Trombofilia- o problema ignorata de multe mamici

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Mie mi-au facut analizele si la Fundeni, la Coltea, Institutul de Hematologie, Institutul Cantacuzino si toate au iesit la fel. Adica foarte proaste. Diferente au fost, dar foarte mici, datorita aparatelor. Am ramas totusi fidela Dr Uscatescu, pt ca am fost pe aceeasi lungime de unda, analizele le ridici imediat, fara costuri mari, fara asteptare.

Totusi, pt cine e intr-o situatie disperata, cum am fost eu, cred ca e indicat sa verifice si in alta parte.

Sanatate tuturor burticilor!

Vali, iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_apr spune:

Prof. Horhoianu de la Municipal m-a trimis la dr. Avram, dar tot el imi recomandase si pe dr. U, acum 2 ani si jumatate. D-aia nu mai inteleg nimic acum. Mai am 3 luni pana sa nasc si imi schimba un medic la care merg de atata timp... Sper doar sa fie bine pana la final! Ceea ce va doresc si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Carmen, off topic: Cum este dl. dr. Horhoianu? Ma refer nu numai ca si profesinist dar si ca timp alocat tie la consultatii. Vine la nastere indiferent de ora? (Dr. meu e un pic cam ocupat si ma tot bate gandul sa-l schimb desi in rest nu am avut de ce sa ma plang de el). Stiu ca dr. Horhoianu este si la CMU.

Mergi la inceput

Ce pot sa-ti spun? Eu merg la el doar la Polisano, unde chiar imi acorda timp si atentie. Eu voi face cezariana si, deci, va fi precis acolo, pentru ca vom stabili impreuna data. In rest, eu am tinut legatura mai mult cu medicul meu din Pitesti, care va fi si el prezent la nastere. Pratic, el m-a indrumat spre prof. Horhoianu, dar nu pierd legatura nici cu medicul meu. Ca atare, nu cunosc prea bine tehnicile lui de abordare, in general, ci doar in situatia mea. Povestea mea e mai complicata un pic... :) Ca o concluzie, daca vrei sa-ti schimbi medicul, merita incercat la Horhoianu, pentru ca pana acum nu am avut ce sa-i reprosez, sincer. Doar ca nu il cunosc prea bine.

Mergi la inceput

Carmen !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeamiss spune:

eu prima data mi-am fcut analizele de sange la cantacuzino si mi-a iesit pozitiva trombo,cnd le-am fcut la fundeni la fel!
carmen_apr poate dr te-a trimis la dr avram ca dr uscatescu o fi plecata!ca este perioada congreselor!

Mergi la inceput

pt fete.

Mergi la inceput

Cafera, ai tot respectul meu pentru faptul ca te straduiesti sa mentii acest subiect pe prima pagina!

Eu incerc acum sa raman din nou gravida dupa o pierdere de sarcina. Am deja un baietel (cel mai frumos si iubit din lume) dar in primavara ne-am hotarat la al doilea. Din pacate, am pierdut o sarcina si acum incercam iar. Tineti-mi pumnii!
Pana la urma m-am hotarat sa merg si la Fundeni si la Coltea pentru analize. Mai bine mai multe decat mai putine.

Sanatate va doresc!

Mergi la inceput

Si eu zic ca mai bine sa avem mai multe opinii medicale... De-aia si vreau sa merg si la Coltea. Oricum, m-a trimis la dr. Avram dupa ce mi-a desfiintat-o pe dr. Uscatescu. Chestii d-ale lor... Eu inca am incredere in ea, dar e bine sa vad ce zice si altcineva.
Va doresc sarcina usoara si nastere fara probleme gravidutzelor, iar celor care incearca inca: sa fie cu succes cat mai curand. Si eu am trecut prin pierderea unui copil, la doua ore de la nastere, asa ca stiu fiecare emotie a sarcinii si a nasterii. Si am ramas ater greu insarcinata. Dar de data asta simt ca va fi bine. :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela.d

Cafera, ai tot respectul meu pentru faptul ca te straduiesti sa mentii acest subiect pe prima pagina!

Eu incerc acum sa raman din nou gravida dupa o pierdere de sarcina. Am deja un baietel (cel mai frumos si iubit din lume) dar in primavara ne-am hotarat la al doilea. Din pacate, am pierdut o sarcina si acum incercam iar. Tineti-mi pumnii!
Pana la urma m-am hotarat sa merg si la Fundeni si la Coltea pentru analize. Mai bine mai multe decat mai putine.

Sanatate va doresc!

Ufffffff, imi pare rau pentru pierderea suferita. Sigur ca iti tin pumnii.

Cat despre a tine subiectul pe prima pagina...nu pot sa nu intru sa vad cum se simt fetele sau sa nu dau o relatie sau ceva care ar putea ajuta.

Oare o fi nascut Vali?

Pupici!

Mergi la inceput