Trombofilia- o problema ignorata de multe mamici
Raspunsuri - Pagina 10
cafera spune:
Cum va mai simtiti?
Eu chiar bine. Aseara am fost la chef si am dansat. Nu m-a durut deloc piciorul, poate ca am avut si ciorapi medicinali.
Sanatate va doresc.
monalac spune:
eu,din pacate,am ajuns acum 2 sapt la spital cu sangerari.dr mea a pus sangerarea pe seama polipului de pe col,dupa 5 zile m a externat si dupa alte 2 m am internat iar,cu sangerari si mai mari.dr mi a spus,dupa ce mi a facut eco,ca sangerez clar de la poilp si ca n are ce sa mi faca.asa ca m a externat dupa alte 2 zile,desi inca mai sangeram.l am sunat disperata pe ecografistul iosup,i am explicat situatia si m a primit imediat.concluzia?dezlipire de placenta si hematom,iar placenta e inserata f jos,exact cum s a intamplat si la sarcina cu cris.de o sapt nu mai m am miscat din pat si sangerarile s au oprit.oricum,pana la sf sarcinii voi ramane numai in pat,asa cum am facut si la sarcina anterioara.sper ca si acum deznodamantul sa fie unul fericit.scuze pt eventualele greseli,dar scriu lungita in pat.
25+cu bebe codrin si mami de cris
Mami de Cris
Poze Cris
gudinde spune:
Monalac,
Imi pare tare rau ca treci prin asa momente grele. Sper ca ai reusit sa dai de un medic bun in urma topicului deschis de tine si acum esti pe maini bune.
Multa sanatate!
monalac spune:
GUDINDE,iti multumesc.din pacate,inca n am mers ls niciun dr,pt ca mi e frica sa mai merg pe drum inca 2 ore,sa ma zgaltaie masina,mai ales ca drumul giurgiu bucuresti e plin de gropi.am zis sa mai stau in pat macar 2 saptamani,sa se lipeasca placenta mai bine,mai ales ca bebe misca intruna,deci stiu ca e ok.cat despre dr,nu stiu la cine sa merg,mi e sa nu cad din lac in put,sa mi spuna ca ma primeste si apoi sa ma lasa balta.inca nu sunt decisa ce voi face.
Mami de Cris
Poze Cris
gudinde spune:
Monalac,
Intradevar e ceva drum de strabatut pana in Bucuresti. De asta imi venise ideea cu e-mail-ul in acea seara cand ti-am scris.
Eu iti doresc multa sanatate, un bb nascut la termen si sanatos si oricare ar fi medicul cu care nasti sper sa se comporte ca un profesionist.
Ai grija de tine
cafera spune:
quote:
Originally posted by monalac
eu,din pacate,am ajuns acum 2 sapt la spital cu sangerari.dr mea a pus sangerarea pe seama polipului de pe col,dupa 5 zile m a externat si dupa alte 2 m am internat iar,cu sangerari si mai mari.dr mi a spus,dupa ce mi a facut eco,ca sangerez clar de la poilp si ca n are ce sa mi faca.asa ca m a externat dupa alte 2 zile,desi inca mai sangeram.l am sunat disperata pe ecografistul iosup,i am explicat situatia si m a primit imediat.concluzia?dezlipire de placenta si hematom,iar placenta e inserata f jos,exact cum s a intamplat si la sarcina cu cris.de o sapt nu mai m am miscat din pat si sangerarile s au oprit.oricum,pana la sf sarcinii voi ramane numai in pat,asa cum am facut si la sarcina anterioara.sper ca si acum deznodamantul sa fie unul fericit.scuze pt eventualele greseli,dar scriu lungita in pat.
Mami de Cris
Poze Cris
Imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta...Cum te mai simti? Sper sa aud vesti bune. Sanatate multa!
Idaira spune:
Ieri am primit rezultatul pt trombofilie :sint purtatoare heterozigot a mutatiei genetice G20210A a genei de protombina. Se pare ca asta ar fi cauza celor 3 sarcini pierdute,cu toate ca in genetica nimic nu se stie cu siguranta de 100%. Acuma sint pe Aspirina de 100mg iar dr mi-a zis ca in mom in care am sa ramin ar trebui sa fac injectii cu heparina.
Spuneti-mi si mie din a cita sapt de sarcina v-a rec Heparina si pina cind si daca e vreo dieta care se tine asociat? Afecteaza secretia lactata?!Ce stiti se tine trat toata viata sau putem sa ducem aceeasi viata ca si inainte de a sti de diagnostic?
Va pup!
www.comadronas.org/galeria/index.php?action=showpic&cat=4&pic=110" target="_blank">Cautind o bucatica de viata
"E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati"-
Albert Einstein