Mamici de septembrie-octombrie 2007 (103)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by betty78

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

Am revenit!
Sper ca de acum incolo sa fim mult mai activi!
Am ramas datoare cu pozici ale lui Mihnea:
http://good-times.webshots.com/photo/2914407290101655877UdsbgC
Sper ca va place de noi,semanam cu tati si avem okisorii ca peruzeaua(de la mami)!Doamne Doamne ni l-a daruit asa cum ni l-am dorit:sanatos,mumos si cumintel!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Dulce foc Mihnea. Mi-a placut tare mult costumul bleu cu "give me a hug"

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Si mie-mi place tare mult cum ii sta in albastru-turcoaz.Costumasul e de la C&A,v-am zis ca la noi nu se prea gasesc lucrusoare asa frumoase!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Hai ca apar si eu din 2 in 2. La noi e program "de vis": vrea tzitzi non-stop sau sunt eu o mamica indulgenta...asta ramane de vazut. Cu toate astea si cu programul complet haotic am luat de la 3120 g cat ajunsesemn dupa scaderea fizilologica 1300 g la cinci saptamani. Eu zic ca suntem bine pentru alaptat exclusiv! Mami mananca cam de toate mai putin ceapa, usturoi, fasole, varza si alte asemenea. Cu prajiturile nu ma omor sincer vorbind, dar as manca alune in prostie. Nu stiu daca e bine sau rau ideea e ca bebe e ok. Are si zile mai proaste cu plansete si lacrimi fara motiv...dar nu fff grav si ne descurcam. Si noi cu mucisorii in top! Azi terminam tratamnetul la ochisor si o sa vedem cum se comporta zilele urmatoare... pana acum e bine.

Dantje si Andries felicitari mamici pentru bebicii vostrii scumpi proaspeti veniti pe lume!

Teodora bine ai revenit. Bravo voua pentru bebic cumintel, curatel si papacios!!!

Roxfelicitari pentru micutul crestin!

Pupicei tuturor mamicilor si bebicilor sarbatoriti sau nu azi!

Nici mie nu-mi vine sa cred ca am ajuns la final de odisee. Sincer vorbind ma tot uit la bebelinul meu zilele astea si ma intreb: "oare chiar e al meu?" Probabil si voi ati trecut prin asta...chiar nu reusesc sa realizez minunea!!! Si cand te gandesti ca anul trecut imi faceam curaj si ma rugam sa nu ajung totusi la adoptie.

isabeluta de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

quote:
Originally posted by danuta36

La multi ani bebeilor!
Si bebelina noastra face azi o lunita,ce repede a trecut timpul!

Fetelor,care a-ti folosit ceai Baby drink?E bun la ceva,are efect impotriva colicilor,ca tot am auzit despre el?Pana acum i-am dat Sab simplex,dar cred ca e apa de ploaie...

Cecilia parca tu intrebai de hemoroizi;mi-a aparut si mie ceva,nu de mult,si dau cu hemorzon,sper sa dispara

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana

buna danuta.
eu am vrut sa ii dau baietelului meu baby drink si m-a oprit pediatra mea a zis ca nu e bun deloc asa ca ii dau baby tea si este foarte bun.
sab simplex ii dau si eu dar nu sunt prea multumita.
am auzit de infacol ca ar fi foarte bun dar pana nu imi intreb doctorita nu incerc nimic.
succes cu bebe colicios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Chestia asta cu pampersul si cu puta n-am stiut-o si amun baiat de 4 ani .

Da ma-ntreb oare in scutecele alea vechi , cum stateau putele ( in afara de faptul ca erau ude ?)

Eu am patit o chestie haioasa cu fi-miu cand era mititel-cca 1 an si 2 luni , incepe sa plaga si-mi spune ,,doaie pusa , doaie pusa
Panicata ma reped sa-i desfac copilului pameprsul ca-l doare puta ,i-o fi cazut si n-am vazut io , cum desfac pampersul iese intai puta -ridicata , cred ca i-o ingramadisem aiurea si n-avea loc sa se ,,dezvolte

Eu n-am tinut cont niciodata de pozitia pampersului , caut doar sa nu-l strang prea tare la burtica si cam atat

In privinta votului -]papanasi mi se pare OK , e frumos si dulceturi si papanasi dar parca prea lung ,

Eu am 1,68 m inaltime asa ca va dati seama de ce 68 de kg sunt nu multe ci imense .
M-am vazut azi in oglinda si imi venea sa -mi fac maine o lipo -de-aia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Teodora, bine-ai revenit!
imi pare rau cu branula si infectia.brrrrr......dar Mihnea este absolut superb!!

yaia, bebeii mari au tendinta de acreste mai greu, nu te panica.

betty, io te bat./Deci esti cat mine de inaltime, ai greutatea ideala(hai, 3 kile in minus accept si indraznesti sa te plangi p-aici pe la balena sefa? :D]
in alta ordine de idei, si gheoi le mai da in jet uneori, dar nu m-as panica,, pt ca a luat bine in greutate.

eu ma vad azi cu Badiu sper....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

gata nu mai spun nimic

adevarul este ca si la mine a luat in greutate, asa ca n u ma stresez inca

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ligeea, 1.61 si 72 de kile cum iti suna?
dar azi nu ma mai simt asa de balena, nu stiu de ce, cred ca de la ciocolata
sa va zica Liana (30) daca nu-s o frumoasa (abereeez)

aaaa, azi am baut cafea!!!!!!! si bb niciun simptom!!!! cafea, cioco...am o dispozitie de zile mari!!!asa vesela n-am fost de mult.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

da tu cati ani ai ?
Ca mie mi- e ca ma ingrop cu chilele astea si zau ca-mi vine sa ma bocesc de-acum .

Tu ai slabit dupa prima sarcina ?
Eu da, cam intr-un an , foarte putin la inceput si vre-o 8 kg in 2 luni ( una dintre el si in Italia , cred ca de la inghetate , nu mancam nimic decat gelato cat incapea in mine )

Oricum , acum cu alaptatul nu e momentul de cure , sper sa ne revedm la diete dupa anul nou ( ca doar n-o sa facem cura innainte sa muncim de 2 ori )

pe junior l-a durut burtica rau si l-am pus sa doarma pe burtica cu capsorul intr-o parte , Am citit ca nu e recomandata la copiii sub 5-6 luni , voi ati incercat sau sunt mama handicapata ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Fetele care folositi Sab, ca sa aiba efect se da de min. 7 ori pe zi.

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Pardon, de min.4ori/zi. Era vorba despre 7 picaturi in postarea anterioara.

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by danielle02

felicitari andries si dantje sa va traiasca micutii si sa fie sanatosi !!!!!

RGE

danuta si adi bebelushelor sa va traiasca si sa fie sanatoase

teodora am vazut poze cu bebelinul,asa e un scump si un dulce

eu votez ptr. bobocei sau strugurasi

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Multumim pentru urari

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana

Mergi la inceput