Mamici de Martie-Aprilie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 19
clauclau spune:
Simo, dar de ce esti asa de ocupata? Ce faci? Mie mi-e dor de tine si vreau sa intri mai des, am zis!!!
Si nu-ti fa griji in legatura cu bebe, poate sa aiba si el zile cand e mai somnoros si mai lenes, lasa-l in pace! Ia sa vezi maine ce o sa danseze in burtica la mami ca sa nu-si mai faca ea griji!
Te pupic si hai mai des pe aici! 

CLAU
22 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
natynic spune:
Simo, ai grija de tine, nu stiu ce trebi ai dar nu te agita, Doamne fereste nu-l lua in brate pe Luca si nu stiu, cere si tu un pic de ajutor undeva! Du-te la doctor cand reusesti dar nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi ca nu misca. Hai, iti tinem pumnii toate si stii bine ce inseamna galeria noastra randuniceasca!
naty 17+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Maia37 spune:
In sfarsitttt am terminat de citit din urma si cred ca daca mai intarziam putin va scriam deja la capitolul urmator!![]()
.Dar vrenicoase ati mai fost randunici ati scris nu gluma!Am fost la carrefour si mi-am luat blugi pt gravide si un pulovar
.Asa mai imi vine si mie sa ma gatesc acum cand stiu ca totul e ok cu bebicul.M-am si vopsiittt....m-am facut gigea.
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
21+ cu
Vlad
blankar spune:
Salutare randunici!
Am o lene in mine de cateva zile !
V-am citit dar de scris nu prea mai aveam energie.Nu dorm nici eu ca lumea, ma trezesc din 2 in 2 ore,nu ma odihnesc.Am simtit ceva miscare in burtica dar tot nu sunt 100 % daca e ANA sau intestinele

Mai astept.
Felicitari mamicilor care ati aflat culoarea carutului!

Va pup
blankar
simonette spune:
Pai hai sa va zic...
Am inceput o scoala de cosmetica unde merg in fiecare zi 6 ore, sotul meu e plecat dupa cum v-am zis si toate sunt in carca mea! Cand vin de la scoala ma intind putin si apoi ma ocup de Luca...La 8:30 mergem la nani ca ne trezim la 6:30...si peste toate astea pana azi nu mi-au mers tastatura si mouse-ul...mi-am cumparat azi altele ca nu mai puteam...Sper ca ma intelegeti...

Si cred ca durerea mea de burta a fost cauzata intr-adevar de faptul ca de cand a plecat omul m-am agitat cam mult! Vine el in seara asta 
mami de
Luca si
23+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
sovietica spune:
Simonette, mami-face-tot, cum iti intra Omu pe usa, cum il pui sa te repare :)
cu dor
Adriuta, multumim pt detaliile despre carucioare! ai muncit ceva la mesaj!
Clau, poate un "white noise" te-ar adormi? http://www.luxevivant.com/index.asp?PageAction=Custom&ID=13 -ceva cam ca astea de aici. Prietenii mei folosesc whote noise la calmarea nou-nascutului lor. In special cand a fost bruiat de prea multe vizite. asta combinat cu cantatul a "nu mi-e frica de bau-bau" (pt tine):))
ma bucur ca avem si membri maturi, decorati cu 3 stele! la mai multee
Ariel, hai cu colorataaa!

hai cu vestea repegior

Roxana, probabil ca dupa echo de 22 sapt, o sa ma cheme si la altele, sper. eu l-am intrebat numai cand sa vin la urmatoarea.
Maria, bine ai venit pe crengutza! sa ai o sarcina usoara si un bb perfect! hai la povesti...
Giani, ce sa zic... sper sa iti mosteneasca bb urechea muzicala, ca taare frumos ai cantat!
Mary-Lou si tatal meu, a reactionat in sfarsit (foarte pozitiv chiar), cand i-am zis ca voi avea baiat. Mari figuri...
Pidana, unde pe rahova stai? Eu stau la inceputul ferentarului, dinspre rahova.
Naty, eu initial am crezut ca si stati cu tatal tau, proprietarul casei. Da daca stati numai voi 2, inca nu e motiv de ingrijorare, sunteti muuult mai bine ca altii. Succese cu Ureaplasma!
Interesant ce ai zis tu ca bb "aude" ultrasunetele. eu credeam ca nu le percepe nicicum.
Nicol, COLORATA MAINE-I GATAAAAAA 

iuhuuu ia sa vedem, ce aduce barza la Alexia?
Blankar, schimba bateriile, bea un suc, manca fructe, numa nu ne lasa! uite ce fac eu sa te trezesc 

eu m-am reapucat de tai-ji ca nu se mai putea cu durerile astea in zona bazinului. si vad ca pot sa prestez.
parca imi amintesc ca zicea cineva demult ca si-a facut abonament la bazin? merge careva din bucuresti la inot?
sovi
14+ saptamani cu
Sasha (de la Alexandru)
pozici
simonette spune:
Sovi
si iou fata...abia astept sa-l vad intreg acasa! Sper sa nu mai plece niciodata de langa noi!
mami de
Luca si
23+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
bubu05 spune:
Buna seara, fetelor dragutelor!
Si mie mi-a fost dor de voi, ma obisnuisem de o saptamana sa ciripesc...azi m-am trezit la 5 dimineata
, am ajuns la 5:30 dupa-masa acasa, m-am pupacit cu puiu meu, apoi am pregatit masa(niste ciupercute fripte pe tabla, cartofi prajiti si mujdei
)
Zoze, pai super tare ca stai in CM pana la prenatal...as sta sieu...pana una-alta sper ca maine a-mi rezolve programul de 6 ore ca de nu ma dau la ei ![]()
Simo, ai grija cu burtica!
Mami_papa, dar dc iti face control gineco? Mie nu mi-a facut nici acu, nici la sarcina cu Vlad, decat in ultima luna, sa vada daca are loc pe unde sa iasa...iar eco si eu am facut pana acum chiar la 2 sapt. Acum ma mai duc la 20 sapt, bine ca mi-am amintit sa-mi fac programare 
Nu mai stiu ce mai vroiam sa zic, sunt cam zombi...Va pupacesc pe toate, fara exceptie!
Oana
14+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
blankar spune:
SOVI eu mi-am facut abonament la bazin
daca vrei te astept la Arad sa mergem impreuna![]()
am facut o salata de conopida super
va trimit si voua
blankar
20
cuANA
clauclau spune:
Sovi, pup eu fata care a cautat solutie pentru o randunica fricoasa! 
. Din pacate problema la mine e ca vreau sa aud doar zgomotele casei, n-as putea sa ascult altceva ca daca pierd cine stie ce panarama prin casa!
Tin sa-ti spun ca nu eram asa pana de curand, era o mare placere pentru mine sa fiu singura acasa. In copilarie stateam multe nopti singurica caci parintii lucrau in ture si mai tarziu la fel. Eh, acum nu-s' ce am, parca nu sunt eu...Cand i-am zis azi sotului la telefon ca n-am dormit azi-noapte de teama , nu i-a venit sa creada caci stia ca nu am probleme de genul asta! A Zis ca incearca sa vina joi...tot e bine, castig o noapte!
Poate mi se trage de la sarcina, mi-e teama pentru puiul din burta sau ce???? Ma gandesc si eu in toate felurile si nu ma inteleg defel!
Scuza-ma daca te-am plictisit! 

CLAU
22 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!