Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (109)
Raspunsuri - Pagina 10
Victo spune:
bai...instinctul meu asa-mi zice, ce vreti?
sa vedeti maine ce bataie imi dati, ca v-am dat emotii degeaba...
38+ piticul Stefanut
AMR 9 zile
ancadragoman spune:
Deci bataie oricum iti iei
Eu zic sa dai o tura la spital si daca dr spune ca nu nasti azi te astept la mine cu bata
anca 38+
Maria Alexandra
poze
AMR MAXIM 10 DE ZILE!!!!!!!!!
pussi spune:
Victo deci 4 zile fara arsuri si 10 fara vomitat!
ancuta eu mai stau gravidoasa .. dar de ai sti cum sunt ...
Sms Simonicuta: " Tobia este inca in burtica, este perfect in grafic si are 2.980 gr, eu am luat doar 16 kg. la 35 de sapt. si in rest sunt foarte bine! Azi am cumparat patutul si mobila pt. Tobia, superba, va trimit pozele imediat ce pot. Sper ca voi sunteti toate binee, multi pupici si nastwew usoara tuturor fetelor pe care te rog sa le saluti din partea mea. Pusi din superba Italie."
PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 26 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
Aralia spune:
ancadragoman pentru herpes eu folosesc Herpestop si imi trece repede, mai e si Zovirax, dar ala e extrem de scump pentru un tubusor de 2 gr..
38+ Alexia Diana
AMR 13 zile
ralucis spune:
deci numai la mine imi misca bebelusa prin burta de zici ca iese afara prin ea , poate at cand se cuminteste e pe aproape nasterea, oare?
eu la cfr 2 unde nasc voi merge cu hainutele mele pt bebe, erau cativa infasati si mie mi s-a parut ca aia urla si se agita cel mai tare, eu nu am infasat-o niciodata pe ilinca, si nici acum nu o voi infasa pe asta mica.
victo, si eu zic sa mergi la dr, eu am patit la fel ca lala, in 2 ore am ajuns de la dilatatie 4 la 10, am ajuns cu dilatatie 4 la spital si in afara de contractii regulate, dar suportabil de dureroase, n-aveam nimic.
Anne_Ma spune:
Saptamana asta cred ca va ploua cu bebelusi pe la noi.
Sunt tare curioasa ce vesti ne va da dr. joi, pe 01.11 la 4D. Voi pleca de acolo cu poze
Fetele, mult succes si va tin pumnii!!!!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
33+ Ioana
Victo spune:
bai, eu am sunat la spital sa vad care-s dr. de garda azi.da n-am auzit de niciunul..:(:(
mi-e groaza sa nu se apuce vreun tinerel din asta plin de zel sa-mi faca oarece, desi nu e cazul..ma intelegeti..de aia nu sar io asa repede..
am incercat sa dau si de dr mea, insa fara succes..maine nici macar nu se stie dc vine la cabinet...:(
deci io mai astept oleaca.puteti sa ma bateti voi cat vreti.
38+ piticul Stefanut
AMR 9 zile
RAMONELLA spune:
Ce faci Victo te apuci de nascut???
Eu ma fost la monitorizare si la eco si a zis ca bebelina nu da semne ca vrea sa nasca.A zis ca cel putin 3 zile mai sta.Ma mai duc vineri sa vedem daca nu cumva vine in weekend.A,si fetita lui mama avea degetelul mare in gurita!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel39+ Beatrice Alessia
AMR 6 de zile
laura1713 spune:
Hello, fetele!
Victo draga, te apuci de nascut? Iti doresc succes si o nastere super usoara daca o fi sa fie azi...
Ancutza, si eu fac herpes si am observat ca la fel de iute trece si daca te dai cu ceva, si daca nu. E o chestie ca si cu raceala (7 zile sau o sapt.). In plus, la mine intr-adevar parea ca se usca mai iute (cuvant cheie "parea"), dar aparea altul chiar langa. Deci...faci cum crezi.. e naspa dar trece.
Pupicei, ma intorc la treaba.
PS: Bei, am intrat si eu in sapt 39 !
Laura 38+ Rares