Casnicutze sexy(142)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miki, ai aparut
hai pove mai multe despre petrecerea supriza pentru prietena ta....cum a fost?
Danelutzo...promit

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

neata!

am facut calda ptr toata lumea.

am plecat laservici,o zi buna tuturor.

Danelutza, din pacate nu am acces la calc. deoarece lucrez intr-o firma de confectii....imi place ce fac nu prea tare mi-am dorit sa fac altceva dar nu am gsit ceva care sa-mi convina....cel mai mult imi place ca lucrez numai de dimineata.....
va

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata..am revenit... in forta..am reusit sa citesc tot din urma... daneluza am vazut ca intre timp a fost si aniversariul tau la multi ani fericiti.. mama da ce ai slabit... vreau si eu sa ma imbrac cu rochia de mireasa peste cativa ani si sa-mi stea larga...ce noroc... daca te-ar vedea moldovencele noastre .ti-ar si spune.. mama da stai rau..nu-i asa... in schimb la mine se uita ..tot in semn de compatimire ..iote-o saraca... mananca de sparge.. se vede ca sta bine... da tare grasa s-a mai facut... nu mai continui,,ca nu are rost..plictisesc..

Stefania X 2mergem pe 35+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza gagici.
Apuc si eu sa mai deschid calculatorul intre 2 drumuri
Monica LA MULTI ANI cu scuze de intarziere. sisa fii sanatoasa si fericita langa ai tai
Dana sa-ti traiasca feciorul.LA MULTI ANI tot cu intarziere dar am avut niste zile mai aiurea si n-am mai avut chef de calculator.
Am citit ceva din urma, recunosc ca nu tot si sunt in urma rau.
Va .Trebuie sa plec la o sedinta pe probleme educative cica
Miha am vazut ca cereai idei ce mai poti face cu Robert.Sa-ti zic ca mai fac piticii nostri la cami.Rup bucatele de hartie glasata si le fac bilutze.Pe o coala A4 doamna le-a desenat un fel de platou si ei au lipit guguloaiele de hartie acolo cu lipici.Cica sunt mere.Aratau tare fain farfuriile lor. .Iar ieri am vazut ca au pictat struguri.Puncte facute cu pensula si au iesit ciorchinii.Te mai tin la curent.
Va si fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

georgicoooooooooooo mii dor di tiniii

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

[red]LA MULTI ANI MONICUTA!!!!!!!!!!!!!!![/red]
Scuze multe pentru intarziere, dar ieri a clipocit netul...de la ploaie si vant...Iar seara am fost la mama mea caci s-a simtit cam rau.Acum e bine, e cam capoasa nu vrea sa vina sa stea la noimi-ar fi si mie mai usor putin cand sunt astfel de situatii, dar....vrea in casa ei.
Voi ce mai faceti fetelor?eu pe langa casa, azi nu mai ploua, o sa merg la banca si apoi o sa pun niste usturoi si ceapa in pamant pentru la primavara.
Cine vine la cafea????
eu sunt la supliment caci m-am trezit de la 5...nu puteam sa dorm.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

'neata si multam de cafea

Dana multumesc de cafea. Important e ca lucrezi dimineata si macar iesi din casa, poate cu timpul vei gasi si in domeniul care-ti place. Serviciu usor

Stefania dupa primul an de casatorie am pus pe mine 10 kg, iar cind intreba careva pe tata ce-i mai face fata, spunea "bine, bine, s-a ingrasat ca o purcicuta" . Anul asta cind m-a vazut, mi-a spus repede "da' ai slabit mult", daca i-as fi spus ca ma bate barbatul cred ca se bucura , daca i-am spus ca asa am vrut eu, nu era prea incintat .

Cuscra te asteptam sa apari cu zimbetul pe buze si cu un tort pozat

Doina multumesc de cafea . Iti doresc o zi buna, bafta la banca si spor la treaba. Noi tot in casa stam, ca iar e vreme de kko, asa ca profit sa mai calc un teanc de rufe.

Georgica serviciu usor . Interesant jocul de care zici tu, dar Isabella cred ca ar lipi guguloaiele de mobila si pereti

Liano dar nu mai zici nimic ? io tot te tuc, chiar daca tu nu ma tuci

Monica cum se mai simte Ruxi ?

Miki cam rarut prin zona noastra. Ma duc sa te caut pe la alte subiecte

Va doresc o zi buna, la mine-i vreme urita, asa ca stau iar cu terorista in casa. Ma duc sa calc din nou

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Danelutzoooo
ajunge????mai vrei?????

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Danelutza
Cuscra te asteptam sa apari cu zimbetul pe buze si cu un tort pozat

Zambetul vreau nu vreau trebuie sa mi-l pastrez,ca altfel sperii copilul. Ieri cred ca m-a vazut pentru prima oara plangand si initial n-a stiut cum sa reactioneze...a dat sa rada,apoi si-a dat seama ca nu-i de joaca si a venit dragul de el la mine si m-a strans in brate: "mami eu te ubesc foalte tale tale"

Geogico,multumesc foarte mult de idei.Zilele astea cred ca o sa avem oricum ocupatie,facem bagaje.

Va pup...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput