Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (109)
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
Victo eu am avut o sg pata rozalie pe tamponul zilnic ,cred ca de la mersul mult pe jos ,dar din cate spui tu la tine este de nascare.
anca 38+
Maria Alexandra
poze
AMR MAXIM 10 DE ZILE!!!!!!!!!
pussi spune:
victo dar e secretie sau curge asa mai colorat ? ca secretie roz-maro deschis am avut si eu prin sapt. 16 si era defapt candida sau micoza ... si cum tu ai si E Coli sa fi inceput acum sa se manifeste!
PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 26 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Victo
floricico, nu stiu dc mai stau maica..ca scurgerea asta tot continua..e roz, ma...
mi-am pus tampon normAL, ca ala zilnic e prea subtire....
anca parca tu ai avut o data .cum a fost?
si eu care joi trebuia sa merg la epilat..pai nasc asa, neepilata???
stefi, mami, uite colea AMRU'...
38+ piticul Stefanut
AMR 9 zile
Victo mami eu zic sa te pregatesti sufleteste ca vine baiatul .
Daca si contractiile sunt regulate la 7-8 minute pana diseara ai sanse mari sa fi cu el in brate
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 10 saptamani!
Aralia spune:
Neatza fetele!
ancadragoman si la mine s-a puturosit fata de cateva zile, dar din cate am citit e normal sa se linisteasca pe masura ce spatiul devine stramt.
Mie mi-a adus sotul un cadou de la serviciu, o gripa draguta..si consum la servetele in cantitate industriala, si ma ustura gatul rau si transpir ca un cal de curse...nu stiu ce pot sa iau...am citit in cap. 108 ca au luat fete oscillococcinum, cred ca ma duc sa-mi iau si eu.
Bafta Victo, eu cred ca tu o sa nasti!
Bafta Sheritra!
Sa aveti toate parte de bebei frumosi si sanatosi!
38+ Alexia Diana
AMR 13 zile
pussi spune:
vico daca e tampon normal atunci s-au perforat membranele si nu curge dintr-o data ... ci cu taraita.. inca nu-s rupte de tot! Eu zic sa mergi la spital ...
PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 26 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
Lala_D spune:
Aaaaaa ....vezi ca eu in 2 ore m-am dilatat de la 2 - la 10 fara dureri prea mari ( doar in ultima juma de ora ) asa ca suna doctorul totusi
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 10 saptamani!
pufulet74 spune:
Mamaaaa... ma apuca emotiile ...
Si eu care am refuzat initiativa medicului sa imi faca control vaginal vineri ca imi zisese inainte ca nu imi face si eu nu apucasem sa imi fac freza .... :))
Cum imi astept baiatu cu ditamai codrul ...???
------------------------
Flory 38+ Joshua Raphael
AMR 2 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
ancadragoman spune:
Victo fa ceva ca eu vin la tine
anca 38+
Maria Alexandra
poze
AMR MAXIM 10 DE ZILE!!!!!!!!!
darleena spune:
Hai ca am mai aparut si eu. Vad ca nu v-a fost dor de mine
Momentan sunt tot in categoria "eu nu mai nasc odata?". Azi la 5 ma duc la control si sper sa-mi zica si mie doctorul ca s-a mai scurtat colul, ca de moale e moale de vreo 3 saptamani, dar nimic.
Poate reusesc si eu sa nasc saptamana asta, nu de alta, dar saptamana viitoare am programare la cezariana facuta de doctor, si eu tare as vrea sa o evit.
Anca si la mine de cateva zile bebelina parca nu mai misca asa de tare, chiar m-am speriat ieri ca mi s-a parut ca nu o mai simt. Dar dupa aia mi-a tras un ghiont si a inceput sa sughita, asa ca m-am linistit.
Roxana asteptam vesti despre celebra dilatatie 2 pe care ti-o doresti de atata timp
Victo baga-ti mintile in cap, ca se mai nasc si bebei lunea, vrei sa nasti acasa?
Sheri
38+ si baby Kara
AMR 2 saptamani
gianina spune:
Roxxy, Pussi, Vali multumesc mult pentru urari! sigur ca dau de baut plus la toata lumea!!!!!
Victo, cred ca punem majoretele la treaba...pentru Stefanutz!
Anca, si Adelina misca mai putin...au mai crescut acum si au loc mai putin pentru gimnastica
Creeam... eu nu o voi infasa deloc.
36+
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)