Mamici de septembrie-octombrie 2007 (103)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Nu ,Teo, nu-i e frig daca sughite. Mie mi-au spus in maternitate ca sughitul e fiziologic si inofensiv. Sughite in general dupa ce mananca.
Si la mine tot cam 24 grade sunt si mi se pare cald si bine. Nu cred ca-i e frig.
Io culc copilul cu body si pantaloni sau in salopetica intreaga (cu maini si picioare) si-l pun in sacul de dormit.

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Bebe al meu sughite daca i se face frig... Dar e un scumpic cumintel si deja stiu exact ce vrea, cum reactioneaza, ce il doare sau ce ii place. Ne intelegem super noi trei!!!!

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Teodora eu am 27-28 C si il culc cu un overall si o paturica de bumbacel. Iar sughitul apare cand inghite prea mult aer cand mananca. Si al meu sughita f mult in primele 2 luni, chiar daca imi dau seama acum nu a mai sughitat de vreo saptamana.

Am si eu o intrebare: bebe Mario nu a dormit azi de la ora 10:30 pana acum cand ma pregatesc sa ii fac baita.....poate nu ii ajunge laptele de la mine si e flamand si asta e motivul ptr care nu doarme. Daca de exemplu il indop cu bibe adoarme, dar daca ii dau san adoarme pt 10-15 min apoi se trezeste.

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Noi am fost la cabana din Rasnov plecati, sa o cautam pe Elodia... Hihihihihihihihihihi!!!!! Bebe un cumintel. A crescut si e tare, tare scumpic. Nu ca e al meu, dar chiar e frumusel foc. Avem doua albume noi cu poze (Yannis la sase si la sapte saptamani). Vizionare placuta!!!!

PS - Mi-a fost dor de voi!!!!!

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

Fetelor,ce temperatura aveti in camera in care doarme bebe?
Eu am 24 C si il culc intr-un body+salopetica si bagat intr-un sac de dormit!INSA MI SE PARE CAM FRIGUTZ,IN MATERNITATE ERA MULT MAI CALD!

la noi nu sare de 22

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Am, fost si eu la control, am intarziat vreo 30 de mnute.Cadeh, bebe trebuioa hranit.
Am avut insa mare noroc, ca n-am asteptat decat5 minute dupa o tipa si am intrat.
Totul e in regula, zice ca acolo unde s-a desfacut operatia nici nu merita luat in considerare ce s-a intamplat, ca nu inseamna nimica.Cica e vindecat totul perfect.
important, pot sa fac abdomene abia de la 3 luni, dar daca vreau stepper sau banda am deja voie.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

e multicel 24 de grade in camera.
La Bernix ma treaca mearga, a avut prematura mica(dar care acrescut ca-n povesti!!!)
Betty, la voi e sauna deja, dar presupun ca nu prea aveti ce face.

Deci Teodora, exista sughit de frig, insa nu e dela temperatura de 24 de grade.

Annisia, deci si voi la munte, f bine.

L-am cantarit din nou pe Gheo ca nu-mi venea sa cred, si are 4550, LOL.deja aluat 900 degrame luna asta, mai avem 8 zile sa depasim binisor kilul din prima luna, da Doamne:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Bravo, Sabinelu, bine ca esti ok cu operatia. Si eu trebuie sa ajung saptamana asta, sa vedem daca ma primeste nenea dr joi dimineata, ca atunci e sotul liber dimineata si putem sa-l facem sofer .
Annisia, esti grozava... Ati fost la munte cu Yannis + 2 catei, wow. Am admirat una bucatica dulce de chinezoi. De asemenea vreau sa te intreb daca nu cumva Yannis are si o surioara, ca am vazut o mogaldeatza in rochitza . Si tu ne-ai lipsit noua, au si intrebat fetele de mai multe ori de tine.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Teo, bine ai revenit ! Ma bucur ca sunteti bine acum, m-am intristat sa aflu ca ati suferit in maternitate, offf, ce-o fi fost in sufletul tau sa-l vezi asa... L-am admirat pe bebele cu ochi de peruzea, e un scump si jumatate... Ptiu, sa nu-l deochi ! Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii ! Cred ca tati e taaare mandru cu asa copie in miniatura, nu ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Offf, Luy, inca nu are si o surioara. Asa ca e nevoit sa joace la dublu. Chiar ma amuza ca intr-o zi ne-am intalnit cu un coleg de facultate de-al lui B si bebe era imbracat in fetita, de nu mai stia biteul om care e faza... Hihihihihihi... Umblam sub acoperire bai nene. Asta numai ca sa mintim deochiul. Din pacate se cam prinde de bebe, ca doar are cu cine semana.

Orisicum, treaba e vorbita - am stabilit ca mai facem un baietel si o fetita. Atunci sa vedeti silutea cu trei zombie pe cap... Bine, daca vor fi la fel de cuminti ca Yannis, cred ca va trebui sa imi scot usile de la casa, la cata basanaul o sa fac...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput