diseara!

Era sa uit: Marina sa-ti traiasca fratele ! Sa ii dea DD noroc si sanatate!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

buna fetelor!
in sfarsit mai dau si eu un semn de viata
cu intarziere "La multi ani!" tuturor sarbatoritilor de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Multumesc mult,mult de tot dragutzelor pt. urari !!!
Marina,La multi ani fericiti fratiorului,sa-ti traiasca si sa fie sanatos forever!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Marina ce de petreceri la tine...La multi ani si multa santate pt fratiorul tau

briza_marii

Mergi la inceput

Neatza!
A trecut si weekendul pe care nu prea l-am simtit, bine ca saptamana asta e scurta.

Mergi la inceput

Doamne ce vreme schimbatoare. Sambata a plouat cu galeata, ieri a fost f cald si frumos, azi iar vant si frig...
Aly, eu am simtit ziua de ieri din plin. Am fost la bunici, cu sotul meu, surorile mele si prietenul uneia dintre ele, a venit si varul meu..si a fost ca in copilarie, ne-am alergat cu catelul, baietii au jucat fotbal in curte in tricouri, asa era de cald si de frumos era, noi fetele am stat la taclale cu bunica .... Ne-am inghesuti toti la masa. Doamne, ce imi place cand ne strangem asa toti la gramada...

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Briza ce frumos.....si mie imi place cand ne strangem cu totii, dar nu se intampla des din pacate. Vad ca ati avut vreme calda ieri, la noi a fost soare cu dinti si un vant inghetat care se mentine si azi!

16+ cu posibil

Mergi la inceput