Mamici de Martie-Aprilie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 14
Kya spune:
Mihutza nici eu nu vad fetele colorate! Si eu am gandeam ca e din cauza computerului.
P.S. vorbim de colorarea nick-ului, nu? ![]()
Fetelor, asa e! Avem un tati tare scumpic. De vreo 2 zile tot scormoneste internetul in cautare de scheme electronice. Cand i-am zis ca vreau si eu aparatul ala de 1 milion de ascultat bebele, mi-a spus ca-mi face el unul mai bun, ca ala e prea scump la cat poate el sa faca...
E foarte inventiv si mesteriu: acum se gandeste ca mai bine face el singur patutul de lemn pentru bebe. Adevarul e ca se pricepe - mi-a facut niste rafturi incastrate, mai mare frumusetea. Nici mama ei de mobila pe comanda nu ar fi iesit asa.
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
cami33 spune:
Neata, randunici!
Nici eu nu intelegeam de ce nu vad culorile de la nick-uri dar m-a lamurit cineva mai priceput:in cazul meu nu se vad din cauza ca eu folosesc pt conexiune Mozilla Firefox si nu Internet Explorer. Poate si la voi tot asta e cauza sau ceva asemanator. Pupici tuturor

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si
17+
Luca
http://bd.lilypie.com/e2xMp3.png
Kya spune:
Aha, Cami si eu tot cu Mozilla sunt. Stai ca intru acum cu Explorer-ul, si iti spun daca e adavarat...
EDIT: Daaaa! Sovi e verde, bubu e portocalie, Delphin e lila, Roxana e mov, bitza e roz....! Gata acum va vad si eu colorate. Yupii!
Kya
cu
Victor
mami_papatot spune:
am dat trimite mesajul din gresala si nu-l terminasem,dar nu-i nimic, ca si asa era lung rau ...
continuam:
natynicule, la faza cu Eliasul si eu m-am umplut de nervi, tocmai pentru ca mi se pare si mie o chestiune de rea intentie si subiectivitate totala si desavarsita ... eu am mai vorbit si cu kya pe pm despre asta, pentru ca amandoua vom naste acolo, cu acelasi medic ... mie personal mi s-au infirmat atat de multe vorbe aruncate in vant...si asta nu o data ... e usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune ... iar chestiile de genul ...'' si am mai dat si un milion la anestezist ... vai , dar nici nu ma gandesc, data viitoare nasc la Viena ... bottom line ... chelului tichie de margaritar ii trebuie ''... eu atat mai am de spus, Doamne Fereste pe orice mamica si orice bebelush de ce-i mai rau, dar haideti inainte sa manjim cu noroi numele si munca unui medic, sa gandim de doua ori!
etete, a prins cory puteri ... ii arde de costumatii,de veseliciuni din astea...bravos natiune! asa te vrem ... si eu i-am facut ancutei mele un costum de Halloween,avea un sarahan negru, i-am facut eu o pelerina neagra pe care am prins decupaje de dovleci, in cap i-am facut o palarie neagra de vrajitoare pe care am infasurat un sarpe, unghii false pe care le-am vopsit in negru si un mare neg desenat pe nas ... iar parul, pe atunci il avea lung, i l-am incretit pe u parte si pe o parte l-am lasat drept ... era o mica brunhilda in toata regula ...
cat despre intrebarea, cum se fac copiii, eu le voi spune ca mami si tati s-au iuit foarte mult si l-au rugat pe Doamne Doamne sa le trimita un bebe ... si El i-a ascultat si le-a trimis o minune mica in burtica lui mami ... minune care creste pe zi ce trece, iar atunci cand va fi suficienta de puternica, tati o va duce pe mami la spital si acolo dl. dr. o sa-l scoata pe bebe afara ... pe unde? prin taietura delphunasului de pe burtica! cred ca este important ca bebelusii nostri sa stie ca au venit pe lume din dragoste si cu voia lui Dumnezeu, nu din experimente, din calculator, din injectii si alte tampenii !
mihutza, tine-o tot asa cu zbenguiala, ca sa fie bebe veselit...ca tare rau e sa nu stie sa danseze ... eu stiu, ca am un exemplar la usa ... da mai sovi, ca sa-ti iasa violul ala din cap
, ca nu te-am uitat ...
