Mamici de septembrie-octombrie 2007 (103)
Raspunsuri - Pagina 19
carpatina spune:

RGE 

Ma si gandeam cat te mai lasa doctorul tau.. Curaj si sanatate!
de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Luyyyyyy.. ce gene are printesa taaaaaa! Si ce ochiiii! Ptiu sa nu ti-o deochi! Ochi caprui a avut de la inceput? Sau s-au schimbat pe parcurs?
de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Picio, zici ca i-au trecut bubitele cu apa cu bicarbonat?
Si acum are pielea fina din nou?
de Ioana (27.09.2007)
ramonaiani spune:
Mamicile care ati pus cercei fetitelor - cum au facut asistentele gauri in urechiuse?
Ca aici m-am interesat si nu se fac gauri copiilor asa de mici. Cica sa ma duc la bijutier, cu "aparatul ala de capsat" sa puna direct cercei cu surub. Ori .. la 2 luni cat are copilul, nu ma risc la asa ceva ...
Eliza (06.09.07)
rodicamaries spune:
Buna mamicilor, am descoperit si noi solutia miraculoasa contra colicilor... ceaiul Baby drink, pana acuma ii dadeam Laricol, ii dau si ianinte de masa vreo 10 ml si dupa, si daca se trezeste intre mese ii mai ud gurtia, si uite ca am scapat de ei... 
Am trecut si noi pragul de 5 kg, asta ne bucura mult...Laptic mai am foarte putin... Papa la san maxim 10 minute dupa care urla... semn ca nu mai e lapte...dar a zis asistenta ca si 10-15 ml e important...
Acuma alta promlema... maine am 6 sapt de la nastere, si s-a gandit doamna menstruatie sa-mi vina azi... dar eu vineri am programare la nenea ginecologu... ati mai fost careva in timpul menstruatiei cand ati mers la control??? Faza e ca nu stiu cat o sa dureze. Ca daca ar fi normal, pana vineri ar fi aproape ok, dar dupa nastere stiu eu cat o sa tina?
Annisico... imi place foarte mult salopetica aia albastra, care jos e ca un sac de dormit, atata am cautat si eu in Baia Mare, dar n-am gasit, e super practica, daca bine retin, cu aia l-ai dus si la biserica... Tocmai pentru asta imi trebuia si mie... mai caut, sper sa gasesc.
RGE... SUCCES
Pupici
Rodica
Darius Filip
Poze
Video-cum a aparut un ingeras in viata noastra
luy spune:
carpatina, multumim !
Ochii au fost caprui inca de la inceput, asa ca nu a fost nevoie sa ne punem intrebarea "oare raman asa ?" Si da, are niste gene lungi... chiar azi vorbeam cu sotul si zicea el ca nu are nevoie de mascara ![]()
In alta ordine de idei, fata mea e foarte vesela dupa vaccin. Sper ca nu au gresit aia vaccinul, sa-i fi facut extasy
I-am pus acum jumatate de supozitor de paracetamol ( ce a mai cioplit tati la el, sa fie cat mai subtirel
) si am tinut cateva minute o compresa cu apa rece pe locul unde a fost facut vaccinul. Mai bine zis am pus compresa pe locul in care a fost leucoplastul, ca locul intepaturii nu se vede. Oricum, i-a curs ceva sange pana acasa, ca s-a umplut leucoplastul, a trecut prin el si a patat si costumasul. Pediatra ne-a zis s-o urmarim daca face febra ( de-aia ne-a si zis sa-i punem supozitor, preventiv, mai punem unul inainte de culcare, diseara ). Si sa urmarim temperatura si maine, daca trece de 38 sa-i mai punem si atunci, daca nu, nu.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
carpatina spune:
M-am uitat pe pozele voastre fetelor (sim, picea, slippers, luy, betty, annisia).. ce frumosi sunt... sa fie sanatosi si sa sa aduca numai bucurii. 
Si ce mai parada modei.. care mai de care cu hainute mai smechere si mai frumoase..
de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by ramonaiani
Mamicile care ati pus cercei fetitelor - cum au facut asistentele gauri in urechiuse?
Ca aici m-am interesat si nu se fac gauri copiilor asa de mici. Cica sa ma duc la bijutier, cu "aparatul ala de capsat" sa puna direct cercei cu surub. Ori .. la 2 luni cat are copilul, nu ma risc la asa ceva ...
Eliza (06.09.07)
Pai, daca am inteles bine din ce zicea Roxana, si la Medlife tot cu aparatul de capsat si cu cercei cu surub.. Gresesc Roxana?
Si de ce zici ca nu te risti? Mie mi se pare OK.
de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by luy
Ochii au fost caprui inca de la inceput, asa ca nu a fost nevoie sa ne punem intrebarea "oare raman asa ?"
Poate se fac verzi
de Ioana (27.09.2007)
piccaflor spune:
Salutare!
RGE in sfirsit vine bebe 
...tin pumnii maine,sa decurga totul bine,sa te refaci rapid si sa ai un bebe sanatos si papacios
Teodora Mihailescu
felicitari pt frumusetea de Mihnut
...imi pare rau ca au fost ceva probleme...important e ca au trecut si ca Mihnea e o minunatie de copil!
Luy papusica ta cu okii caprui e numai buna de pupacit 
Roxana felicitari pt botez!...am vazut ca ai mai consultat un medic....inteleapta alegere!....si eu sustin in continuare ca Andrei nu are piciorusele de bagat in gips...chiar ieri era o fetita programata dupa noi care avea piciorusul muult mai strimb decit Andrei si face gimnastica si masaje...e drept ca recuperarea e mai lenta,dar cel putin nu se chinuie asa cu gipsul...
Noua ne-a zis fisioterapeuta ca spera ca in Ianuarie,cind sintem programati la medicul fisiatru,piciorusul lui Matteo sa fie ok....si da,el il tine spre exterior...
Are zile cind raspunde bine la gimnastica si il aduce spre interior,dar zile in care se incapatineza si-l tine tot cum nu trebuie,offf...
Pupici multi pt dolofanelul tau frumos 
Carpatina votez si eu pt strugurasi sau papanasi..