Mamici de septembrie-octombrie 2007 (103)
Raspunsuri - Pagina 9
Sabina spune:
Ligeea, am 28 de ani.
istoricul kilelor mele:
noiembrie 2001, cam 50 de kg.germania, bursa.Decembrie: dor de casa, depresie, mancat borcan nutella, multe ciocolati, ingrasat 3 kile, venit acasa si fabricat bebe Sofia galagia![]()
ingrasat 13 kile,nascut Sofia 11 sept 2002, dat jos toate in 6 luni(mai intai 7, dupa aia 3, si inca trei cu Montignac in martie 2003)
2004: Parafango, sala, dat jos orice surplus, ramas 51 de kile, piele fina, mare diva mai ales in sept 2004, Sofia 2 ani, eu 25, niste superbe amandoua![]()
Iarna 2004-2005, ingrasat usor usor pana la 54....primavara tarzie 2005 murit socru/bunica la interval de o luna, depresie, ingrasat 57.
pendulat intre 56-59 pana in dec 2006 cand zbang, fabricat bb Gheo Fomilu by accident.
Ingrasat 23!!!! de kg, slabit 10....
deci in mod normal eu ar trebui sa dau jos dooj de kile ca sa fiu giugiuca.
despre dormit pe burta, ai mei numai asa au dormit, altfel ei nu reusesc sa adoarma.Poate de asta n=au colici. Dr Culcer, pediatra lor si una din singurele persoane in care am incredere, a zis ca e perfect OK.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
mihailescu teodora spune:
noi folosim cu mare succes caruciorul in casa!mutam copilul peste tot cu landoul!si doarme asa bine parc-ar fi in patutz!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
slippers76 spune:
Hmmm, la cum merge capitolul asta, sigur nu e ultimul de la odisee.
Sabina
, am reusit cu pozele. Asa ca, daca vreti sa vedeti bebe Vlad, il gasiti la Contacts pe Flickr, la septoct2007.
Andries, sa va traiasca Flacaul, sa va aduca numai bucurii!

Yaia, sa va traiasca crestinul. Eu am emotii pentru botez. Nu stiu cat de cuminte o sa fie al meu baiat. Cat despre completare, nu fi suparata. Daca e nevoie, asta e! Important e sa ia el in greutate.
Piciule, multumesc de urari. 
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by aandreea27quote:
Originally posted by danuta36
La multi ani bebeilor!
Si bebelina noastra face azi o lunita,ce repede a trecut timpul!
Fetelor,care a-ti folosit ceai Baby drink?E bun la ceva,are efect impotriva colicilor,ca tot am auzit despre el?Pana acum i-am dat Sab simplex,dar cred ca e apa de ploaie...
Cecilia parca tu intrebai de hemoroizi;mi-a aparut si mie ceva,nu de mult,si dau cu hemorzon,sper sa dispara
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana
buna danuta.
eu am vrut sa ii dau baietelului meu baby drink si m-a oprit pediatra mea a zis ca nu e bun deloc asa ca ii dau baby tea si este foarte bun.
sab simplex ii dau si eu dar nu sunt prea multumita.
am auzit de infacol ca ar fi foarte bun dar pana nu imi intreb doctorita nu incerc nimic.
succes cu bebe colicios
Multumesc pentru raspuns

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana
Sabina spune:
Ana, baga-ma si pe mine la contacte, pliz.Degetica sunt, ma gasesti la septoct contacts, pt ca eu sunt logata pe compu meu cu degetica si ma schimb mai greu,]# pupi.
Teo, si la noi a dormit bb super in carut , si Sofia, darsi gheo, mai ales la Busteni.
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
mandarinutza spune:
Dantje si Andries felicitari pentru bebelusi!
Teo, bine ai revenit, ai o frumusete de baiat!
Noi suntem bine,avem program ziua de jucat cu mami, gangurit, plimbat prin casa, privit mami cum calca, noroc ca doermim noaptea f bine.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Sabina spune:
Ce frumosi sunt copii tai Ana!¬ si mi se pare ca seamana, au cam acelasi format al fetei, doar ca Vladutz e specific bebelus, m-am topit dupa ei!
Sabina,
bb Gheo
slippers76 spune:
Teo, vazut poze. Bebe Mihnea dulcic foc. Confirmam: seamana cu tati.
Cu pozitia putzei in scutec am patit-o si eu, neobisnuita fiind. Ca la Miruna n-aveam ce aseza
.
Adimercedes, sa va traiasca printesa, 

Danuta, la multi ani si pentru papusica voastra!

Bernix , multumesc 
.
Rox, poate o a treia parere te-ar ajuta sa te decizi. Eu l-as amana putin pe Fodor si as mai vedea un ortoped.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
slippers76 spune:
Sabina, multumim de aprecieri. Si mie mi se pare ca seamana mult. Mai ales daca-l compar pe Vlad cu Miruna bebelus. M-am executat. Sper ca ai primit invitatia
.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
bernix spune:
Voi ce ziceti, fetelor, exagerez daca mananc o (una) sarma?
Sau sa-i dau varza jos si sa mananc doar carnea?
Mi-e tare pofta, dar azi am mancat si ciocolata si carnati si n-as vrea sa exagerez. Sau daca tot am comis-o cu carnati sa ma bag si la sarmale?
Carnatzii si salamul de sibiu sunt singurele mezeluri pe care le mananc, asta legat de alimentatia "laptareselor".
Bernix si Degetica (Ana Elena) 
Poze Bebe