am gumilicit, stii ca nu ma supar pe fata frumoasa si buna! cat despre pizzulica, mai am vreo 5 felii,ca ieri nu am putu sa mancam decat cate jumatate fiecare si restul am luat la pachet ... asa ca daca vrei, te invt cu placere la o fliutza delicioasa! sau sa fac si eu cum facea mama cand tineam eu regim...bleah,da nu e buna deloc!![]()
ariel, am ras de numa'cu bebe varta!
ralucas, felicitari in primul rand pentru bebe baietel , pitit in burticutza de randunica veselita ... cat despre compunerea baietelului de 9 ani ... nu pot spune decat sa ne fereasca Dumnezeu ca bebeii nostri sa ajunga vreodata sa gandeasca asa ... mi se pare trist ! cred ca este de datoria noastra sa ne invatam copiii ce e bine si ce e rau, bunacuviinta si omenia care fac mai mult ca zece scoli si o mie de facultati! acum nu stiu de ce, se considera parinti buni cei care isi invata copiii sa fie smecheri, sa nu-i calce altii in picoare, le cumpara mobile sa nu fie mai prejos de colegul de gradi sau clasa 1, fetitelor tanga cum au fetele din reclame, oja si farduri ca sa fie frumoase ... nu vorbesc din basme, vad asta in jurul meu si repet, ma ingrozesc ...
delphinashule, mi se pare tare dragut cum i-ai explicat lui Seb despre copilasi ...nici nu l-ai mintit , ca pana la urma papa chiar a pus o samanta in burtica lui mami, si bebe poata sa iasa daca taiem burtica ; nici nu l-ai confuzat pe bebe cu notiuni tip sex ,pozitionari si alte asemeni ... cred ca esti o mamica tare buna si apropiata de copilasul ei! nu sunt o invechita si o imbrobodita, dar imi par exagerati cei care vorbesc pe sleau unor copiii carora nu fac altceva int-un final decat sa le distruga inocenta ... eu am fost colega de clasa cu o fata a carei mama era implicata in ARAS (Asociatia Romana Anti Sida).. la 12 ani, ea umbla cu prezervative in geanta si cand a venit mama ei sa ne vorbeasca despre transmiterea HIV , ea a scos prezervativul din rucsac si l-a tras pe degete ... pana cand si mama ei a ramas uimita ... la 14 ani, isi incepuse deja viata sexuala, fuma pe rupte si alte asemnei, tocmai din libertinajul asta extrem de rau inteles...am nteles de la colegi comuni ca s-au intalnit la un moemnt dat cu ea si nu-i era tocmai bine ... in fine!
bravo bubule,[/b] imi place ce i-ai spus celui mic...exact ce spuneam si eu... din iubire, nu din sf-uri!
simo27, tare dragalas este David al tau ... daca voi avea un baietel , si eu ii voi puentot numele David, dupa bunicul lui (tati meu si-a dorit tare mult baietei si a avut 2 fetite, asa ca un nepotel care sa-i poarte numele, ar fi cea mai frumoasa rasplata pentru dragoastea pe care nu conteneste nici acum sa o arate fata de noi - hai ca ma ia plansul, mai ales ca s-ar putea sa plece 2 ani in finlanda, dar asa ar fi mai bine pentru el)...David dupa bunicutz si Matei pentru ca ii place tare mult lui Florinel... cat despre rerlutele lui, cred ca-ti vine sa-l mananci nu gluma!
cami33, ela, natynic, clabuc, mihutza, butucica, bubu, mercic pentru galerie!
adriutzule, nu-s ce are pm-ul meu, ca am primit multe mesaje dar de la tine niciunul...mai incearca o data ca eu nu ma prnd care-i baiul ... cat despre tati, il asteapta atat de mult pe bebe si e atat de incantat ...ma uit la el si vad cum ii stralucesc ochii de fericire, desi de flul lui este mai timid si mai discret in afisarea sentimentelor!
butucicule, interjudeteanmercic si tie pentru galerie ... mama, zi Doame fesreste ... eu am trei bebei in poza, dar pe doi ii donez cu placere doritoarelor ! imi place transhumanta ta poligloata ... eu aici m-am nascut, sunt bucuresteanca cu acte-n regula dar sufar profund pt ca urasc acest oras si snobismul multora care-l populeaza ... visul meu e sa ma mut undeva la tzaranoaia, sau intr-un oras frumos si linistit ceva in genul Brasov, offffffffffffff, du-ma mama si lasa-ma unde-a stat vinul din fiert!
