Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (248)
Raspunsuri - Pagina 8
monica70 spune:
INGRID,mai o luna-doua maxim si e Carrefour-ul gata aci la 5 minute de mine (cu masina) Ai motiv sa treci prin zona!
Sora ta sper sa isi revina,emotiile-s de vina,iar daca mai face si cum zici e clar
MIRELA pai Anda tot intre ora 2 si 4 noaptea ajunge si e patul gata facut si mancarica aburinda intotdeauna , ia d-aci cat cuprinde ca n-ai dat un telefon inainte si sa va opriti sa trageti un pui de somn!
SILVI plimbare placuta,eu am noroc cu sucul de lamai si grapfruit,asa ca de vit C nu duce Diana lipsa chiar deloc!
Nu mai stiu ce am citit
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
monica70 spune:
La mami a mancat foarte bine Diana,adica supa de pui cu taitei o farfurioara,apoi cateva linguri bune de piure de cartofi,plus desert cateva lingurite de tort polar.Bonus cateva bomboane de cioco umplute cu stafide - din alea mami ii da intotdeauana dupa ce mananca,i-am dat liber la ele.Aaa si suc de mar a baut.
A zis ca bunu',tati si Chiti beau TZUCA = tzuica ,deci un nou cuvant,ca de bere si vin stia demult.Cu tzuica eu n-am mai auzit-o pana acum,poate o mai fi zis cand era la ei.
La intoarcere cand sa intram in bloc,tocmai iesea Razvanel ala de la 8 de care va ziceam.Si mandra n-a vrut sa se lasa pupata de el,nici sa vorbeasca ci statea cu degetu' in gura ca o moafla ,dar cum sus a adormit in 2 minute ,e clar de ce ... Se vede si in poze,am vrut sa ii prindem pupandu-se,dar Razvan m-a pupat pe mine in lipsa de strumfa
Mi-a zis maica-sa ca l-a inscris inca din februarie la cresa din spatele blocului,deci peste o luna incepe el cresa,ea lucrul ... si peste un an poate Diana va avea din start un partener de joaca cunoscut acolo Macar o sa imi zica tipa care-i treaba cu conditiile din zona.Din ianuarie o inscriu si eu,sa fie inscrisa,ca e bai mare cu locurile cica.
monica70 spune:
BOMBO frumusetea aia din drop e Naomi? Ca iti seamana mult!
INGRID primisi telefon? Acum ai aparat,numai un amarat de film? baga mare ! Si ceva poze cu frumoasa n-ai pus de-un cincinal!
IRINA l-am vazut si pe Mario - mortal cum se uita la desene,stand pe olitza si cu suzeta in gura Nu stiam ca foloseste suzeta,nu stiu de ce dar imi imaginam ca el nu o utiliza deloc.
Ingrid S spune:
Monica, am vb cu sotzul, ei sunt aproape de casa deja. Natural ca am avut dreptate cu sora-mea, a facut criza de spasmofilie si a lesinat, i-au facut analizele si i-au injectat intravenos gluconolactat de Ca si Mg...Cica n-a mancat de stres vreo 2 zile, exact cum am spus...sa nu mai amintesc de tigari...Ea sta la hotel, i-au facut reducere aia, tot oraselul il stia pe tipul care a murit, un om foarte cumsecade. Pe vineri cred ca vin ei acasa.
Unde-s pozele cu Mario?
Lasa draga filmele, intai sa am ce filma, aseara narcisista de Diana se uita la filmele cu ea si cand am vrut s-o las din brate s-a pus pe un urlat si niste crize...ce facea Diana ta era o mica gluma!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
INGRID uite aci:
http://www.dropshots.com/roxanadumi#date/2007-10-28/12:57:23
Ha ha n-ai vazut-o pe Diana mea in plina criza
Merg sa imi iau tort,mami a facut de doua feluri si al doilea tip ne-a pus la pachet,ca nu mai puteam baga in noi ...
monica70 spune:
Eu m-am pus sa rasfoiesc niste reviste,ma uitam la paginile de moda,ba am cautat si pe net si cu cat ma uit cu atat sunt mai derutata.Nu pricep neam ce se mai poarta,numai info contradictorii.Pe strada ma mai uit si vad un ghiveci de nu-i adevarat,am inebunit eu sau ce se intampla?
