Casnicutze sexy(142)
Raspunsuri - Pagina 6
monica-elizabet spune:
miki, ai aparut 

hai pove mai multe despre petrecerea supriza pentru prietena ta....cum a fost?
Danelutzo...promit ![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
Dana_ch spune:
neata!
am facut
calda ptr toata lumea.
am plecat laservici,o zi buna tuturor.
Danelutza, din pacate nu am acces la calc. deoarece lucrez intr-o firma de confectii....imi place ce fac nu prea tare mi-am dorit sa fac altceva dar nu am gsit ceva care sa-mi convina....cel mai mult imi place ca lucrez numai de dimineata.....
va
Liana30 spune:
'neatza!!!![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
slimatei spune:
neata..am revenit... in forta..am reusit sa citesc tot din urma... daneluza am vazut ca intre timp a fost si aniversariul tau
la multi ani fericiti
.. mama da ce ai slabit... vreau si eu sa ma imbrac cu rochia de mireasa peste cativa ani si sa-mi stea larga...ce noroc... daca te-ar vedea moldovencele noastre .ti-ar si spune.. mama da stai rau..nu-i asa... in schimb la mine se uita ..tot in semn de compatimire ..iote-o saraca... mananca de sparge.. se vede ca sta bine... da tare grasa s-a mai facut... nu mai continui,,ca nu are rost..plictisesc..
Stefania X 2
mergem pe 35+
...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
georgi75 spune:
Neatza gagici.
Apuc si eu sa mai deschid calculatorul intre 2 drumuri 
Monica LA MULTI ANI cu scuze de intarziere.
sisa fii sanatoasa si fericita langa ai tai 
Dana sa-ti traiasca feciorul.LA MULTI ANI tot cu intarziere dar am avut niste zile mai aiurea si n-am mai avut chef de calculator.
Am citit ceva din urma, recunosc ca nu tot si sunt in urma rau.
Va
.Trebuie sa plec la o sedinta pe probleme educative cica 
Miha am vazut ca cereai idei ce mai poti face cu Robert.Sa-ti zic ca mai fac piticii nostri la cami.Rup bucatele de hartie glasata si le fac bilutze.Pe o coala A4 doamna le-a desenat un fel de platou si ei au lipit guguloaiele de hartie acolo cu lipici.Cica sunt mere.Aratau tare fain farfuriile lor.
.Iar ieri am vazut ca au pictat struguri.Puncte facute cu pensula si au iesit ciorchinii.Te mai tin la curent.
Va
si fug
Liana30 spune:
georgicoooooooooooo mii dor di tiniii![]()
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
doinabita spune:
[red]LA MULTI ANI MONICUTA!!!!!!!!!!!!!!![/red]
Scuze multe pentru intarziere, dar ieri a clipocit netul...de la ploaie si vant...Iar seara am fost la mama mea caci s-a simtit cam rau.Acum e bine, e cam capoasa nu vrea sa vina sa stea la noi

mi-ar fi si mie mai usor putin cand sunt astfel de situatii, dar....vrea in casa ei.
Voi ce mai faceti fetelor?eu pe langa casa, azi nu mai ploua, o sa merg la banca si apoi o sa pun niste usturoi si ceapa in pamant pentru la primavara.
Cine vine la cafea????

eu sunt la supliment caci m-am trezit de la 5...nu puteam sa dorm.

Doina Bita
Danelutza spune:
'neata si multam de cafea
Dana multumesc de cafea. Important e ca lucrezi dimineata si macar iesi din casa, poate cu timpul vei gasi si in domeniul care-ti place. Serviciu usor 
Stefania dupa primul an de casatorie am pus pe mine 10 kg, iar cind intreba careva pe tata ce-i mai face fata, spunea "bine, bine, s-a ingrasat ca o purcicuta"
. Anul asta cind m-a vazut, mi-a spus repede "da' ai slabit mult", daca i-as fi spus ca ma bate barbatul cred ca se bucura
, daca i-am spus ca asa am vrut eu, nu era prea incintat
.
Cuscra te asteptam sa apari cu zimbetul pe buze si cu un tort pozat 
Doina multumesc de cafea
. Iti doresc o zi buna, bafta la banca si spor la treaba. Noi tot in casa stam, ca iar e vreme de kko, asa ca profit sa mai calc un teanc de rufe.
Georgica serviciu usor
. Interesant jocul de care zici tu, dar Isabella cred ca ar lipi guguloaiele de mobila si pereti ![]()
Liano dar nu mai zici nimic ?
io tot te tuc, chiar daca tu nu ma tuci ![]()
Monica cum se mai simte Ruxi ? 
Miki cam rarut prin zona noastra. Ma duc sa te caut pe la alte subiecte 
Va doresc o zi buna, la mine-i vreme urita, asa ca stau iar cu terorista in casa. Ma duc sa calc
din nou ![]()

Liana30 spune:
Danelutzoooo

ajunge????mai vrei?????

"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Cuscra te asteptam sa apari cu zimbetul pe buze si cu un tort pozat
Geogico,multumesc foarte mult de idei.Zilele astea cred ca o sa avem oricum ocupatie,facem bagaje.
Va pup...
Miha
si Robert