zozelinule! agitatie multa maica in week-ul tau! sper ca ai inteles de la fete s-o lasi mai molicel si sa te mai odihnesti si matale si implicit bebe ... nu mai repet si eu da? felicitari pentru noile achizitii, cred ca asa toropita de oboseala cum esti tu, tot te-ai bucurat macar un picut! sanatate la prieteni! veau si eu site-ul cu nastere naturala...piiiiiiiiiiiz!
pupici si pentru chris si povestioara spusa lui bebe despre cum vin copilasii pe lume!
anuska, bun venit iti spun si eu!
nicoleta, felicitari pentru suturile lui bebe!
bubule, si eu am facut o obsesie pentru verdele ala ... asa a fost toata nunta mea...esarfe, flori, marturii, buchete , lumanari, rochie mireasa, bijuterii....tot...inclusiv mamai si tati au avut de suferit de pe urma lui ... florinul meu radea ca am avut o nunta de martzieni!felicitari pentru baitza..denota bun gust! (nu neaparta culoarea ci felul in care ai ales sa combini totul pe acolo)
natynic, felul si locul in care fetitza ta a ales sa-ti dea un semn, sunt o adevarata binecuvantare ... poti sa consideri ca asa ti-a spus DD ca totul este in regula cu micutza Iulia!
numeioana! felicitari si tie ! dar cu papaceala ai grija, ca o verisoara de-ale mele tot asa, nu a pus un gram pana la 5 luni si pe urma la 6 luni a luat 5 kg !ti-o spune un papacios! imi place sa stiu ca nu sunt singura care se gandeste la 
iar faptul ca faci acest lucru alaturi de copilasi cred ca este cu atat mai frumos ... iti doresc multa putere sa duci serbarea la bun sfarsit si apoi sa-ti primesti binecuvantatul prenatal!
pupici pentru cristina goji, clauclau, ursuleata, bitza, maia, kitzy, ririan, monix
nicol-conte, sanatate multa fratiorului tau ca fiarele se repara!DD a avut mare grija de el!
sovi, mercic tare mult pentru incurajari! cu betesugurile stau mai bine...mai am ceva urme pe genunchiul drept, dintele nu ma mai doare si am deocamdata o stare buna! cat despre doctoresul meu, omul a avut intentii bune, si nu stiu,ma gandsc ca poate nu e bine sa-l zgandar eu toata ziua-bunaziua pe bebe cu eco asta ... ma gandesc ca poate stie el mai bine ce si cum! lasa, ca asa o sa-mi fie si mai drag sa-l vad pe bebe data viitoare!
pidana, te salut si eu!
ariel , intalnire veselita si plina de vesti bune cu guguluful tau dag!
dana singh, iti doresc si tie multa sanatate!
[b]kya, doctoresul era putin obosit si in intarziere ... eu am venti cu ideile mele crete ... acum o stii si omu ce spune si macar a fost cinstit sa nu-mi dea sperante degeaba ... acum asta cu bnii stii cum e... daca vrei sa-i dai pt bebe, ii dai ... ca si eu,nu le am nici cu tzoalele, nici cu smacuiala si as fi dat cu draga inima banutii sa-l vad pe puiutz ... dar daca el m-a sfatuit sa nu fac treaba asta, am zis ok! atat timp cat bebe e sanatos, nu ma pun gica contra ... ma enerveaza ca dupa control, m-a pus omul sa stau pe scaun sa-l intreb ce ma doare ... si eu nu l-am intrebat decat despre fructele de mare si peste si a zis ca e ok, ca pot sa le mananc fara pb atat timp cat nu sunt crude ... si am plecat ca tampa .. si acum imi pare rau, ca nu l-am intrebat ce si cum cu tt-ul asta ...
Daca am uitat vreo randunica, desi mi-e greu sa cred la ce bucata muzicala am bagt, pupici inzeciti!
mami_papatot
17+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
http://images.amazon.com/images/P/B0000C2INM.01-A384KJXVVDRTP5._SCLZZZZZZZ_.jpg
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
adriuta spune:
Am promis ceva linkuri la dumneavoastra.
De vre-o 2 saptamani am inceput si eu sa ma uit pentru mobila in camera lui bebe.Asa cum spunea delphin, cea mai buna afacere cum se spune cred ca este patutzul. Intr-adevar acele play pan-uri sau pack and play cum se spun aici sunt foarte utile insa pentru ceva temporar( o noape la parintii vostri cand sunteti plecati undeva, o excursie la munte si il luati si pe bebe , etc) este usor de transportat si de setat. Costa si ele o gramaa de bani si pe la 6 luni sau cand cel mic incepe activitatea lui muncitoresca de go baby go... devine prea neincapator.
1.Pentru bebe mic mic... eu deja i-am cumparat mose's basket(cosul lui moise). Uite linkul
http://www.target.com/b/602-7546729-5388643?rh=&fromBrowse=1&node=13006461&index=tgt-mf-mv&rank=-price&x=9&y=5
Este suuuuuper pentru bebe mic si in primele 2 luni este ff util pentru ca daca te duci undeva el doarme linistit in cosulet, si prin casa il poti transporta usor(in tara sunt rachitari care fac asa ceva, mai puteti si adapta un cos obisnuit dar incapator, evetual ii pneti o patutitza sau cumparati voi un material frumos so confectionati imbracmintea aceea).
2.Pack and play sau playards-urile
http://www.gracobaby.com/productguide/firsttime_playards.aspx
Eu vreau sa iau unul pentru cand e mic mic ca nu ma indur sa il culc in camera lui singurel (desi nu sunt decisa inca ptr. ca am citit ca e greu sa il dezobisnuiesti sa mai doarma singur dupa o anumita varsta daca ii pui patut in dormitorul matrimonial si sunt si chestii de psihologie...e mult de povestit). Este fff bun daca nu sunteti pregatita acum pt patutz , cateva luni (5, 6) merge perfect, apoi nu mai e folositor si trebuie ceva mai solid. Deci... sunt bani cheltuiti pt ceva ce folosesti cateva luni. Plus saltelutzele sunt asa de subtirele si sa nu uitam ca osutzele lor sunt in curs de dezvoltare.... forget about it...zic io. Masuta de infasat e asa de mica iar la cele scumpe scumpe intr-adevar e mai solidutza dar daca tot ai masa solida (sa nu uitam ca trebuie schimbat de scutece cativa ani si ne trebuie o masa solida)de ce sa mai dai banii si pe aia.
http://www.target.com/gp/search/602-7546729-5388643?ie=UTF8&LID=617976&ref=tgt%5Fadv%5FXSGT0494&afid=google&field-keywords=play%20and%20pack&LNM=play%5Fand%5Fpack
3. Patutul sau cribul cum i se spune aici.
http://www.walmart.com/catalog/catalog.gsp?cat=91512&showAll=true&fromPageCatId=91512&catNavId=414099
Aici e o adevarata smecherie cu dichis. Poti sa iei unul ieftin sa il folosesti cateva luni sau unul mai scump si il folosesti cativa ani (poti si pana pe la 15 ani) depinde daca e 3in1 sau 4 in 1. Poti sa ii atasezi rolele(mobil)sau sa nu aibe role(fix).Important este sa AIBE O LATURA MOBILA)sa culiseze in jos si sus ca sa nu te apleci de-ti vine rau dupa bebe cand il iei sau il pui in patut.Mai sunt si care au chestia pe care sta salteaua reglabila la diferite inaltimi dar cand e bebe mare trebuie sa cobori salteaua ca daca nu cade si tot te apleci cand iti adoarme in brate dupa baie sau poveste sa il pui frumos jos. Dupa ce creste marisor acea latura mobila se elimina si se inlocuieste ori cu ceva de genul bed rail (adica un sfert de gardut, el se poate da jos, merge la baita ....(asta pe la 3 anisori) , apoi cand mai creste ramane numai o latura (head board-ul)adica capataiul patului si devine pat de adult.
Daca acum investesti intr-un patut din asta, si in loc sa cumperi masa speciala de infasat iei ceva de genul
http://www.target.com/gp/detail.html/ref=sc_pgc_r_12_0_3303221/602-7546729-5388643?ie=UTF8&frombrowse=1&asin=B0006HJDQE
si il pui pe nea tamplarul sa iti faca ca o tavitza in care pui salteaua de infasat dupa ce creste bebe o iei jos, ai un dulapior de care bebe se poate folosi pana ii mare, asa dai o gramada de bani si o arunci dpa ce e bebe mare. Mai iei o noptiera la patut si gata l-ai rezolvat pana la 15 ani.
Asa arata u changng pad care se pune in tavitza de care scriam mai sus
http://www.target.com/Deluxe-Folding-Changing-Pad/dp/B00007FRW1/ref=sc_ri_2/602-7546729-5388643
Sau puteti sa puneti tavita pe un birou si ramane birou de invatat pt bebe. Ca atunci cand trece de 1 an si ceva sa vedem cum il mai tinem noi pe masuta de infasat...haha ca sare jos. Pe pat acolo il schimbam.
Acum nu va speriati ca patul are gratii, ca sunt bumpere, adica un fel de pernutze de jur imprejur care protejeaza bebe. ATENTIE SA FIE BINE PRINSE DE PATUT CA ISI BAGA CAPUL SI SE SUFOCA SI SFORICELE SA FIE BIIIIIINE INODATE !!!!!! SI DE ASMENEA LATURA CULISANTA A PATUTULUI SA NU SE CRACANEZE CA EL IMPINGE SI ISI PRINDE CAPUTUL INTRE ELE. AU MURIT COPII CA MAMELE N-A STRANS BINE BUMPERELE SI NU AU AVUT GRIJA CA AMBELE LATURI CULISANTE SA FIE PE SINA.
baby bedding aici
http://www.target.com/Bestsellers-Boys-Baby-Bedding/b/ref=in_br_browse-box/602-7546729-5388643?ie=UTF8&node=347711011
Astea se pot face de catre voi sau bunicutze. Cumparati un material vese si sa reziste la spalat si le confectionati.Este vata sau bevatex cu care se umple. Puteti sa faceti paturitza asortata (NU PUNETI PERNA LA BEBEEE, DOAR UN SCUTEC IMPATURIT, se poate sufoca si sa nu regurgieze vedeti un triunghi de burete nu sintetic buretele imbracat in material de bumbac care ii ridica capsorul, triunghiul tre sa fie pe marimea paturului) .
Si ca sa fie tot mai economic ar fi bine sa va interesati de tamplari pe la tzara (bucurestiul e scumppppp) intrebati prietenele,fetele din provincie caci sunt oameni tamplari de te miri ce iase din mana lor si n-au firme pompoase .Feroneria la mobilutza (mergeti la un magazin, poate ikea are ca aici are sigur ) si ziceti mi s-a stricat aia si aia de la mobibila lui fiumi-u, de unde cumpar alta si sunt magazine specializate in siseme de culisare, balamale, etc.De obicei magazinele de mobila stiu si unele si vad feroneria.
Tot ceea ce am scris este parerea mea personala si nu este nimeni obligat sa tina cont de ea. Voi stiti ce e mai bine, eu am vrut doar sa ajut caci si eu am fost ajutata cand am avut nevoie de info.
Sper sa foloseasca la ceva searsheafu' meu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
22+ cu 
mami_papatot spune:
am vzut ca si la voi a inceput agitatia in ceea ce priveste cumparaturile pentru bebe ...
sunt de acord cu delphinashul ca cel mai bun pentru bebe, de zi cu zi, este un patut din lemn ... nu pot sa va arat ce mi-as dori, pentru ca totul este in mintea mea, fixat de multi ani ... un patut din lemn, in forma de carutza, la care sa prind un cal mare de plus ... asternuturi si apartaori pentru patutz , ceva cu animalutze domestice(am vazut cateva postate de adriutza si credc ca la urmatoarea intrebare a prietenilor mamei mele din state, ce va doriti sa va trimitem, voi raspunde prompt - ca ei mereu ne intreaba si noi niciodata nu le-am zis sa ne trimita ceva )...
apoi, am vazut in Cora, o jucarie-carusel tare dragutza, tot asa cu animalutze domestice, albintze, gargaritze si mi s-a parut tare dragutza...
in iarna asta, mai ales in preajma sarbatorilor, cand pluteste in casa un aer tare cald si bun, vreau sa-i tricotez lui bebe o paturica pufoasa ... sa aiba el ceva facut de manutza papciosului...
carucior , am gasit doua modele care-mi plac f mult, desi mai mult inclin spre cel cu alb si negru ....
http://reclama/detalii.php?cod=AB169
http://reclama/detalii.php?cod=AB166
florinul meu le-a gasit undeva prin germania, cu 200 de euro mai ieftine...no comment ca e inutil!
editez: hai ca nu ma lasa sa pun link-urile la curucioare ca e reclamatie ... offfffffffff
in rest ma mai gandesc, oricum, important este ca bebe sa aia in camera un climat cat mai primitor, mai calduros si mai veselit!
mami_papatot
17+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
http://images.amazon.com/images/P/B0000C2INM.01-A384KJXVVDRTP5._SCLZZZZZZZ_.jpg
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
Kya spune:
mami ce dragut ca te pricepi la tricotat. As vrea si eu, din pacate am doua bete in loc de miini, si alea stangi.![]()
Cat despre carut, eu vreau din acela cu 3 roti, 3 in 1. Nu-i bai daca nu e si doar cu landou si scaunel, pentru ca s-ar putea sa ies mai ieftin cu scoica cumparata separat. Acum tot gugalesc...
