Mamici de septembrie-octombrie 2007 (103)
Raspunsuri - Pagina 11
mishuta spune:
Ana am reteta dar are ceva componente pe care nu le descifrez total.Este cu vit A, E, hidrocortizon, nistatin, oxid de zinc si cred ca si un antibiotic, dar nu sunt sigura . Eu am fost cam sceptica la inceput daca sa i-o dau sau nu dar... vad ca merge si n-am dat-o decat de 2 ori. Mica mea are si la sprancene aceeasi problema dar acolo deja s-au cam dus crustele cu crema asta.
Ar trebui sa-ti imprumut reteta sau sa o scanez, sa o vezi si tu ca nu cred ca o citesc chiar cum scrie nenea asta pe ea!
bernix spune:
Slippers, bine ca Degetzica n-a descoperit inca metodele Vladutzului tau de a prelungi molfaiala de tzitzi.
Da' baiatu tau e mai experimentat la cat de bine creste
Bernix si Degetica (Ana Elena) 
Poze Bebe
bernix spune:
Ligeea, pai atunci fa reteta publica pe forum. Just in case....
Bernix si Degetica (Ana Elena) 
Poze Bebe
Roxana_G spune:
Ana si Sim, cum va vad si eu pozele, ca nu am priceput?
Sim ne vedem sau nu?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
sim_stoian spune:
Bernix, ma inscriu si eu in club. Eu am papat si sarmale, si usturoi si ceapa. La mamaliga a facut urat, dar era mic. Vreau sa testez din nou chestia cu mamaliga, nu ma las. Mi-a trimis mama niste branza scoapta si nu pot sa o ratez.
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
sim_stoian spune:
Rox, intri pe Flickr cu userul comun si ne gasesti la contact list. Dai click pe userul meu sau al Anei si se deschid albumele.
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
sim_stoian spune:
Ne vedem, of course. Oricum eu trebuie sa alin una bucata plangacios dupa vaccin, deci mai bantui pe acolo.
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
ramonarosca spune:
Multumim de raspuns Adimercedes
!
Mai am si eu o intrebare, ca tot am citit la voi aici, bebe al meu pimeste si el vre un ban de la statul roman? Noi doar muncim aici, iar banii nostri se duc in tara, nu ar trebui?
Daca stiti ceva imi puteti da si mie detalii? Sau unde sa intre?
Multumim!
Ramona
sim_stoian spune:
Ramona, eu una habar nu am daca iti da ceva sau nu.
M-a cocosat bebe. De cateva zile vrea sa doarma doar la mine in brate in timpul zilei. Cum il pun in pat, cum urla de zici ca l-am pus pe spini.
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
sim_stoian spune:
Ana si Piciulika, am vazut poze cu Vladut si Michael. Sunt niste scumpi, imi vine sa ii pap. Uite un
pentru Vladut si unul
pentru Michael.
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste