Casnicutze sexy(142)
Raspunsuri - Pagina 12
Danelutza spune:
Liano pentru tine 

, ca... cafeaua nu-ti face bine. Astept ziua de miine, sa ma imbat ![]()

Liana30 spune:
Danelutzoo si de'o fi si de n'o fi noi tot bem..![]()
![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
doinabita spune:
Am venit si eu la cafeluta!!!!
Felicitari Gabitza!!!!sa iti traiasca printesa!!!!
Mama ma omorati cu bunatatile!!!!

Danelutza ieri nu ajunsesera banii, Soni zice ca dureaza 9 zile lucratoare , au trecut 7.
Liana ce bem???ceva bun???

Monica mai fac clatite?arunca si aici ca eu pun ceapa, usturoi in curte pentru primavare si timp...nu-i de clatite.
Miky am vazut pozele!!!!!
Va pup!!!!!!!!!!merg la treaba ca mi-o iau.
Doina Bita
mikiriki spune:
Salutare sexoase,
Ce faceti? Eu m-am trezit brusc dimineatza. Am visat ceva ciudat. Ma tot gandesc .....oare ce inseamna!?
Va doresc o zi minunata. La mine e tare grig si eu merg mai tarziu la jobul nr.2
Miki
monica-elizabet spune:
buna sexoaselor,
mama...azi bauram cafea olteneasca...multumim georgi 
Danelutza,
ref clatite... e un sub la bucatarie cu reteta clatitelor pufoase...eu am pus in ele(asa cum zicea in reteta) 2 mere rase si astia mici nu si-au mai pus nimic pe ele(gem sau miere) le-au papat asa simple fiindca au si 2 linguri de zahar in compozitie si merele alea...sunt ok...mie care-mi place sa fie dulce sa-mi pocneasca dintii bineinteles ca mi-am pus gem(de prune)
ca eu asa stiu clatitele cu gem de prune...insa pe-astea le ungi asa doar pe deasupra...nu le mai infashori ![]()
Miha
cum te simti astazi?
miki
si servici usor
Doina
, spor la trebushca...acu' arunc clatita...prinde-o ![]()
Liana
burtikutza sa fie cuminte sa ne dai vesti buneeee
va pup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
mikiriki spune:
Mie-mi trebuiesc la munca pantaloni si papuci negri. Asa c-am rascolit dulapul si mi-am gasit o pereche de pantaloni negri. Sunt maaaaaaaaaaaaari, nu-i pot imbraca. Asa ca in drum spre job nr 2 ( ce-mi place cum suna) trebuie sa ma opresc la un magazin sa-mi cumpar pantaloni. Mi-ar cam trebui niste cizme negre ( fara toc) dar nu mai am timp sa merg prin magazine, asa ca incalt adidasii negri
Boah ce zoale am, puteam sa fac treaba asta din timp...dar mi-s comoda ( nu pat
). Mai am o problema....cum ajung acasa din capatul orashului? Daca trebuie sa lucrez pana la miezul noptii, iau metroul pana-n gara, dar din gara pana acasa? Taxi....cu toate ca fac 7 minute ( numarate in fiecare zi
) din gara pana acasa, nu vin pe jos. La noapte e Halloween.brrrr mi-e frica ![]()
Azi am avut ultima discutie cu barbatul meu. In 16 noiembrie ora 7:00 dimineatza sunt in avion via Budapesta. Asa ca dupa amiaza sunt acasa la mama ( care nu stie nimic hihihihi). Yupiiiii. Denise si soacra se ocupa de mister, iar eu pot pleca linistita.
Ma duc sa-mi usc parul, sa mi-l prind frumos in coada si sa-mi las verigheta acasa ( nu am voie cu inele, ceas, bratari
).
Sunt emotionata, oare cum sunt noii colegi? oare cum sunt clientii? zapaciti cred, mai ales ca vom in stadionul de hochei 
Imi bate inima tare-tare-tare.....off de ce mi-a trebuit un job number 2?
Pupici la toate. Revin la noapte 
Miki
mikiriki spune:
Offf...am uitat ceva
Miha, multi ani fericit impreuna.Casnicie fericta, sarcina usoara si sa-ti DD bb-lusha sanatoasa si la fel de glumeatza ca si Robert.Multa putere sa le rezolvati pe toate. Sa nu te mai prind suparici 

Miki
monica-elizabet spune:
Miha, bem azi...e rost de petrecere? ![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
Mihacum te simti astazi?
Mi-e ca daca spun imi iau avertisment.
Miha
si Robert