Mamici de Martie-Aprilie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 13
gbutucica spune:
Buna dimineatza,
eu sunt azi un pic asa .........ciufuta ca sa zic pe ramaneste.
va doresc o zi usoara si cu tot ce va doritzi.
Mami papacios , nu m-am suparat , chiar ma bucur ca ma corectesthi, da io nu-s din Bucuresti , hai sa-ti pove cate ceva dispri mine Sunt nascuta in dulcili targ al Iashilor , crescuta acolosha pana plecai de acasa-2001, an in care plecai catre dulcile Cluj( acolo ma facui ardeleanca timp di 3 anishori ) , cind venishi in Bucureshti jura lumea ca-s ardeleaca, acu am inceput sa vb ca in oltenia , iti dai seama cat de mult rad unii de mine si cate accenturi am( bine cind am chef ca de altfel sunt asa mai serioasa , dar mai am si momente vesele pe la sv.)
Sovi sper ca nu te-ai suparat ca te-am facut verzulie, in mesajul trecut, dar stiu ca tii la gluma.
.
salut din toata inima
pe toate randunicile si mai noi si mai vechi( cum ar zice cineva fara discriminare) si va pupesc , acu ma dusei sa mai lucru cite sheva poate imi trece starea de kk-ua care o avushi de dimineatza.
va pup pe toate rindunicile
Giani
22+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
Roxana Claudia spune:
Ariel - f buna decizia de a face TT; asa vorbeste si face o mamica responsabila. Si imi place f mult mult ca esti pozitiva. Asa trebuie sa fie toaaaaate mamicutele; sper sa te aud vorbind cu acelasi optimism si despre nastere. Starea pe care ti-o induci este f importanta pentru micul din burtica
Roxana
23 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
sovietica spune:
Giani, n-am de ce sa ma supar, ca chiar sunt verzulie! poti chiar sa imi canti "fata verde cu parul padure" :)) Mesajul ala usor iritat catre DC era mai mult retoric, zis asa, ca sa nu imi ramana blocat in cap.
Dau cu un pup in tine, sa iti sara ciufutzeala.
sovi
14+ saptamani cu
Sasha (de la Alexandru)
pozici
Kya spune:
Buna dimineata la toata lumea,
deci mami nu a fost sa fie si eco... Inseamna ca nici eu nu o sa am noroc sa vad bebele saptamana viitoare, ca sunt tot programata tot la control simplu, nu la eco.
Oare s-ar supara cineva daca imi fac o programare la un ecografist? Asa, doar ca sa-mi vad copilul? Nu e chiar o caruta de bani, si in fond si la urma urmei e vorba de linistea mea. Sau sunt eu deplasata?
Azi tati ne pregateste o surpriza - cu un stetoscop, un amplificator si niste casti! Marea lui pasiune este electronica si a scotocit el prin cartile lui pana a gasit o schema pentru un aparatel pentru ascultat bebele in burtica. Asa ca astazi sta si mestereste! 
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
bitza037 spune:
Neata randunici!!!!
Delphin sunt perfect de acord cu tine, ai pus punctul pe I,Daca nu era hotarata in privinta patutului, acum sunt.O sa iau unul din lemn,iar pentru plecari am sa iau unul mai ieftin pliabil.
Adriuta merci de confirmare,adica raspuns

Ralucas, felicitari pentru putulina
sa fie sanatos si sa aiba parte numai de bucurii in viata.
Randunici,adunareaaaaa!!!!!!la pupacit

IRINA 
+16

sufletel
sovietica spune:
Kya, ce frumos se implica tati! il si vad mesterind la prima kestiutza pt interactionat cu copilasul vostru!
MamiP, pe mine m-a mirat ca pe doctor il rodea ca tu vrei sa dai o caruta de bani pe o echo. Eu dupa echo de 12+ sapt, teoretic mai tre sa merg tocmai la 22+ sapt. Dar muschiul meu mai vrea sa merg si la 17s. si ma voi duce. Si daca ma intreaba ce motiv intemeiat am, o sa ii zic ca mi-a fost dor sa il vad cat i-e de bine.
sovi
14+ saptamani cu
Sasha (de la Alexandru)
pozici
mihutza11 spune:
asadar sa incep:
Laly si eu stau cu mana pe burtica cand simt ca misca 
Ela lasa ca vine vremea sa creasca si a ta mare si poate se transforma intr-un BMW sau ce iti place tie mai mare
cu astea mici e bine ca te poti baga mai usor peste tot, si mie imi plac asa mai mici! 
Anuska bine ai venit alaturi de noi pe crenguta... ciripeste repede 10 mes sa scapi de moderare! 
Bubule nu ma omor dupa verzuliul asta, dar baia arata tare bine! 
naty ce frumosss!!! sa-ti traiasca bebelina zglobie! 
Ioana nu cunosc subiectul respectiv, dar nu te mai amari intrand acolo! 
Nicol multa sanatate fratelui!
sa treaca grijile!
Raluca sa va traiasca flacaul!!! sanatos si voios!! 
Naty si Sovi eu nu va vad colorate
e din cauza comp-ului oare?
Sovi, crede-ma ca nimeni nu ma bate la faza cu drumul lung.. ca si noi de la Humor pana ajungem la Craiova, ne bate Mos Craciun (cu opriri facem mai bine de 10 ore lejer)!!
dar ne-am mai obisnuit... o luam ba pe Brasov, ba pe Ploiesti.. depinde de vreme...
Ariel bafta la TT si te asteptam cu colorata! 
Adriuta nici eu nu sunt cu cafelele, nici macar cu capucino, insa cand beau o cafea o beau dulce si cu mult lapte
... cioco calda e preferata dintotdeauna! savurare placuta
mami bine ca e bebe sanatos... si pizzaaaaa.... yummyyy... vleau si io!!!!!!!!!!
a facut si omuletul meu sambata pizza dar s-a terminat repede... cred ca o sa repetam cat de curand treaba cu pizza ca si el e innebunit! 
Giani ce te-ai mai plimbat si tu... deci nu sunt singura.. 
Kya ce dragutza surpriza te asteapta!! vreau si io!! 
Irina m-am conformat si
si io!
Simo pe unde umbli mamicule? nu-i asa ca ti-e dor de noi? 
Cory mai poti mami? mai ia o pauza de pishu alaturi de noi! 
si restul de randunici nenominalizate!!
Mihaela
19+
Pozici
Bebitzu
mihutza11 spune:
ieri mi-am facut poze la burtica, dar cum am fost bizi nu am apucat sa le si pun, dar promit ca azi cand ajung acasa asta fac prima data!
Mihaela
19+
Pozici
Bebitzu
Kya spune:
Sovi te duci tot la dr tau la eco?
Ca eu ma gandeam sa ma duc la altul, care sa nu-mi puna intrebari, sa nu-mi zica ca ma stresez degeaba, sa fiu incognito. Vorba ta, pur si simplu, imi e dor de el! Si morfofetalele sunt asa de rare.....!
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Roxana Claudia spune:
Kya - fa asa cum iti doresti, doar e bebele tau. Asa ca du-te sa-l vezi de cate ori simti nevoie. Bun tatic mai are Victor daca s-a apucat sa mestereasca el dispozitive de ascultat flacaul 
Mihutza - baga pozele mami, sa vedem cu ce te mandresti.
Roxana
23 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)