Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (109)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

fain de tine Roxana... eu mai suspin cand simt cate un miros prin casa... .
Durerile trec si ele maine cand iti vezi gagiul

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Neata si de la noi !

Ce harnicute sunteti ....am ceva de recuperat .Vad ca v-ati pus pe nascut....

Felicitari mamicilor si celor care urmeaza ...

Roxxy
-
Vali - vin pe la tine ai ceva rezerve de KINDER ??

Darleea lasa draga fata sa vina cand vrea ea...,chiar ma gandeam la tine duminica daca ai nascut,ca erai absenta.

RGE- Iti tin pumnii ... hai ca iti scot si cateva majorete poate il impresionez pe George...

Dana 33+ Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANK sper ca suspini la cel de cafea nu de tigari
DANY MULTUMIM FRUMOS!!
DE MAINE SOTUL MEU ARE CONCURENTA..NU O SA MAI FIE SINGURUL BARBAT PENTRU CARE AM OCHI!!!....ia zi ANK am dreptate

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
41 DE SAPTAMANI!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!...MAINE!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Asa e RGE ... sotul trece pe un loc 2 clar..... si pe locul 1 normal ca va fi un gagiu mai misto(de obicei copie in miniatura al celui de pe locul 2 ... dar dehhh...).
Dupa cafea suspin ... ca din fericire nu sunt fumatoare

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

dar problema e ca si noi trecem pe locul 2 ... nu ne mai baga lumea in seama ca inainte, decat in prima zi dupa ce ai nascut ca dupa... nu mai esti rasfatata ca in sarcina

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Ank cum e cu Raulito? plange ? cate ore dormi pe noapte??

Dana 33+ Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

cap nou 110

Mergi la inceput

in primele zile nu a dormit mai deloc, dormea in reprize de maxim jumatate de ora cu pauze de o ora, si ziua dormea cam 3 ore atat era si somnul meu ... am fost zombi de somn .. dar sa nu il deochi de 2 nopti doarme aproape neintrerupt pana pe la 6 dimineata... si daca se trezeste noaptea il pacalesc cu ceai

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

[red]Sheri, Irina si Victo - nastere usoara!!!/red] Hai ca pun si eu niste majorete la treaba
[majorete][majorete][majorete][majorete][majorete]

[red]BB si Roxana, maine va vedeti puiutii! Ce bine!/red]

Darleena, nu trebuie sa-ti faca cezariana, doar nici n-ai ajuns la termen! Chiar acum 2 zile am citit un articol ca metoda de calcul cu 280 zile este foarte veche si de fapt imprecisa, pentru ca nu se stie sigur cand a fost ovulatia cu ea. Si ca de fapt sarcina ar dura 283 de zile, la femei peste 30 (sau 35?) de ani si la a doua sarcina 282. Si asta luand in calcul si nasterele cu mult inainte de termen, care de fapt ar trebuie calculate separat, si atunci se ajunge la o durata mai lunga.
Ah, si ca in mod corect DPN-ul ar trebui stabilit la o luna, adica data X +/- 2 saptamani, pentru ca nu se poate spune mai exact.
Si ca DPN-ul nu este data de sfarsit, ci o data orientativa! Deci incerc si eu sa nu ma fixez pe data asta, ca stiu (si din experienta) ca e stresant cand o ajungi si chiar treci de ea - asa-i Roxana?

Adina 32+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput