Mamici de Martie-Aprilie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 18
PIDANA spune:
EVE eu am suportat cu stoicism durerea de cap. nici macar un paracetamol nu am luat, mi-a recomandat cineva o limonada cu miere. Eu dupa limonada am bagat somn si mi-a trecut.
Giani, multumesc dar vad ca dr Pana e la Sp Filantropia si eu stau in Rahova. Doar cu elicopterul ajungi repede acolo.
Dana
14+
natynic spune:
Mary lou, imi plac mult si Clara si Bianca, poate mai mult Clara (si mai si cunosc trei persoane sclipitoare la minte cu acest nume, deci...)
Imi pare rau ca nu ma pot alatura discutiilor voastre despre mobilierul bebeilor, sunt superstitioasa la capitolul asta, ca sa nu mai zic de sotz care e ceva de speriat...Mi se pare insa o idee buna cosuletul lui Moise pentru inceput, apoi om vedea. Caci v-am spus, umblam sa ne mutam la 3 camere (ceea ce insa nu se va intampla mai devreme de 1 an) si acum stam in 2 camere mici, asa ca e greu de adus mobilier in plus...Habar n-am.
Acum despre eco: am noroc ca dra mea face eco (simpla, nu morfologie), drept pt care la fiecare control la o luna ma "studiaza". Am intrebat-o daca e vreo problema sa-mi mai arunc si eu un ochi cu ecograful meu de cord si a zis ca in nici un caz, pot sa ma uit si zilnic, ATATA TIMP CAT NU FOLOSESC DOPPLER-UL (care fiind tehnica mai noua nu e inca f clar daca are sau nu efecte negative). Ei bine, la morfologiile fetale se foloseste Doppler, pentru examinarea cordului si masurarea IR-urilor si atunci probabil ca asta e unul din motivele pt care nu se fac asa des. Altfel insa, ea mi-a spus ca nimeni nu ma opreste sa fac cate eco vreau, la oricine, cu conditia sa fac si la cel in care ea are cea mai mare incredere, dr Albu Dinu (cu tripla lui specializare de ecografist, ginecolog si genetician). Rezonabil, nu? Si inca ceva: nu ma uit zilnic la bebelina mea cu ecograful (cum taaare as vrea, normal!!) pt ca se pare ca ultrasunetele indreptate spre bebe, chiar daca nu-i fac rau, sunt percepute de el exact ca zgomotul pe care il face un tren care intra in gara-nu e exagerare, e constatare serioasa. Si atunci de ce sa o sperii, mititica, ca doar sta in burta la mami, nu in Gara de Nord!
Azi am fost la Medlife sa-mi repet analiza de cultura pt nenorocita aia de Ureaplasma, sa vedem daca s-a negativat dupa tratamentul cu Azitrox care am crezut ca o sa ma omoare, nu stiu daca l-as mai putea repeta, ma
la DD sa nu fie cazul. Bineinteles ca m-a scormonit la pasa si bebitza s-a suparat foarte tare, vreo juma de ora tot mi-a dat suturi dupa aceea. Bine ca m-a avertizat asistenta ca as putea sangera usor de pe col (vad ca nu e cazul) ca daca se intampla si nu stiam, innebuneam.
Mami, eu tot
cred ca ai! Om vedea...
naty 17+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
natynic spune:
Pidana, activeaza-ti PM-ul si pt zona in care stai iti recomand eu doctor (dar nu-mi place sa fac publicitate pe site, nici pozitiva, nici negativa)
naty 17+ cu 
gbutucica spune:
Off Ela .....raceala bat-o vina( stii ca raceala care e tratata tine 1 saptamina iar cea care nu este tratata tine 7 zile???,)
si eu un ceai poate pleca raceala di la tine.
Mary sa-ti traiasca fetiscana , si eu votez cu Bianka desi imi place si Yadira.
stiu cum e cu numele asat ca si noi avem aceeasi problema.......
Giani
22+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
clauclau spune:
Mary, si Bianca si Clara sunt foarte dragute!
Naty draga, stiu cum e cu suparatul bebicii caci si mie mi se mai intampla sa o agit . Offf, dragele de ele, din cand in cand trebuie sa le mai deranjam putin! Sper sa nu sufere prea tare!
CLAU
22 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
natynic spune:
Ariel, 

Te asteptam cu una din povestile tael adorabile ca sa ne spui ce ai facut
naty 17+ cu 
zozela spune:
Naty iti tin pumnii pentru un rezultat negativ la test!!
Da Giani-asa e cu racelile astea!
Asta e!!
Ups..Mi-a scapat!!
Merge si Ariel azi la eco??!!
Hai Arieeel!!
Hai Nicoool!!
Ela..
in 19+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
nicol_conte spune:

Dragi randunici, iata ca se apropie si sfarsitul de program.
Dar sa stiti ca chiar daca nu am stat la ciripeala cu voi,am stat aici dupa crenguta si am tras cu ochiul la ce ziceti voi.
Numai ca administratorul nostru de retea s-a cam prins ca facem smecherii pe-aici si a tras cu ochiul in istoric si a vazut cam ce site-uri vizitam.Vad ca pe mine m-a iertat si nu mi-a blocat forumul,ca in rest a blocat aproape tot,asa ca nu vreau sa profit de bunatatea lui si stau si eu asa cate un pic si apoi ies..
Va multumesc pentru galerie si sper sa vin maine cu un carucior colorat...si daca o fi sa stea ascuns,sigur o sa ne faca o mare surpriza in ajun de Craciun,ca doar avem programare pe 24dec la Iosup.Tot ce sper e sa nu care cumva sa-si ia vreun liber neasteptat,ca innebunesc.
Am vrut sa fac programare si la Dr. Herghelegiu,la dansul am fost la prima sarcina,dar o domnisoara amabila mi-a spus ca imi poate oferi o programare tocmai la sfarsitul lunii februarie 2008!!!..am zis "nu , multumesc!"
Ma iertati ca nu am timp sa va scriu punctual...dar tre da plec acasa si mai vin tocmai joi la munca...URAAAA!!!
Zoze sa te faci bine

Pup toate randunicile din stol 

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
14+ si Alexia(24aug2005)
zozela spune:
Va mai trimit si eu cateva site-uri cu produse dragute pt.bebelushi
:
http://www.semwa.eu
http://www.buggster.ro
www.clip-trade.ro
www.chicco.ro
www.inglesina.ro
Ela..
in 19+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
simonette spune:
Nici nu am cuvinte sa va spun cat de dor mi-e de voi! Sunt f. prinsa si nu am timp nici sa-mi trag sufletul! Sper sa ma eliberez curand si sa pot ciripi alaturi de voi!
Ieri am avut dureri groaznice de burta si au durat cateva ore in ciuda faptului ca am luat no-spa! Am fost aseara la dr dar n-am reusit sa intru desi aveam programare fiindca din cate am inteles ar fi trebuit sa astept cateva ore! Luca era cu mine asa ca nici vorba sa-l pot struni atata timp....asa ca am plecat fara nici un rezultat! Mai rau e ca nu l-am mai simtit de ieri.......
O sa va mai scriu curand!
Va iubesc si sunt alaturi de fiecare!!!
mami de
Luca si
23+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2