Clubul nurorilor (80)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ai dreptate Briza nu-i de uitat la stiri, mai ales alea de la ora 5. Si eu prefer sa le aud la radio, si asa ma ingrozesc cate minuni mai fac unii.
Prezentatoarele bietele n-au nici o vina, trebuie sa zambeasca frumos daca asa scrie in fisa postului.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare tuturor nurorilor cu burtici si fara!
Aly,o mica rectificare,te rog,pt. listutza cu sarbatoritii acestei luni,tot pe data de 8 nov. sarbatorim si noi cei 9 ani de casatorie,nu de alta dar sa nu ne intindem cu cheful 2 zile ca-i prea obositor!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Cami eu is mai nauca la ora asta, asa ca te rog din start sa ma scuzi daca pun intrebari aiuristice: nu in data de 9 noiembrie v-ati casatorit? V-ati casatorit in 8?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc

Mergi la inceput

In data de 8 nov. ne-am casatorit,acum 9 ani!!!

POZE

Mergi la inceput

Dragi nurori,haideti sa votam cu toate "ingerasul cu ochi migdalati" al Marinei,e chiar dulcica foc printesa ei si...e de-a noastra!!! http://reclama mascata.ro/component/option,com_hotornot2/Itemid,156/task,display/idx,38/

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

camelia cred ca tb sa trimiti PM...ca nu se vede..

Stefania X 235+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Da,am vazut ca nu am voie sa postez linkul ,poate intra Marina si va da mai multe informatii!

Hai sa va inveselesc putin:

Un sef ajunge la birou dimineata cu fermoarul de la pantaloni desfacut. Secretara, nestiind cum sa-l puna in tema direct, il abordeaza: -Sefu’ azi dimineata, cand ai plecat de acasa, ai inchis usa de la garaj? Fraza nu a avut darul sa-l lumineze asa ca tipul a intrat in birou un pic nedumerit. Se aseaza el la birou, incepe sa-si vada de treaba si vede prohabul desfacut. In momentul respectiv are o revelatie referitor la spusele secretarei asa ca se gandeste sa o necajeasca un pic. O cheama in birou sa-i aduca o cafea si o intreaba: - Cand ai vazut usa de la garaj deschisa mi-ai vazut si Jaguarul? Secretara, zambind un moment raspunde: - Nu, sefu’.

POZE

Mergi la inceput

Neatza!
Cami modificat, scuze, ca nu stiu de ce am vazut eu 9 in loc de 8. Faina glumitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata norici! Ce mai faceti?

15+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata norici!
Kitzyce mai faci tu? Ca nu ai mai dat semne de viata cam de multisor
Noi am reusit performanta sa nu avem caldura doua zile, ca in nu stiu ce apartam s-a spart teava inainte de robinet si a trebuit sa opreasca pe toata scara. Si aia, nesimtiti o tot lalaiau cu reparatul, pana a inceput lumea sa ii injure si sa le lasa bilete de amenitare. Asa ca de aseara de pe la 9 am revenit la normal. Dar deja sunt cu nasul in batista.

briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput