Mamici de Martie-Aprilie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 10
natynic spune:
Deci cu una din fete m-am inselat...
Felicitari Raluca!!! Sa ai un baietel frumos, destept, cavaler si mai ales norocos! 
naty 16+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
sovietica spune:
pe masura ce mai fac din treaba, mai citesc cate o paginutza ratata.
egonsis, bine ai revenit!
MamiP, protectia si ingerii pazitori sa fie cu voi!
Ariel, ce coincidenta, si eu tot de vo 7 ani am permis si tot de 2 ori am condus. Pana la urma o sa trebuiasca sa ne dam si noi pe brazda, zic eu. ce ne facem daca ne aduce moshu masina??
Ai fost tareee cu santajarea vatmanului! Iti doresc ca pana nasti (si dupa, de ce nu), sa nu mai fie luna plina pe o raza de 1 km in jurul tau! ca ti-e viata suficient de palpitanta si asa.
ROX_DOX la multi ani, sa fii iubita si sa ai parte de o famile perfecta, si sa iti iasa in viata cum vrei tu de bine.
Naty, cuscra mea, niciodata nu mi-ar trece prin cap ca dai dovada de egoism pt ca vrei sa aduci un suflet pe lume, ca nu e o maladie asa de grava.
M-am infiorat cand ai zis despre cum s-a miscat Iulia in timpul corului!
iti sade tare bine cu movuliu pe nume! eu tre sa vad cum modific verdele de la numele meu
Mai ce m-am delectat cu povestile voastre despre cum se fac copiii 
Zoze, parca ma simt mai legala decand mi-ai pus carucior si nume pe prima pagina la listutza
Abia astept sa vad si la tine.
Da cu ceaiuri si vit C, sa treaca repede raceala! sanatate multa.
Ahhh si sa iti traiasca masinutza! si sa te tina 50 de ani fara inteventii majore!
Eve, sa iti traiasca zanutza si sa va bucurati de ea!
Bubule, neckerman scrie pe baia ta!
Gianiiii,
era sa mor de ras cu reteta aia de spalat wc-ul! mai ales ca eu de fiecare data cand tre imi spal motanu, iese cu batalie.
Nicol, sanatate multa la fratelo! Fereasca Sfantu, ce aproape de o tragedie a fost!
Raluca, sa va traiasca flacaul!

