Mamici de septembrie-octombrie 2007 (103)
Raspunsuri - Pagina 10
slippers76 spune:
Of, Teo, imi pare rau ca a suferit Mihnutzu atat in spital...
sa uitati repede.
Bernix, si Vlad ma foloseste pe post de suzeta. Ba s-a smecherit si mai si: cand e full si nu-i mai incape nici un strop de lapte, ca sa nu lase "suzeta" din gura, scuipa laptele pe la coltul gurii, de face balta.
Ramonarosca, toti bebeii isi schimba parul la un moment dat. Doar ca unii mai tarziu. Si eu am inceput sa gasesc firishoare de par prin patutz si pe hainutzele lui.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
slippers76 spune:
Mihuta, sa va traiasca bebelina grasuta si crestinata intre timp
. Imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin faza cu spitalul. Bine ca acum sunteti sanatoase, ca frumoase sunt convinsa ca sunteti! Acum fac si eu ca tiganul, daca tot ai dat buna ziua: reteta de la crema aia o ai? ca a mea doctorita insista pe Vitamina A si avansam greeeeu de tot cu crustele.
Betty, stai linistita, ca si al meu mai da cu jet afara, cand e prea "constiincios". Ideea e sa nu se intample asta prea des, si ara motiv. Atunci cand se intampla dupa ce da aerul afara nu inseamna decat ca era muuult aer.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Yaia spune:
Sabina, crezi ca bebele meu intra la categoria "grea"? Ca mie mi se pare ca e cam la mijloc, nici mic, dar nici bebe mare, de asta ma ingrijorez cu greutatea.
Ana, multumesc mult! sunt convinsa ca Vladutz o sa se comporte exemplar la botez!
Bernix, eu nu cred sa-ti faca atat de rau o sarmalutza! Pofta buna!
Irina, mami de Tudor Cristian (8.10.2007)
slippers76 spune:
Bernix, eu recunosc fair ca am mancat saptamana trecuta sarmale, si trei nu una, si n-am dat varza jos. Mama denaturata ce sunt! Noroc ca lui Vlad se pare ca-i place varza
.
Hai ca am reusit sa citesc tot. Uf, da' greu v-am mai prins din urma azi!
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
ligeea spune:
si zi asa , Sabina , accident ?
Pai si io tot ,,accidentata , ca altfel cine mai facea la 35 de ani copii?
Noroc ca cel mic e mai cumintel decat ,,precedentul , ca altfel iar aveam depresie postnatala vre-o 3 luni-ca de ce plange , de ce nu plange , de ce face caca verde , de ce ce tuseste -va vine sa credeti , aveam caiet cu ore -cand s-a sculat cand si cat a sughitat , cat a mancat -in ml la ce ore , cat a cantarit pampersu si cat cantareste copilu .
Ei , si a facut copilu 4 ani si mi-a zis ca trebuie sa fac ce spune el ca asa e mai bine pentru amandoi -am intrebat de ce si mi-a zis ca daca fac ca el , nu ma mai enervez degeaba
,
aeperju spune:
off am fost la alt pediatru si a zis caare stafilococ + conjunctivita + e iritata rau de tot la fundulet. Ne-a dat gentamicina injectabile 7 zile 1/12 ore, picaturi si unguent pentur ochisori si pentru fundulet violet de gentiana. OFFF sper s-ai treaca, saracutul!
Emma
ramonaiani spune:
Ligeea fetita mea a dormit prima luna cu capsorul numai pe partea dreapta (acolo era geamul, si ea se uita spre lumina). Cand am ajuns la o luna jumatate la doctor, a vazut ca i s-a turtit capsorul pe partea aia si mi-a zis sa o las cat de mult pot pe butica, DAR SUPRAVEGHEATA, si numai ziua, nicidecum noaptea.
Inca ma cert cu sotul, ca lui ii e frica sa nu se sufoce copilul daca sta pe burta. Oricum, a inceput sa isi ridice capsorul singurica, dar cand e foarte obosita mai ramane cu fata in cearceaf de ma sperii de moarte. Deci fii foarte atenta cat o tii pe burta, si stai langa ea INTOTDEAUNA.
Eliza (06.09.07)
sim_stoian spune:
Am pus si eu 3 poze noi cu bebe si girafa
Se pare ca a facut o pasiune pentru girafa.
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
bernix spune:
Slippers, Yaia, multam pt sustinere!
Deci ma inscriu si io la mame "denaturate", langa Ana.
Ligeea, tare pustiul tau. Si altruist, se gandeste la tine sa nu-ti consumi nervii de pomana.
Bernix si Degetica (Ana Elena) 
Poze Bebe
ligeea spune:
pentru arpeju -daca vrei iti dau o reteta de preparat la farmaie pentru funduletul puiului-la al meu cu ea i-a trecut si piodermita si eritemul fesier .
se face la farmacie si e testata , am dat-o la tot blocul si cartierul