Pana mai acum 3 ani parca mai stiam si eu ce-i aia moda si eram cam "in trend" ,dar acum sa mor io daca mai stiu cum sa ma imbrac .In disperare trag blugii pe mine si am terminat treaba.In magazine e cam la fel,nici nu stiu cam ce sa aleg La pantofi nu mai vorbesc. Care-s la moda? Nu ma dumiresc,mai ales la capitolul incaltzaminte .
Poate mi se trage de la si pe urma de la perioada de dupa, ca nu mai aveam timp de nimic - nici sa imi tai unghiile
Habar nu am dar sariti cu ceva idei,mai ales ce tip de pantaloni si ce incaltaminte se poarta
Am vazut-o pe Cata in ultimele poze,mama ce bine arata Dupa ce am citit azi in revista aia sigur era "in trend" cu gulerul rulat si culoarea negru si gri. Ma gandeam ca daca vreau sa iau o fusta pana la genunchi acum,nu mai am decat una,ca le-am donat pe toate celelalte si evident ca imi erau iar bune toate acum ... da' mare paguba,ca si asa tot la pantaloni trag.Am fost in vara asta o singura data in fusta mulata, pana la genunchi la birou si nu vreti sa stiti benoclari
Bine ca n-am avut drum in sectie ca faceau misto de mine ca si de colega cand a venit in mini (si ce bulane aree )- cica s-a oprit si motostivuitorul si si-a ridicat bratele in sus ca sa
anymony spune:
Moni si tu esti socata de moda. sa sti ca si eu.
Cert e ca se poarta griul, si cica blugii deschisi la culoare. la incaltaminte cica cizmele gen ciocata. si ploverele!!!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anymony spune:
A..si cica pantalonii f largi.Asa ca am hotarit ca la iarna o sa scot raiatii de cind eram gravi, ca imi vin numai bine-i-am si probat.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
dana_ene spune:
Ce faceti, dragele mele????
Am frunzarit mesajele din ultimul capitol si am avut motive de bucurie.
In primul rand, FELICITARI BRANDUSA! O veste extraordinara!
Va pup!
Acina... esti gravidutza, scumpa mea!!!!!!!!!!!
MI-NU-NAT!!!
Sarcina usoara pe mai departe!
Ralu... si tu!!!!!!!!!!!
Super! Super! Super!
Sa iti dea Domnul sarcina usoara si bebe sanatos!
S-au intors fetele dragi!!!
Ma bucur foaaaaarte mult!
Astery, am citit despre pataniile voastre. Imi pare rau ca ati trecut prin asemenea experiente.
Sanatate multa!
Si acum, o sa va spun 2 vorbe despre noi.
Saptamanile trecute le-am avut bolnave pe fete.
Oana a facut si ea la camin LARINGITA. A fost prima data cand ni s-a intamplat. Foarte, foarte nasoala laringita asta, chiar nu aveam habar.
Acum e bine, dar a durat insanatosirea si pana n-am bagat-o 6 zile pe antibiotice nu s-a ameliorat.
Roxana e racita, dar acum e pe final si sper sa fie bine.
Ideea e ca astept cu sufletul strans mersul la camin al Oanei. Cine stie ce ne mai asteapta .
Eu voi relua serviciul de la 1 decembrie si pana atunci am inceput sa predau cateva ore la o universitate particulara din oras si-mi ocupa destul de mult din timp.
Intre timp ne-am luat Loganul mult dorit si am fost la niscaiva petreceri. Chiar ieri am fost la o nunta, iar azi la o petrecere de Sf. Dumitru putin intarziata si suntem chiauni de oboseala.
dana_ene spune:
Moni, am vazut ca m-ai sunat intr-o zi. Atunci nu eram acasa si am descoperit apelul mai tarziu. N-am mai apucat sa te sun la randul meu, recunosc ca am uitat .
LA MULTI ANI mamei tale!
Cata, felicitari pentru obtinerea carnetului!
Ingrid, vai, ce intamplare. Numai bine celor implicati!