Mama, taiati porcul! asta da sarbatoreala... pai sa fie in sanatatea lui fat-frumos!
mamiP, haidi bre si tu cu vesti, ca mor de curiozitate!
Randunici, cum schimb coloratura de la nume, ca nu imi place intensitatea verdelui.
Mai, greu pt mine a fost sa merg cu masina 10 ore intr-o zi! greu tare... da daca m-a mancar in c*r si am vrut sa plec...
Prietenii cu bb mic din Cj m-au amenintzat ca imi paseaza mie din lucrusoarele lui bb care nu ii mai trebuie, si eu nu am zis nu, mai ales ca ei sunt f atenti la ce cumpara si la materiale. asa ca in ianuarie cand mergem (sper) la viena la cumparaturi, o sa ii consult inainte sa stiu ce tai de pe lista de cumparaturi. Cica numai pompa de san a fost 2 mil,si ca e singura care i-a functionat cum trebuie dupa ce a incercat altele 2. (e de la Aven)
Am dormit la Belis(langa Cj), simbata spre duminica, si din cauza unei pene de curent era sa sarim in aer de la centrala termica, care era burdusita cu lemne, dar functiona si pe curent in acelasi timp, pt niste supape ce duceau caldura la calorifere pana la et 2.
mai vroiam sa va zic mai multe, dar deja mesajul e enorm si ma apasa si nu mai stiu ce vroiam sa zic.
Va pup!
sovi
14+ saptamani cu
Sasha (de la Alexandru)
pozici
bubu05 spune:
RalucaS, sa va traiasca flacaul! Si sa fie sanatos!
Mami papacioasa, hai cu coloratul!
Noi avem pt. Vlad patut din lemn,, il puteti vedea in album, sunt f. multumita de el, accidente am mai avut, cand era mai mic si se lovea ba la gurita, ba la cap, dar sunt inevitabile cazaturile...oricum, patul e f. solid si arata ca nou, poate dormi lejer pana la 4 ani in el si il vom folosi si la bb2.
Si cel cu plasa e la fel de bun, nu are cum sa cada cu el, se poate plia si lua in calatorii, la fel se poate pune saltea groasa. Insa e mai usor de escaladat si trebuie avuta mai mare grija.
Noi am facut patutul la comanda, ca de altfel toata mobila si l-am facut special mai inalt, cu o parte laterala cu balamale, care se rabateaza.
La carucior si eu o sa ma opresc la un Graco. Inca nu m-am hotarat la model, mai e timp.
Oana
14+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Naty, am uitat sa-ti zic ca mi s-a zbarlit si mie parul cand ai povestit de miscarile lui bb, ce frumos!
Sovi, iti sta bine verzulie! Edit: acum am citit de centrala aia, of, Doamne...
Eu am avut o pompita f. buna de la Chicco, asemanatoare cu cea de la Avent, amandoua sunt f. bune si indispensabile, asa ca trebuie sa sacrificam 2 mil...eu n-a mai am, i-am dat-o si finei si surorii mele si o sa-mi iau una noua.
Nicol, Doamne Fereste, bine ca n-a patit nimic fratele tau!
Oana
14+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
natynic spune:
Eve28, ramasesem datoare; citeste aici: http://www.reclama/modules.php?name=Liste&file=index&func=detalii&item=2240
Sovi,
. Iti multumesc mult,esti singura care mi-a raspuns la dilema mea vizavi de transmiterea bolii. Asa-i ca e fain sa simti bebica prima oara in biserica, cand canta corul??E ca o binecuvantare!
Ai stat la BELIS???Noi suntem indragostiti de locul ala (dar sa-l vezi vara...), acolo am conceput-o pe bebica si acolo am fost in "saptaluna de miere". Unde ai stat?-ca si la pensiunea noastra se incalzeste cu lemne (Casa Albastra). Vezi, cuscra, cate coincidente intre noi??
A, semnatura n-o mai poti schimba la culoare ca-ti trebuie puncte. Scrie si strange-le!
naty 16+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
numeioana spune:
Am auzit ceva de Belis? Am fost acolo in tabara, in liceu si mi-a placut f mult zona...
Ioana
23+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
CristinaGoji spune:
Felicitari Raluca! Asadar vine bebe Lucas!!! Musai sa umbli putin la semnatura ![]()
Mami
15+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza
gbutucica spune:
'naseara la voi pe crak.
Sovi ,mama da shi ti inverzisi, nu iti sta rau lasa ca tu esti fromoasa oricum, cu coloare sau fara, noi te iubim si verde( mama da ce verde!!!!
)
Sovi da ce de lucrusoare o sa ai , mama mama
, nici sa nu refuzi pt ca ai sa vezi cat dde purtin le folosesti si tu ca bb or sa creasca repede si moda se si schimba. bine ca nu s-a intamplat vreo nenorocire cu acea soba( ai mei pARinti erau sa nu mai fie din cauza asta)
RalucasS sa-ti traiasca bb-lu', bine ai venit in clubul soacrelor mari.
Si daca se taie porcu vei minca sorici????

Kitzy , bafta peste 2 sapt la eco
Nicol mumlta sanatate fratelui, bine ca este el teafar m masina...asta e, si ai grija la shocuri ca nu e de glumit
Eve , puiule cate sapt ai de iti faci griji ca nu misca bb-lu tau , ia dute in profil personal si intocmeste o semnatura.
si lasa ca va fi bine.
Naty felicitari pt miscarile lui bb-lina ( devreme , harnica), si peste toate unde a miscat , superb, cred ca ai fo fericita rau atunci.
si te mai pup
odata pt sfaturile bune ce le dai tu fetelor sa le linistesti( ioanei in special).Prin toate sfaturile date de tine se vede cat esti de egoista ( asa-i sovi?)mai vroiam sa-ti spun ceva , dar
uitasi
Irina eu sincer nu prea am inteles aia cu ambii parinti au aceasi grupa si nu e bine ( si eu cind va spuneam ca sunt multi medici timpitzi).Acu sun sa intreb ca am un cui bagat , poana aflu raspunsul te
.
nush di ci , dar lipseste cineva , acu cind facui inventaru, erau mai multe carora trebuia sa le scriu.Acu vad io, mai cetesc o tura.
pina atunci
pi toati
Maia ma bucur ca ciripesti cu noi , acu dupa ce atrecut stresu'
Edit: mami papacios , coloratu?????une e?![]()
Cory , asteptam pozele cu hary poteritza, si cu mami.![]()
Simo( de Lucas& Yanis tu pe une umbli?chiar nu mai vb deloc cu noi?![]()
haidetzi mai restul randunelelor ati plecat in tarile calde ( unde e cate un capitol pe zi ?)

Giani
22+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
bubu05 spune:
quote:
Originally posted by PIDANA
Salutare mamicilor !Eu sunt un tatic aflat intr-o situatie gravida : Vine barza !
Aoleo, pe bune? Eu nu stiam ca tre sa vina...deja e la termen?
oricum, tinem pumnii sa fie bine!

Oana
14+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Iubirea mea
Poze