Mamici de septembrie-octombrie 2007 (103)
Raspunsuri - Pagina 16
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Si sughitul e semn ca-i e frig?
Teodora ,cea mai fericitade
Mihnea Andrei(17.10.2007)
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Teo, Lisa sughite cand are pipi in scutece
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Fetelor, intru si eu la raport: azi, la 4 sapt si o zi avem asa: 4.430kg (3.640 aveam la 6 zile cand am iesit din spital); circumferinta caputzului: 37.5cm (34cm aveam la nastere); 58cm lungime (52cm aveam la nastere). Mancat in exclusivitate la tzitzi, la cerere, cat si cand are ea chef, fara ceai, apa, vitamine etc. Asistenta a zis ca e bine si ca in 3 saptamani a evoluat superb
. Insa mai are de curatat ochisorii de la icterul pe care l-a facut. Apropos, fetele a caror bebei au facut icter usor, cand li s-a curatat albul ochilor???
Pt pielea capului uscata ni s-a recomandat masaj cu ulei de masline sau cu crema sorbolene si apoi spalat.
Acum Lisa doarme, iar eu ma pregatesc sa iesim. O sa ii dau sa suga inainte sa plecam, ca sa nu fie scandal pe masina sau sa ma duc prin mall pe la parents' room
.
Imi e draga!!!!! O iubesc de nu mai pot, e o dragalasa si multumesc lui Dzeu in fiecare zi pt minunea din viata noastra!!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
aeperju spune:
quote:
Originally posted by ligeea
pentru arpeju -daca vrei iti dau o reteta de preparat la farmaie pentru funduletul puiului-la al meu cu ea i-a trecut si piodermita si eritemul fesier .
se face la farmacie si e testata , am dat-o la tot blocul si cartierul
ligeea
da-mi-o te rog. multumesc!
emma
ligeea spune:
Ti-o dau dupa 12 ca al meu sot a plecat cu agenda mea de bebe in loc de agenda lui -
Incearca sao faci la sensi blu - eu acolo am facut-o ultima data .
Daca dupa ce suge la an se culca si se scoala in 1-30 min poate intr-adevar sa-i fie foame -incearca sa scoti din san cu pomapa innainte de ora de masa si vezi cam cat iese -min 50 ml de la unul . Daca nu ai atat chiar ca-i e foame si incearca sa --i dai completare cu lapte formula
La mine e mare puturos , de la san nu suge mai mult de 5 min si adoarme , iar se scoala iar ii dau si ...pana azi . Azi voi scoate cu pompa si-i dau la biba ca sa vad cam cat manaca , mesele astea din 30 in 30 min nu -s in regula nici pt. mine nici pt. el
Asta nopate chioara de somn i-am dat o biba cu formula de 80 ml , a ras-o toata si de la 3 pana la 8 nu l-am mai auzit . Deci ii era foame .
Si apropo de sunci -eu burta nu prea am -sau e muuult prea mica comparativ cu posteriorul...
Ce ma bucur e ca nu am vergeturi -nici macar una si nici varice .
da in schimb am un fund impanat cu celulta de-un grad care nu s-a clasificat inca
Aveti idee , la cat timp dupa cezariana pot sa fac masaj ?
Ma ganeam aseara -mi se mai intampla - ca sarcina asta a trecut mult mai repede ca cealalta , ca parca nici n-am apucat sa ma bucur ca am un bebe in burtica , ca e o stare pe care n-o s-o mai incerc niciodata in viata si m-a apucat jalea .
peste putin timp nici cel mic n-o sa mai fie mic , asa ca m-am decis asa ma bucur cat mai mult de el acum , sa-l smotocesc si sa-l rasfat ,ca va trece si primul an si gata si cu bebeul ...
Da...acum astept si drobul de sare ...
gema spune:
Betty, si fetitza mea a avut ieri o zi fara somn (doar 1 ora legata si 2 -3 reprize scurte) dar dupa ce am citit ce spune Sabina, e clar.........isi incarca bateriile la supt pentru ca atipeste mai mereu.
Si cand nu doarme asa de mult.......nu mai poate dormi de oboseala.
sim_stoian spune:
Neatza!
Isabeluta, dosarul pentru CIC l-am depus spre finalul concediului de maternitate.
Luy, sunt cam 23 grade in casa, dar s-a invatat sa stea la manecuta scurta. Doar noaptea ii dau peste un body cu maneca scurta o salopeta de aia cu totul (maneca lunga). Ba chiar il mai las uneori doar in body cu maneca scurta pentru o ora - o ora juma. Si ii place asa de mult, isi ridica piciorutele de bucurie si rade, gangureste.
