Progesteronul
Raspunsuri - Pagina 3
anis spune:
Bombonica27....n-ai pentru ce sa-mi multumesti. poate ma ajuti si pe mine cu ceva! Daca stii care e valoarea normala la LISTERIA.
Ca am innebunit de azi dimineata....am luat rezultatul de la CANTACUZINO.la listeria care mi-a iesit titrul 1/160 ..si scrie control pesTe 14 zile...Cine stie valoarea normala? Ca dr meu nu il gasesc decat saptamana viitoare.
Alinuche, in cadrul spitalului la Giulesti...o eco intravaginala costa 150 000 de mii, dar trebuie sa fii pacienta unui dr din spital.
Daca va zic cate analize am facut azi....offff
PS: APROPO FETELOR NU EXISTA NICI UN TABEL LA CANTACUZINO PENTRU ANALIZE IN VEDEREA SARCINII...trebuie sa stii tu ce trebuie sa faci..si nici vaccinul impotriva Candidei nu se mai face la ei.eu am gasit o lista ...o sa va scriu aici.
AniS
speranta spune:
Alinuche,mergi la farmaciile naturiste si cumpara extract de mladite de zmeurfacut de Plantextrakt,citesti prospectul si-l respecti.Efectul este destul de rapid,se vede din prima luna dar trebuie urmat intre 3 si 6 luni.Tratamentul este foarte usor ,nu are nici o restrictie si nici efecte secundare.Eu l-am inceput si ma simt foarte bine si inainte am urmat alte tratamente destul de costisitoare si fara efect.Te cred si te inteleg si in timp daca nu tratezi o sa fie destul de greu.Te pup
alinuche spune:
Speranta : am luat si inca iau extract din mladite de zmeur. Nu imi trece durerea de sani. Singurul lucru care mi s-a rezolvat de la mladite sunt chisturile - au disparut.
Anis : valoarea normala pentru listeria este : NEGATIV.
Titlul tau 1/160 nu este grav. Este nesemnificativ din cate am inteles eu. Cand vei ramane insarcinata va trebui sa repeti analiza lunar, si daca creste titlul ti se va da antibiotic. NU iti face probleme.
Eu am 1/320 (valoare mai mare ca a ta) si nu ma stresez. Se rezolva in sarcina, asa mi-a zis ginecologul, si medicul meu de familie
alinuche
anis spune:
Alinuche....merci frumos pentru raspuns....cand am sa ajung la dr meu..o sa i-o arat. Oricum am sa o fac si peste 14 zile.pana atunci si de acum incolo, nu mai mananc branza.Gata!
AniS
Tia spune:
Alinuche,
Poti sa ne povestesti mai multe despre chisturile tale? Le ai de la hiperstimulare? Cum te-ai tratat cu mladitele de zmeur? De unde le-ai cumparat? ... Hai ca te-am zapacit cu intrebarile. Scuze, dar eu m-am pricopsit cu 2 formatiuni chistice de la stimularea cu clostilbegyt si tot cresc, tot cresc ... M-ar interesa un tratament naturist inaintea unei interventii ... de alta natura!
pupici si sa auzim numai de ...
alinuche spune:
Tia, eu nu am facut nici un fel de stimulare. Uite povestea mea :
Acum vreo 2 ani de zile m-am dus la endocrinolog ca ma dureau sanii. M-a trimis la eco transvaginala, tiroida si sani. La eco transvaginala am vazut ca aveam multe chisturi mici (ovare micropolichistice cred ca asta era dunumirea). Am facut tratament cu mastodinon (e pt sani), duphaston si eutyrox. Dupa 6 luni, am fost la eco iar, tot aveam chisturi (e drept se mai imputinasera) dar tot erau.
Vreau sa iti spun ca am inceput sa iau mladite de zmeur si dupa 3 luni de tratament am fost din nou la eco si spre surprinderea mea si a doctoritei , nu mai aveam nici un chist. Nu imi venea sa cred. Am intrerupt tratamentul cu mladite vreo 6 luni, iar acum am inceput sa iau din nou caci am chisturi din nou.
Eu am deplina incredere in aceste mladite de zmeur. Le gasesti la farmaciile naturiste. NU e scumpa sticluta - in jur de 50.000 si te tine 3 saptamani sau chiar mai mult. Eu iau 20 picaturi , dimineata , la pranz si seara.
Scuze ca m-am lungit atat cu povestea mea
Numai bine
alinuche
anis spune:
Si eu luna asta am inceput sa i-au ..dupa ce mi s-a zis ca am ramas cu un chist pe ovarul drept.Le-a luat..dar doar de vreo 3 zile am facut pauza.O sa reiau.
Mladitele de mugur..trebuie sa fie de la firma PlantExtract(Cluj).astea sunt cele mai indicate!
AniS
alinuche spune:
Anis: nu e numai de la branza :)
daca ar fi sa ne ferim nu ar trebui sa mai bem nici lapte, iaurt etc.
Eu nu pot fara ele.
Eu cred ca daca o vrea Dumnezeu sa ne dea copii o sa trecem peste toate.
Asa ca papa branzica ca e buna, las-o incolo de listeria, nu te mai gandii la ea. Am inteles ca daca ai valoare pozitiva la listeria, cu cred o poti face negativa.
Tu de cand incerci sa ramai ?
alinuche
monn_roe spune:
Buna,
Scuze ca am intarziat cu raspunsul.
Eu am folosit varza alba. Imi puneam compresele de sera pana dimineata, uneori stateam si in timpul zilei (le puneam in sutien sau ma legam cu ceva).
Multa sanatate.
PS. din cauza cisturilor ai avut si cu ciclul? Adica dereglari.