Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (109)
Raspunsuri - Pagina 20
Ank83 spune:
fain de tine Roxana... eu mai suspin cand simt cate un miros prin casa...
.
Durerile trec si ele maine
cand iti vezi gagiul 
Ank
Raul
17.10.2007
dany2007 spune:
Neata si de la noi
!
Ce harnicute sunteti ....am ceva de recuperat 
.Vad ca v-ati pus pe nascut...
.
Felicitari mamicilor si celor care urmeaza ...

Roxxy -

Vali - vin pe la tine ai ceva rezerve de KINDER
??
Darleea lasa draga fata sa vina cand vrea ea...,chiar ma gandeam la tine duminica daca ai nascut,ca erai absenta.
RGE- Iti tin pumnii ... hai ca iti scot si cateva majorete poate il impresionez pe George...

Dana
33+
Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
RGE spune:
ANK sper ca suspini la cel de cafea nu de tigari![]()
DANY MULTUMIM FRUMOS!!

DE MAINE SOTUL MEU ARE CONCURENTA

..NU O SA MAI FIE SINGURUL BARBAT PENTRU CARE AM OCHI!!!....ia zi ANK am dreptate![]()
ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
41 DE SAPTAMANI!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!...MAINE!!!

"Doamne ajuta-ne!!"
Ank83 spune:
Asa e RGE ... sotul trece pe un loc 2 clar..... si pe locul 1 normal ca va fi un gagiu mai misto(de obicei copie in miniatura al celui de pe locul 2 ... dar dehhh...)
.
Dupa cafea suspin ... ca din fericire nu sunt fumatoare ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
Ank83 spune:
dar problema e ca si noi trecem pe locul 2
... nu ne mai baga lumea in seama ca inainte, decat in prima zi dupa ce ai nascut ca dupa... nu mai esti rasfatata ca in sarcina 

Ank
Raul
17.10.2007
dany2007 spune:
Ank cum e cu Raulito? plange ? cate ore dormi pe noapte??
Dana
33+
Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
Ank83 spune:
in primele zile nu a dormit mai deloc, dormea in reprize de maxim jumatate de ora cu pauze de o ora, si ziua dormea cam 3 ore atat era si somnul meu
... am fost zombi de somn .. dar sa nu il deochi de 2 nopti doarme aproape neintrerupt pana pe la 6 dimineata... si daca se trezeste noaptea il pacalesc cu ceai ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
adinag spune:
[red]Sheri, Irina si Victo - nastere usoara!!!/red] Hai ca pun si eu niste majorete la treaba
[majorete][majorete][majorete][majorete][majorete]
[red]BB si Roxana, maine va vedeti puiutii! Ce bine!/red]
Darleena, nu trebuie sa-ti faca cezariana, doar nici n-ai ajuns la termen! Chiar acum 2 zile am citit un articol ca metoda de calcul cu 280 zile este foarte veche si de fapt imprecisa, pentru ca nu se stie sigur cand a fost ovulatia cu ea. Si ca de fapt sarcina ar dura 283 de zile, la femei peste 30 (sau 35?) de ani si la a doua sarcina 282. Si asta luand in calcul si nasterele cu mult inainte de termen, care de fapt ar trebuie calculate separat, si atunci se ajunge la o durata mai lunga.
Ah, si ca in mod corect DPN-ul ar trebui stabilit la o luna, adica data X +/- 2 saptamani, pentru ca nu se poate spune mai exact.
Si ca DPN-ul nu este data de sfarsit, ci o data orientativa! Deci incerc si eu sa nu ma fixez pe data asta, ca stiu (si din experienta) ca e stresant cand o ajungi si chiar treci de ea - asa-i Roxana? ![]()
Adina 32+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)