Mamici de Martie-Aprilie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 17
clauclau spune:
Giani, parca vad ca toata saptamana o sa am nopti albe, nu-s' ce am! Cel mai rau imi pare ca am agitat-o si pe bebelina azi-noapte caci a stat treaza cu mine saracuta de ea! Mi-a miscat in burtica toata noaptea, nu alta! Vad ca acum recupereaza si face nanica!
Maria, bine ai venit!
CLAU
22 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
PIDANA spune:
Salutare randunici!
mai devreme m-am grabit sa va scriu si nici nu v-am salutat! Vad ca v-a dat un pic de gandit
mesajul sotului.
de cateva zile si eu ma dau cu capul de pereti

. Am ajuns sa spun ca mai bine nu exista internetul si atatea pareri trantite pe un site despre doctori....
Caut sa imi schimb
si am innebunit intreband in stanga si in dreapta si cautand pe net, mai am putin si fac o depresie urata. Si pe deasupra ieri m-a durut iarasi burta ca m-am oprit pe strada sa cumpar apa sa iau un no-spa.
acum vad ca iar isi face de cap; am ajuns sa ma intreb daca nu o fi doar in mintea mea, insa chiar ma doare.
Ma duc sa mai citesc din urma ca mai am vreo 2 pagini. Mi-ati facut o pofta
cu pizzaaaaa!
Va pup pe toate!
Dana 14+
eve28 spune:

M-am trezit cu o durere ingrozitoare de cap, simt ca imi explodeaza creierul. Va rog ajutati-ma si pe mine si dati-mi un sfat ce as putea sa mai incerc sa imi treca odata.
eve28
16+ cu 

clauclau spune:
Eve, poti sa iei paracetamol, dar sa fie simplu , nu sinus. Eu mai pacaleam durerea cu cate-un paracetamol, sper sa mearga si la tine. 

CLAU
22 + cu
Rebecca
clauclau spune:
Heiiii, acum am vazut, sunt membru matur, am 3 stelute!!!! 
. Ce bine-mi sade!
CLAU
22 + cu
Rebecca
gbutucica spune:
Pidana , iti recomand cu cadura medicul meu ,, daca vrei iti las datele de contact pe Pm.
Eve intai calmeazate apoi ai incercat ceva ciocolatzele pt durerea de cap , la mine functzioneshte.
Clau stiu cum e sa nu poti dormi
( acu insa de o sapt dorm si nu cat mi-ar trebui). Nu te necaji ca BB recupera . pup sa vina Ene si la tine
si ce bine-ti sade cu stele rosii in frunce.
Giani
22+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
zozela spune:
Iata ca ma conformez!!
..Din pacate raceala asta scarboasa nu prea ma lasa sa stau la ciripit-cu voi!
De azi-dimineata m-am schimbat de 4X
Am luat un Paracetamol si de atunci transpir incontinuu-bineinteles ca stau si in plapumica!
Felicitari Raluca pentru
!!
Welcome in the boy's club!
Il trec in listuta cu numele Lucas?!![]()
Felicitari Mary pentru 100%
!!
Mami hai nu fi supa
O sa vezi ca trece repede timpul!
Sarutmana de felicitari si gandurile bune!
Site-ul despre nasterea naturala il gasesti in mailul comun..Nu m-au lasat sa-l postez(reclama ilegala)
Naty felicitari pentru bebelina jucausa care s-a hotarat sa-i dea mamicii un semn!
Hai Nicool!!
Sovi nu te puteam lasa in ilegalitate tocmai pe tine!![]()
Sarutmana de urari!
Adela stau in CM pana cand o sa intru in prenatal!Am fost la Directia Muncii si am vb. cu cineva(desi Dr.meu ma asigurase ca nu-s probleme cu CM la gravidute)si mi-a zis ca nu-i nicio problema-pot proceda asa.Intreaba-ti Dr.-el te poate lamuri f.bine!Daca vrei sa ma mai intrebi ceva-iti raspund cu placere!Trimite-mi PM!![]()

Multmesc Adriuta pentru gandurile frumoase!
Ma intrebai ce am vrut sa spun cu adresa site-ului si mailul comun..Pai-daca ai observat-pe prima pagina,in listuta-avem postata o adresa de mail(comuna)pe care o putem folosi fiecare-pt.a trimite diverse informatii,pt.a ne lasa datele de contact(vezi in Contacts),etc.Cum site-ul pe care il postasem eu aici nu era considerat reclama ilegala-am hotarat sa-l trimit pe adresa comuna de mail pt.a avea acces fiecare randunica-la el!
..Pfuu..nu recitesc explicatia pt.ca nu stiu daca o mai inteleg-nici eu!
![]()
Dana imi pare rau ca ti-a fost traumatizata biata pasa!!![]()
Nu stiu ce sa zic despre problema ta..Daca ai incredere in medicul tau-atunci mergi pe mana lui..nu stiu ce sa zic..Incearaca totusi cu ovulele alea!
Kya sa ne tii la curent cu inventia taticului meserias!!![]()

Miha nu in BMW-vreau sa se transforme-ci intr-un Mercedes
M-am obisnuit sa merg cu aia-e mare si cool-exact cum imi place mie
..Nu-i asa de mica nici asta(Renault Megane Hatchback) dar in comparatie cu Mergedesu'
..
fata!
Pupici apasati si pentru mami-zombie Clau!Imi pare rau ca n-ai dormit bine-stiu cum e!Eu nu pot dormi singura in casa..mi-e fricaaaa
..Dar totusi..acum nu esti singura
..O ai pe Rebecca!!
Bine ai venit Maria!Imediat te trec si in listuta!Zi-ne mai multe despre tine!Daca se poate..povesteste-ne despre tine si BB in vreo..10 mesaje asa..ca sa scapi de moderare!![]()
Ai aflat ce ascunzi in burtica?
sau
??!Cred ca o sa nastem in aceeasi saptamana(daca nu-chiar in aceeasi zi)!
Va pupacesc pe toateee!!Nu va numesc dar sunt tare curioasa pe unde umblati?!!Hmm
??!..Sau apareti de buna voie?!![]()

Ela..
in 19+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
clauclau spune:
Mai Zoze, fa-te repede bine, sa plece raceala de la tine ca n-ai nevoie de ea! 
Ai pus punctul pe " i " - mi-e frica de fapt sa dorm singura in casa. Asa ca am vegheat casa si eu si Rebecca! ![]()
CLAU
22 + cu
Rebecca
mary-lou123 spune:
Uite am gasit ceva foarte dragut pentru bebica, mai greu insa cu adusul pana in Ro...http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=4837490#Accessories+to+Buy
Nush daca au si al walmart canada, da sper sa aiba, k e la un pret foarte bun, si sunt multe accesorii, k la banii astia de obicei iei numai seturi din 4 piese.. si e dragutz ca are si multe culori si mai poti sa cumperi o groaza de accesorii pe langa.
Vad ca voi v-ati cam hotarat la nume, noi avem niste dileme grozave pe tema asta.. 2 dintre optiuni ar fi Clara si Bianca, mi imi place si Yadira, da e cam ciudat pt Ro numele asta.. mie imi mai place si Teodora, da tati a zis ca nu ii place... uff, grea alegere pentru noi cu numele asta.
Tatal meu a fost cam dezamagit cand a auzit k e sigur fata k spera sa avem baiat, da stiti voi cum e, speranta moare ultima, asa ca acuma se gandeste k o sa mai fac cel putin un bebe si ala neaparat baiat... deja face planuri k ne trebuie casa mai mare pt mai multi copii
Mary-Lou
Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
23+
Creste Printesa lu' mama!!!
zozela spune:
Clau..sa stii ca n-am nevoie
..dar ce sa fac?!Asta e!Ma tratez cu ce pot-Paracetamol,Dr.Mom,fructe,ceaiuri,lactate-dar pana nu-si face boala damblaua..n-am ce face!!
Off..Cat despre somnic singurica in casa..incearca sa bei un ceai de tei inainte de culcare!S-ar putea sa mearga!
Mary votez cu Bianca!![]()

Ela..
in 19+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos