Trombofilia- o problema ignorata de multe mamici

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Sa-mi tineti pumnii! Maine trimit analizele la Fundeni. Am intarcat bebelul si acum, in urma rezultatelot, voi schimba si tratamentul. Doamne ajuta sa fie bine!

Va tin la curent cu noutatile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Doamne ajuta!
Tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Sanatate multa tuturor!
Sa va zic intai parerea mea despre problema asta, iar apoi sa va spun despre mine.
Intre doctorii care ignora/ nu iau in serios sau nu cunosc problema asta si doctorii care trateaza prea serios asa ceva, adevarul e undeva la mijloc. Sunt cazuri si cazuri! Cu siguranta, la o femeie cu mai multe avorturi sau cu sarcini neduse la termen, sau cu sarcini cu copii cu retard de crestere, se pune problema de tratament, dar altfel, cred ca trebuie urmarit, asteptat o serie de simptome ingrijoratoare si abia apoi intervenit.
Despre mine. Doi copii, sarcini duse la termen fara probleme, in conditii de lupus anticoagulant depistat in trimestrul III la prima sarcina (la Fundeni) si confirmat apoi dupa nastere, in urma mai multor analize (de data asta la Coltea). De ce am facut analizele la prima sarcina? La analizele de rutina din trim III mi-au iesit foarte mari trombocitele. SI cum am un caz de trombocitoza esentiala in famile, m-am panicat. Cineva m-a trimis la Fundeni la doamna Uscatescu. Concluzie, anizocitoza trombocitara+ SAFL, coagulograma varza. Copilul era ok, fara retard de crestere, concluzia, nu tratam, asteptam. Dupa sarcina: analize in 2 randuri la Coltea: lupus anticoagulant. I-am spus doamnei doctor ca mai vreau un copil. OK, cu supraveghere, atentie si fara tratament. Si asa a fost. Ce sa spun, ca am si eu cosmaruri ca gravida fiind aveam tulburari de vedere si migrene groaznice!
Capul sus ca totul se rezolva! E o problema care poate fi depasita.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Mi-am recoltat analizele si le-am trimis la Fundeni, dar nu au mai ajuns in timp util, asa ca saptamana asta recoltez altele. Mi-e mai greu sa ma deplasez eu acolo.
Imi pare bine ca va anima subiectul si ca sunt mamici care isi spun parerea, pentru ca asa avem de invatat. Sanatate si bebei frumosi.

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Bee, acum ai un tratament de intretinere, sau doar tii sub observatie problema?

Mergi la inceput

BalMascat, poate mai vii pe forum sa mai impartasesti fetelor din experienta ta. Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Fetelor, bucuriie mare! Am reusit sa trimit analizele si ieri am si vorbit cu dr Uscatescu la telefon. Mi-au iesit bine si pentru ca nu mai alaptez, fac doar tratament de intretinere cu aspenter 3/sapt.

Mergi la inceput

Azi incep aspenterul.

Mergi la inceput

Mi-au iesit analizele bine, iar acum nu o sa mai merg la control decat la 3 luni. Sanatate si voua!

Mergi la inceput

Cum va mai simtiti fetelor? Eu m-am acomodat cu aspenterul si nici piciorul in cauza nu ma mai doare. Incerc sa fac eforturi sa slabesc.

Sanatate multa!

Mergi la inceput