Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (109)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

V-am zis eu ca saptamana asta o sa fie cu multi bebiti !

37s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

quote:
Originally posted by RGE

..acum ne-am intors si noi...miercuri la pranz suntem programati la cezariana sa ne treceti si pe noi ca fi'miu nu are nici o treaba...daca ar fi dupa el ar mai sta mult si bine...

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 41!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Tinem pumnii pt. miercuri!!!!!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
33+ Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Va tin pumnii la toate burtoasele care saptamana asta o sa va tineti bebeii in brate ....
daca ati vedea ce abdomen am ,nu v-ar venii sa credeti ca de abea am nascut (alaptatul a ajutat enorm la asta).... sunt asa de happy ca nu mai sunt o baleunuta...
Pussi stai linistita ca tot o sa fac tot posibilul sa ajung la tine intre doua mese de ale lui Raulito ... trebuie sa vin sa imi vad nora

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Fetele care faceti cezariana, sa ne spuneti si noua cum este. Ce repede trece timpul!!!

33+ Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

PUSSI macar sa ma lase pe mine prima ca asa se cade cavalerul sa fie mai mare...da din pacate cezariana....col lung inchis...fara contractii si alte chestii...pei miercuri la pranz sunt programata asa ca dimineata nu am voie sa pap si sa beau si sa fac un "scaun" neaparat......bag in seara asta niste mancare chinezeasca si de maine pap doar iaurt si supa sa fiu sigura ca e totul ok!

IN SAPTAMANA 41!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

RGE au fost pe bune presimtirile tale ca va sta peste termen... daca nu iti fac astia cezariana il duci direct in clasa 1 cand se hotaraste sa iasa singur si nesilit de nimeni

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

PUSSI macar sa ma lase pe mine prima ca asa se cade cavalerul sa fie mai mare...da din pacate cezariana....col lung inchis...fara contractii si alte chestii...pei miercuri la pranz sunt programata asa ca dimineata nu am voie sa pap si sa beau si sa fac un "scaun" neaparat......bag in seara asta niste mancare chinezeasca si de maine pap doar iaurt si supa sa fiu sigura ca e totul ok!

IN SAPTAMANA 41!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Am o prietena care este asistenta la gineco' si mi-a spus ca se pot lua 2 laxative inainte cu o zi de cezariana.

33+ Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

am vb cu Lachi, Sheri n-a nascut inca e tot pe varianta nastere naturala!

asa ca continuam galeria: HAI ALECUTA AFARA!!!!!!

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 26 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Inseamna ca nu e foarte rau, ca zicea Sheri ca i-a promis mr T ca nu o lasa sa se chinuie prea tare.

37s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Victo, cum mai e? Cred ca mai bine iti pui un tampon de vata, decat tampoane obisnuite, ca sa vezi si cantitatea si culoarea.
Stai cat poti in patut, daca te doare mai ia un no spa, cu toate ca eu ma duceam la spital pana acum. Dar ai si tu dreptate, ca nici eu nu as vrea sa intru pe mana oricui! Mai insista cu telefoanele, da-i si mesaj dr., poate pe ala il citeste!
Noi iti tinem pumnii sa fie totul bine!

Roxana...tinem pumnii!

37+

Mergi la inceput