Mamici de Martie-Aprilie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 9
kitzy spune:
Am dat si eu o raita pe la Polus sambata si am intrat la Miniblue, un magazin superb pt copii, atatea hainitze mici si tot felul, nu-mi venea sa mai ies de acolo.
Peste doua saptamani ma duc la eco, sa vedem daca a ramas tot baiat sau s-a transformat in coditze intre timp![]()
14+ cu posibil 
numeioana spune:
Cami, ai dreptate, graco e firma americana... am vazut si eu acum, deci pica chestia cu Spania
. Oricum, nu mi-e greu sa intreb si de preturile de acolo...
Laly, ce carut vrei? E super, o sa-i pun pe ai mei sa caute acolo daca nu gasesc ceva la pret redus care sa-mi placa sau nu sunt multumita de Tritonul portocaliu
.
Ioana
23+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
E de dat sfara in tara, ca avem timp, cine va merge prin Austria de ex. si poate transporta asa ceva.
Ioana, extrasistole are practic oricine; difera modul de perceptie (si intr-adevar unii le percep extrem de neplacut) si gravitatea lor: cat de dese sunt, de ce tip (asta e deja complicat). Daca sporadic, la cateva zile sa zicem simti 2-3 batai neregulate nu au nici o semnificatie; daca ai minute si ore in care resimti CONTINUU palpitatii e altceva. Pe de alta sarcina, pe masura ce evolueaza (si stiu ce burtica ai deja!) predispune la si mai multe extrasistole pt ca diafragmul se ridica incet-incet si apasa usor pe inima. Astea apar mai ales noaptea. Atentie si la o anemie care teoretic ne paste pe toate si de controlat -daca nu ai facut-o-glanda tiroida. Astea ar fi alte cauze de extrasistole. Cel mai des insa apar de la stres, somn prea putin, plus tigari, cafea, etc.
Ariel, apropo de tiroida, confirm ce ai spus: hipertiroidia se diagnosticheaza de la un TSH de 0,15 in jos iar hipotiroidia de la 5 in sus.
naty 16+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
delphin spune:
Vad ca vorbiti de patuturi Graco. sper ca stiti ca aceste patuturi de care vorbiti sunt patuturi de voiaj, care se strang. Nu este un patut stabil si solid.
am sa va dau un link- unde ve-ti vedea preturi,nu livreaza in romania, dar pt. cele care aveti rude afara, gen spania, germania, se poate comanda.
http://www.primashop.com/lit-de-voyage/frfr1_22_107_2054_xx_xx_sg.html?startPage=1
Carucioarele Graco sunt tare bune. Sunt in posesia unuia cu 3 roti si a scaunelului de masina aferent, gris cu dungulite albe. Sunt tare multumita de el. Doar ca e voluminos cand se pliaza.
Sfatul meu e ca pt. bb trebuie patut solid din lemn cu o saltea buna. Puteti incerca pe la prietene care au copilasi ce trebuiesc pusi in pat obisnuit, recuperati unul, cumparati o salteluta noua, il vopsiti in ce culoare vreti voi si gata patutul, daca devine prea oneroasa aceasta investitie. daca vreti sa aveti doi copii, atunci tot ce investiti acum, bine pastrat se foloseste si la al doilea.![]()
pozici
bb2
burticutza
nicol_conte spune:
Salutare randunici!

Nu am citit nimic din urma,e prima oara in ultimele 3 zile cand reusesc sa intru si nici nu pot sa stau.
Vreau in primul rand sa spun ,cu intarziere, LA MULTI ANI! lui ROX_DOX cu mii de scuze pt intarziere.
...si vreau sa ma scuz ca nu am fost cu voi zilele astea, pentru ca in weekend m-am simtit cam rau,iar azi am inceput ziua cat se poate de prost si o sa va spun si de ce:
Inainte sa sune ceasul sa ma trezesc sa merg la servici,a sunat telefonul mobil si la capatul celalat al "firului" era fratemiu ,Slava Domnului ca era tefar cat de cat, care imi spunea ca a adormit la volan in timp ce mergea spre Bucuresti(face naveta la serviciu) a intrat pe contrasens si s-a izbit de niste pomi,trecut milimetric pe langa un stalp de beton de inalta tensiune.Nu stiu cum de a scapat aproape teafar, dar masina e varza...important e ca el e bine...
....cam atat , nu mai pot sa mai stau, si ca sa nu va plictisiti, va dau sa va uitati si sa va cumparati daca vreti, niste haine pt burtici tare dragute si care nu sunt nici scumpe:
www.mimimaternity.com
www.motherhood.com
Pup tot stolul si aveti grija de voi!
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
14+ si Alexia(24aug2005)
natynic spune:
Nicol,
, multa sanatate fratelui si sper sa nu fie prea socat. Stiu ce inseamna un accident din care scapi cu bine desi masina e varza, vezi moartea cu ochii. Ii doresc numai bine. Sarmanul, sa adoarma...
naty 16+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
numeioana spune:
Naty, iti multumesc mult! Spe sa nu fie nicio problema! Eu nici nu fumez, nici nu beau, dorm foarte bine... Pun cauza acestor extrasistole pe faptul ca de cand ma stiu am fost foarte emotiva, sensibila si sperioasa... Multe chestii m-au afectat si probabil au lasat urmari...
Delphin, eu optez pentru patut care se strange in primul rand din motive de siguranta. Pentru mine patuturile de lemn sunt destul de periculoase. Apoi sunt rezistente si stabile, daca le pui in plus o saltea buna si confortabila... Eu sunt hotarata sa achizitionez un patut cu plasa...
Ioana
23+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Maia37 spune:
Nicol multa sanatate fratelui tau si bine ca nu i s-a intamplat nimic rau.E foarte greu sa conduci obosit dar daca esti constrans o faci si pe asta desi de preferabil ar fi bine sa evitam.
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
21+ cu
Vlad
RalucasS spune:
Dragele mele randunici, pot sa va anunt cu o mare bucurie ca am venit de la doctor, bb meu este sanatos, mi-a zis ca este cam grasunel, si din primul minut mi-a zis ca este BAIAT si mi-a pozat si cuculetul ca s ama conving sinura. Taicasu' este in al
ca el deja anuntase pe toata lumea ca o sa aibe baiat inca de cand am ramas gravida.
Si eu sunt din cale afara de emotionata, singura mica problema ar fi ca am placenta cam coborata, dar mi-a zis dr ca spera sa urce pana la 28 de sapt, si daca atunci nu urca, ar fi o problema.
In rest va pup pe toate, nu am apucat sa citesc din urma pt ca trebuie sa plecam de acasa, iar maine vom fi la tara , ca taie socrii un porc, ca sa sarbatoresca evenimentul...
20+
Lucas sau Cristina?
cami33 spune:
Delphin, nu-mi vine sa cred ce diferenta intre preturile de pe site-ul tau si cele de la noi. Patutul care ma intereseaza pe mine la noi e 1000lei iar acolo l-am gasit cu 180eur
. Mai ca-mi vine sa ma urc in avion si sa plec la cumparaturi.
Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si
17+
Luca
http://bd.lilypie.com/e2xMp3.png