Mamici de septembrie-octombrie 2007 (103)
Raspunsuri - Pagina 4
carpatina spune:
Felicitari Andries! Bun venit pe lume Mircea Gabriel!
RGE
Bine ai revenit duamna Teodora. Mihnea cu branula? Eh, sper ca acum toate sunt bune si la locul lor!
de Ioana (27.09.2007)
adimercedes spune:
Salut pe toate fetele . Multi pupici si la sarbatoriti si sarbatorite (inclusiv a mea, ca face 1 luna azi ), felicitari noilor parinti si micilor crestini!!! Si vreau sa urez nastere usoara fetelor care inca isi asteapta odoarele!!!
Noi stam bine. Adica: fatza Lisei se vindeca de bubite, desi i-au iesit si chiar sub gat, in partea de sus a pieptului - cred ca de la caldura, ca la noi s-a facut tare cald. Deh, vine vara de acuma... In plus, i s-a cam uscat pielea in varful capului si ii vine jos; e ca atunci cand te-a ars soarele. Si inca ii curge putin ochisorul stang si spalam constiincios cu ser fiziologic.
Ieri si azi a fost insa foarte smiorcaita si foarte atasata de mine. Ar fi supt tot timpul si cand nu ar fi supt ar fi dormit cu tzatza in gura. Cum o luam sa o pun in patut se trezea si incepea sa planga pana se negrea si o luam de la capat cu suptul etc. Adevarul e ca ieri si azi a fost f cald si cred ca ii trebuia tzitzi de sete. Ca si eu am fost ca o camila. Acum doarme in patutul ei, dar a adormit dupa 2 reprize de supt si dupa 1h dormita pe umarul meu...
Cu sanii stau mai bine. Am renuntat la "tzatzarnitze", dar inca ma mai mulg ocazional. Si inca ma cam dor sfarcurile, ma mai sageata, imi curg (tzanesc de-a dreptul, mai ales cand plange Lisa sau cand suge) si mai folosesc crema (Lansinoh) mai ales noaptea, cand se trezeste doar o data .
Maine vine asistenta sa o vada pe Lisa, sa o cantareasca, sa o masoare si am s-o intreb una-alta.
Am vazut ca discutati de baita la bebe: noi facem tot a 2-a zi si folosim produse Gaia organice. Am citit www.babycenter.com.au/baby/newborn/wateronlybathingexpert/" target="_blank">un articol despre de ce NU e ok sa ii faci baie in apa simpla, fara nici o lotiune de baie. Acum fiecare face cum stie.
Despre kg ramase dupa sarcina, inca nu am avut timp sa ma cantaresc (ma iau de mana cu Piciulika), dar am inca burta , nu ma incap pantalonii din dulap cu nici un chip si vine si vara si vom iesi la plaja !!!! Insa mi se reactiveaza abonamentul la sala de poimaine, asa ca voi incerca sa incep usor cu Pilates si Body Balance de 2-3 ori pe sapt si dupa controlul de 6 saptamani sa fac si ceva mai activ, gen Body Step. Ma deprim de cate ori ma uit in oglinda. Asta pe langa faptul ca ajung sa ma culc pe la 2am si sa ies din pijamale pe la 12pm si sa mananc micul dejun cam tot atunci... Plus ca nu imi gasesc timp sa ma epilez si aranjez. Si inca as avea de lucru si pt afacerea noastra, ca sotul duce tot greul, pe langa serviciul lui destul de solicitant!
Dar e bine, sper sa ne stabilizam cat de curand intr-o rutina decenta, ca acum e o rutina cam haotica pt mine, desi Lisa are orele ei .
V-am pupat si ma duc sa citesc din urma .
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
Marunzika spune:
Neata si de la noi!
Felicitari dantje si andries! Sa aveti bb sanatosi si mancaciosi!
Annisia, Nana sunteti bine fetelor?
Bee esti mamica deja?!
RGE
Si eu iau in continuare vitaminele pe care le-am luat si-n sarcina si am si eu o foame si o pofta de dulciuri de nici in sarcina n-am avut asa extrem. Kg au ramas la fel 62, pierdut doar cele 8 din spital si stagnez, pana la 46 mai e cale lunga.
Yannisa nu vrea sa doarma mai mult de 4,5-5h legate, dar bine ca mananca si ia in greutate. Sambata la 9w1t cantarea 4770g, deci 2070g a luat de la scadere. Si ea mai da laptic afara si ma panicasem (ca de obicei) insa au spus ca-i normal si ca sunt copii fara probleme cei care "scuipa" asa.
Pupici pt toate burticile si mamicile!
Yannisa Milena
24.08.2007
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by ligeea
Astazi e 31 nu ? Chiar ma gandeam ca mai e putin si o ,,pierdem , se inroleaza la ,,mamici de nov-dec .
Multa sanatate si il asteptam in clubul celor mai mici membrii ( care , ca in povesti vor creste intr-o zi cat altii in 3 )
A nascut la Filantropia , nu ? si...fara problemele de care ii era teama ...
Inca o data , felicitari
ligeea
ligeea, azi inca e 29 oct. Ar mai avea vreo 2 zile . Dar sa nu zorim pe nimeni ...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Roxana_G spune:
Teodora, bine ai revenit mai mamico, imi tot dai emotii de ceva timp. Noroc cu Mihnutu ca e cuminte, sa zici mersi. Cu putza asa patim si noi, nu te stresa. Cica normal asa trebuie sa stea in sus, eu o las cum apuca ea sa fie cand asez pampers, dar tot asa uneori se uda rau. MIhnutu e frumusel foc, ochii sunt foarte frumosi si cred ca sunt ai tai - ca forma ma refer. M-ai spart nene ce tzitzi mari ai. Auzi, dar copilul ala de ce e infasat, huh?Sa va traiasca, sa fie sanatos si norocos Mihnea!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
danuta36 spune:
Buna fetelor!
Dantje felicitari pentru bebelina Hannah Patricia!Sa va traiasca,sa fie sanatoasa,iar tu sa te refaci cat mai repede!
Andries felicitari pentru bebe Mircea Gabriel!Sa va traiasca,sa fie sanatos,iar tie iti doresc refacere rapida!
Teodora bine ai revenit!Tare scump bebe Mihnutu si ce frumos papa el la tzitzi.
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Teodora, bine ai revenit mai mamico, imi tot dai emotii de ceva timp. Noroc cu Mihnutu ca e cuminte, sa zici mersi. Cu putza asa patim si noi, nu te stresa. Cica normal asa trebuie sa stea in sus, eu o las cum apuca ea sa fie cand asez pampers, dar tot asa uneori se uda rau. MIhnutu e frumusel foc, ochii sunt foarte frumosi si cred ca sunt ai tai - ca forma ma refer. M-ai spart nene ce tzitzi mari ai. Auzi, dar copilul ala de ce e infasat, huh?Sa va traiasca, sa fie sanatos si norocos Mihnea!
Rox ,
Poze
Roxule, de la clasele prenatale si de peste tot pe unde citisem stiu ca putza bebelusilor se puna in jos in pampers tocmai pt a evita sa se ude pana la gat.
Lisa
bernix spune:
Buna fete vorbarete!
Felicitari Andries si Dantje, sa va traiasca mititeii, sa va aduca numai bucurii!
Multe luni si ani fericiti inaite bb-ilor care au facut o luna sau 2zilele trecute (inclusiv Degetzica - Multumim de urari Luy si Ana).
La multi ani cu intarziere Anai si Nanei, felicitari micilor crestini.
Mulllti sarbatoriti... Sa ne traiasca cu totii!
Bun venit acasa Teodora!
Baiat tare mumos si maricel ai! La voi in Brancoveanu nu s-a dat caldura? De ce are Mihnutzu caciulita?
Luy, n-am pus io linkul Degetzica's pictures pe contul comun, e al Sabinei.
Sabinelu, super poze. Preferatele mele - umbra si lectia.
Bernix si Degetica (Ana Elena)
Poze Bebe
Roxana_G spune:
Colac peste pupaza merge netul groaznic si nu apuc sa va spun si euu oful meu legat de vesnica problema a piciorusului lui Andrei. Am fost azi la Jianu, l-a vazut si a decretat ca picioarele sunt ok, ba chiar la unul cica nu are NIMIC. La celalalt nu e cazul de gips, numai niste exercitii (pe care le facusem si la Alex), insa altele decat ce mi-a zis Fodor pana acum. Si revin la control dupa 3 saptamani. Ceea ce are Andrei la picior cica e o forma normala si fara probleme mari de metatarsus, este cel firesc de la pozitia din burtica, care se corecteaza singurica si noi numai ajutam cu masaj.
Buuun, acum sunt in dubii. Sigur asteptam raspunsul asta de la el, parerea era foarte clara si in carte, insa ma temeam sa nu cumva sa nu fi incadrat eu corect la diagnosticele respective si altfel era sa vada piciorusul. Am tot insistat eu daca si cum se corecteaza, daca nu ramane baiatul cu ceva, si dr a fost chiar enervat ca doar nu cred ca face glume cu mine sa imi zica aiurea ca nu e ceva serios.
Asa ca fac exercitiile, nu asta e problema. Dar daca totusi trebuie gips cum zice celalalt? Care e parerea corecta? Care are dreptate? Cum e mai bine pentru Andrei?
Decizia va fi a mea pana la urma si raspunderea la fel. Nu stiu sincer ce sa fac, ma tot framant de dimineata. Nu l-as chinui aiurea cu gips care nu rezolva mare lucru daca nu trebuie si nici nu as renunta la gips cat timp nu sunt 100% convinsa ca rezolv cu masaj. Daca nu se corecteaza? Daca pierdem vremea si tot la gips ajungem? Dar daca gipsul face mai rau? Zau imi vine sa plang de griji si nehotarare, mai sunt si Balanta pe deasupra si deciziile pentru mine sunt mare suferinta.
Nu as strica relatia nici cu Fodor, ca poate mai am nevoie sa merg la el, chiar si cu Alex. Pe de alta parte parca as incerca si cu noul tip de exercitii sa vedem ce si cum. La Jianu laba era foarte flexibila, l-a miscat in tot felul si a zis ca i se pare normal. Offf...Ma gandeam sa ma duc maine la Fodor cand merg la vaccin (adica sa nu merg la spital sa risc sa il puna direct in gips) si sa incerc sa mai vad ce zice, poate se razgandeste sau poate imi da un argument decisiv pentru gips. In ultima instanta iau trimiterea aia la gips si nu il pun si gata, ca sa nu mai creez conflict.
Heeelp, aveti vreo idee diplomatica? Sau vreun sfat, o parere despre situatie?
Rox ,
Poze
danuta36 spune:
La multi ani bebeilor!
Si bebelina noastra face azi o lunita,ce repede a trecut timpul!
Fetelor,care a-ti folosit ceai Baby drink?E bun la ceva,are efect impotriva colicilor,ca tot am auzit despre el?Pana acum i-am dat Sab simplex,dar cred ca e apa de ploaie...
Cecilia parca tu intrebai de hemoroizi;mi-a aparut si mie ceva,nu de mult,si dau cu hemorzon,sper sa dispara
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana