Program pt slabit

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

In sfarsit am reusit, am facut 80% si am trecut la pasul urmator.

Succes la toate!

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Mai mult de 60% nu reusesc. Cred ca ceva imi da cu virgula. Imi sufla cineva?

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Mai mult de 60% nu reusesc. Cred ca ceva imi da cu virgula. Imi sufla cineva?

Daca nu stii te mai uiti inapoi pe pagina aia unde scrie despre portii ca nu ti se sterge nimic de la test.Ti-am vandut un pont.

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ehee...mi le-am printat si m-am uitat intruna. Nu stiu unde gresesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Fetelor, dar voi chiar credeti in piramida aia ? Mamele voastre nu va spuneau sa nu mai mancati paine daca vreti sa slabiti ? (a mea da!) ... nu spun ca nu ar fi sanatoasa piramida ... pt un sportiv de performantza de exemplu, care are nevoie de multi carbohidrati (imi inchipui) ... dar pt oameni obisnuiti ca noi, care in plus vrem si sa slabim, am mari dubii. Alta critica este ca nu prea ii carne pe acolo, decat la varful piramidei ... cu lapte/oua/branza e ceva mai bine.

Dupa mine, cel putin intr-un regim de slabire, la baza piramidei (deasupra apei si a sportului cu care sunt de acord), tre sa stea legumele si fructele, apoi carne, lactate, oua, apoi la varf ce mai ramane (cereale si ceva grasimi).

Monica si Eduard (3 ani)

Mergi la inceput

Eu nu ma iau neaparat dupa ce scrie acolo dar tin cont de anumite chestii.Eu carbohidrati consum foarte putin,adica paine nu mananc deloc,cereale ce mai consum.
Intr-adevar am facut un test pe pielea mea si am mancat intr-o zi ceva mai mult adica:dimineata lapte cu cereale,un sanwich,la pranz am mancat o jumatate de pizza si seara am dat-o pe ciocolata si niste snitel(m-am cam fortat sa mananc),salata si am macat si paine si ce am slabit cu o zi in urma am pus la loc.Am lasat sa treaca o perioada si am facut un nou test.Dimineata am mancat bine,la prans am mancat 2 felii de pizza si de la KFC cartofi prajiti si carne care ingrasaaaaa mult si seara doar fructe si stupoare am dat jos 200 de grame cu toate ca am depasit barierele mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Nici eu nu reusesc sa trec testul! Ce ma enerveaza!
Am sa incerc cum a sugerat iuliana_2007!
dar si eu sunt de parere ca sunt cam multi carbohidrati, care nu ar trebui sa stea la baza piramidei!
Sunt curioasa daca dietele sunt diferite, sau daca e una pentru toata lumea! Cine a ajuns pana acolo sa ne spuna si noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jennifer spune:

Eu am ajuns ! Am marcat ce am mancat ieri si mi-a parut ceva cam asa : Ca la varsta, nivel efort, kile bla-bla as avea un necesar de 1724calorii pt a mentine greutatea actuala, target dat de ei : 8 kile in 6 luni, sa mananc zilnic cu 250calorii mai putin. Booon, ieri mi-a iesit ca am consumat DOAR cu 240cal mai putin si "programelul"lor zice ca"mai aveti mult pana la 250", care mult frate ca mai erau 10 cal
Observatie : cica sa mananci 6-11 portii cereale, paine, cartofi etc in conditiile in care 1felie paine=1 portie, vreau si eu sa vad pe-ala care mananca 11 felii de paine pe zi si slabeste ca dorm cu sacu'de paine la cap !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jennifer

Eu am ajuns ! Am marcat ce am mancat ieri si mi-a parut ceva cam asa : Ca la varsta, nivel efort, kile bla-bla as avea un necesar de 1724calorii pt a mentine greutatea actuala, target dat de ei : 8 kile in 6 luni, sa mananc zilnic cu 250calorii mai putin. Booon, ieri mi-a iesit ca am consumat DOAR cu 240cal mai putin si "programelul"lor zice ca"mai aveti mult pana la 250", care mult frate ca mai erau 10 cal
Observatie : cica sa mananci 6-11 portii cereale, paine, cartofi etc in conditiile in care 1felie paine=1 portie, vreau si eu sa vad pe-ala care mananca 11 felii de paine pe zi si slabeste ca dorm cu sacu'de paine la cap !

Nu trebuie sa mananci 11 felii de paine ci din categoria carbohidratilor 11 portii.

Mergi la inceput