Teo, 23 grade in camera, body cu maneca scurta + salopeta cu totul si invelit cu paturica. Caciulita nu ii mai pun acum nici dupa baita. Sughita si al meu, de obicei dupa masa, dar ii trece cu o repriza scurta de tzitzi
.
Azi ne ducem la vaccin, sper sa nu urle prea rau. Chiar asa, Luy, tu nu ai fost ieri? Sau tin eu minte aiurea?
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
sim_stoian spune:
Betty, Stefan doarme de obicei pana pe la 12 ziua
, iar apoi nu mai inchide ochii pana seara dupa baita (22) decat daca il duc in parc sau merge cu masina ![]()
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
Roxana_G spune:
Neata. Nu am mai apucat sa intru aseara pe forum, incerc sa stau cu copiii, mai ales ca Alex e racita si ma straduiesc sa ii separ. Asta inseamna sa fac ture intre cele 2 camere si sa ma straduiesc sa ii tin ocupati si linistiti. Apoi a venit tati (fix dupa ce am terminat de culcat copiii) si nu am mai deschis calculator ca dupa aceea zice ca lui nu ii acord atentie. Chiar se mira aseara ca nu eram la triburile mele.
Andrei e ok, nu pare sa aiba nimic, azi mergem la control si sa ii facem vaccin. Din nefericire i-au aparut si lui niste cruste pe motul de pe frunte si nu inteleg cum de au aparut brusc dupa botez. In plus s-a inrosit o unghie la picior ca si cum ar avea colt. Sa vedem ce zice dna dr. Cu picioarele nu am decis nimic, sotul meu zice sa il lasam in pace, insa azi dimineata am avut impresia ca isi contracta mai rau piciorul. Nici nu stiu ce sa mai zic. Tati zice sa il lasam in pace 3 saptamani sa vedem si cu gimanstica recomandata de medicul asta. Of, nu ma pot decide, imi vine sa plang. Cred ca voi mai merge la un medic.
Alex e usor racita, aseara parea mai rau, azi dimineata in schimb era ok. Sa vedem, si ea trebuie sa faca antigripalul maine, ca si mine dealtfel. Am decis sa nu ii mai duc impreuna la doctor ca sa nu mai iasa circ.
Apropos, Sim, ne vedem azi la 12.30-12.45? Da? Si noi tot la vaccin venim, dar sa stii ca nu l trebuie mult sa fie alinati. Nu stiu Andrei cum e, dar Alex pana ieseam din cabinet era potolita.
Ana, dupa cum vezi, si noi avem probleme cu crustele. L-am cautat ieri in cap ca maimutele. Cu tot samponul Mustela special pentru cruste. In fine, aseara am facut ceai de musetel si galbenele si dimineata parca nu se mai vedea asa, in plus l-am limpezit foarte bine cu dusul. O sa mai vad ce si cum, si imi intreb si pediatra azi.
Emma, multa sanatate, doamne cate probleme.
Legat de culcatul in brate, al meu doar adoarme in brate dar doarme in patut. De fapt doarme numai in patut, nu mai doarme nici in scoica si nici in carut, ma dispera. Insa si adormitul asta in brate stiu ca e dependenta si nu stiu cum sa procedez cu el. Dupa baie si dupa masa de 7.30 adoarme singur in pat, in rest numai plimbat si inca in pas alert.
Teodora, la noi sunt 24-25 grade, cred ca la bb in camera si mai putin ca e ceva in neregula si este cea mai rece camera. Ne coacem in rest ca sa fie ok la el. Doarme in body si pantalonasi fara sa fie invelit. Sughitul este fiziologic, nu are nici o treaba cu frigul.
Asta cu sughitul imi aminteste de botez. Era bietul Andrei copt cu costumasul gros de la nasa, si sughita pentru ca asa face el, si lumea se tot agita ca sughite de frig. Dar era leoarca mititelul.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
sim_stoian spune:
Annisia, bine ai revenit. Ce chef de mers la munte mi-au facut cu pozele tale!!! Si asa suspinam eu dupa weekendul ratat la Sinaia. Yannis e un frumusel, a crescut, are si falcute ![]()
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
ligeea spune:
La mine la treaba cu sughitul e cam asa -il infasor intr-un prosopel pufos si-l tin strans la piept cu fata spre mine in 2-3 minute ii trece
temperatutra in camera lui bebe e de cca 24-25 de grade cam mult dupa parerea mea
parca nu e suficient aer , asa ca incerc sa deschid geamul cand il mut pe bebe si aerisesc
E imbracat cu bluzita cu manecuta lunga , pantalonas si ...cam atat .
Il invelesc cu o plapumioara antialergica subtire dar ii bag si manutele inautru ca mai tot timpul le are reci

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)