Kya
cu
Victor
bitza037 spune:
Adriuta multumim pentru detalierea subiectului, eu personal chiar am sa tin cont de unele chestii spuse de tine, sunt pertinente si utile.Multumesc inca odata!!!!

Mami_papatot, daca vrei neaparat sa ne arati modelele de carucioare,poti sa trimiti pe adresa comuna de mail.Ca si noi vrem sa le vedem, cel putin eu

IRINA 
+16

sufletel
sovietica spune:
Kya, nici nu cred ca m-ar primi Herghelegiu la o echo asa, de simpla rutina! ma duc la doctoresa de la CFR2 de care mi-a placut mie, numai ca eu, spre deosebire de tine, merg la ea tocmai pt ca vreau la cineva care si sa interactioneze cu mine, caci herghe isi face strict numai datoria de obesrvator, nu m-a intrebat nimic. nu ca as comenta, ma asteptam sa fie asa.
Asa ca sotul tau e tatal meu, si eu din pacate am crescut cu convingerea ca orice sotz tre sa faca dinastea. A trebuit sa ma obisnuiesc cu ideea ce nu e chiar asa, in casa sunt mai mult eu cu fierastraul si cu surubelnitza 
Va felicit pt revelatia culorilor! 
sovi
14+ saptamani cu
Sasha (de la Alexandru)
pozici
adriuta spune:
Si mai am ceva de adaugat si am plecat la nani.
Salteaua de infasat care spuneam ca e pune in tavita si changing pad-ul sunt acelasi lucru.
UN LUCRU FFFF UTIL ESTE SCAUNELUL DE MASINA , AICI E OBLIGATORIU. IN ROMANIA ITI PROTEJEAZA COPILUL CHIAR DACA LEGISTATIA NU-L CERE. AICI NU-TI DA COPILUL DIN SPITAL FARA SA NU AI.ESTE AUR CURAT PENTRU O MAMA SI TE AJUTA ENORMMMMMM . CAUTATI CARUCIOR CARE ARE SISTEM SA IL PUI DIRECT , TRAVEL SISTEM SE CHEAMA, ADICA PUI SCAUNELUL IN CARUT. REPET... ESTE UNA DINTRE CELE MAI BUNE INVESTITII PE CARE LE PUTETI FACE. SUNT DE 2 TIPURI PT BEBEI MICI SI PT TODLERI, ADICA COPIII PESTE UN AN JUMATE. Iti trebuie base(baza) care se fixeaza in masina si nu e mobila si scaunul care face clik in baza.
Acum despre preturi, intr-adevar in ROMANIA sunt atat de mari de parca ar fi tara de milionari. Europa este mai scumpa ca US dar RO este mai scumpa decat euopa...fratilr. Eu m-am ingrozit ce oferta mica si ce preturi uriase... si unele produse au si calitate slaba. Ideea cu nea tamplarul,... eu asa as proceda si economisiti sute de lei.
Sunt siteuri si cred ca si amazon.com are shiping international. NU stiu acum cat de rai sunt la vama romneasca.Cautati shiping international, s-ar putea sa fie mai ieftin.
mai este www.walmart.com
ESTE UNUL DINTRE CELE MAI BUNE MAGAZINE, CALITATEA NU ESTE EXTRAORDINAR DE SUS DAR ESTE CALITATE FRATZILOR. SI PRETURILE SUNT FFF BUNE COMPARATIV CU CALITATEA . ADICA CE WALMART-UL VINDE LA CALITATE MEDIUM IN alte parti E LUX, SI DE CE SA DAI BANII PT LUX, SA NU UITAM CA UN BEBE CRESTE SI DE-I LUAM UN PANTALONAS SAU O CAMASUTZA NU TRE SA IL TINA TOATA VIATA.
walmart are reprezentante in germania si austria si in mai multe tari din europa. poate preturile in Euro sunt putin mai ridicate(poate) ...dar gasesti de la ac de gamalie pana la frigider. Cat despre articole de bebe.... ce vrei.Mergi o data si vi cu toate acasa. Cam atat pe ziua de azi.VA PUP PE TOATE DE LA A LA Z FARA EXCEPTIE.
Scuzati-mi scriul dar sunt obosita. Sa aveti o zi frumoasa , grija la burtici si la bebici.
Paaaaaaaaa
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
22+ cu