Insarcinate dupa intreruperea contraceptiei ???

Insarcinate dupa intreruperea contraceptiei ??? | Autor: Lika

Link direct la acest mesaj

Buna la toate viitoarele mamici si mamici!
Ati putea sa ma luminati, va rog, in cit timp de la intreruperea folosirii contraceptivelor hormonale ati ramas insarcinate? Caci am auzit ca in primele luni dupa aceasta pot urma si cicluri anovulatorii. Sa fie asa? Daca am luat doar 2 luni pilule si luna aceasta am decis sa nu le mai iau, atunci va urma obligatoriu un ciclu anovulatoriu sau nu?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Cred ca depinde de organism. Poti sa ramai in prima luna, sau dupa mai multe luni. Daca ai luat anticonceptionale doar 2 luni nu cred ca au lasat urme in corpul tau.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Lika,orice e posibil.Eu am ramas insarcinata dupa aprox 8 luni de la oprirea anticonceptionalelor,insa ,dupa cum a zis si Silvia,se poate intampla din prima luna.

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lika spune:

Da, fetelor, cred ca ar trebui sa o iau mai moale si sa nu mai gindesc atita la acest fapt. Desi, 8 luni in cazul tau Raluca, pentru mine nu suna tare incurajator. Speram si eu sa aud mai multe fete ca au ramas cu bebic chiar din prima luna de cind au lasat anticonceptionalele. Dar va trebui sa ma inarmez cu rabdare, care imi cam lipseste.
pe toate si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Eu zic sa fii multumita ca nu ai ramas in prima luna dupa intreruperea anticonceptionalelor. In general medicii recomanda cel putin o luna dupa intrerupere folosirea unei alte metode de protectie pentru a evita probleme cu viitorul bebe. Eu am o prietena care a patit-o si a avut foarte multe probleme cu fetita. Pana la 5 ani a luat medicamente cate nu am luat eu in 30.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Buna Lika!Eu sunt una dintre viitoarele mamici care au ramas insarcinate in urma anticonceptionalelor.Deci,dupa incercari esuate de a ramane insarcinata am mers la ginecologul meu sa vad ce se intampla.Mi-a zis ca nu e nimic in neregula doar ca ovulez foarte rar,o data la 3luni.Mi-a prescris anticonceptionale Diane, asta se intampla in decembrie 2006.In februarie 2007 le-am intrerupt. Iar in aprilie am ramas insarcinata, dupa calculele mele cam la sfarsitul lunii.Acum sunt insarcinata in 28 de saptamani iar in ianuarie se va naste puiul nostru Ianis Cristian.Bineinteles ca l-am intrebat pe doctor daca este bine sa raman insarcinata dupa ce am luat anticionceptionale si a zis ca nu este absolut nicio problema si mi-a dat exemplu cateva paciente ale dansului, pe care le cunosteam si eu care au ramas insarcinate in urma anticonceptionalelor.Mentionez ca aceea a fost singura perioada in care am luat anticonceptionale deoarece corpul meu nu le tolereaza. Te pup, si sper sa aud ca o sa ai un bebic in curand
Mada 28+ Ianis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lika spune:

Draga Eris, sa inteleg ca ai luat si tu doar 2 luni anticonceptionale, apoi ai intrerupt si sarcina s-a instalat abia peste3-4 luni..? Mdaa, eu ma gindeam ca dupa ce 2 luni ovarele nu produc foliculi, a treia luna poate lucreaza foarte activ si ovulatia are loc garantat. Ma rog, teorie de-a mea...dar se vede ca nu e chiar asa. Dar de ce nu ai facut stimularea ovulatiei chiar din a 3 luna, ca sa fii sigura ca va avea loc? Medicul nu ti-a propus asa varianta? Eu abia peste o luna o voi incerca si pe aceasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Lika eu am luat anticonceptionalele de pe 15 decembrie 2006 pe 15 februarie 2007.Le-am intrerupt iar sarcina s-a instalat pe 30 aprilie la 2 luni dupa ce am intrerupt pastilele.
Mada 28+ Ianis Cristian

Mergi la inceput