Dragalasi poznasi - ian-febr 2004(95)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Mav haios e Sebi si a incodobit frumos bradutul(am vazut pozele).Noi am facut bradutul de saptamana trecuta ca n-au mai avut rabdare si am zis sa se bucure de el.Prima seara Phillip vroia sa doarma sub brad ca asa a vazut el la desene.Cu colul stau cumintica-relativ- ca simt eu ca nu se naste bebe anul asta.Oricum si la Rebecca am avut ultimele 4 saptamani colul deschis 2 cm si am condus si mi-am vazut de tot si s-a nascut bine la 39 de saptamani.Acum efortul este altul dar am vorbit cu bebe sa mai stea o luna sa se faca marisor.

Roxi fetitele au avut toate rochite rosii si baieteii in alb?M-a amuzat un baietel langa Alex cum isi pusese mainile in cap-s-o fi saturat saracul de atata serbareSa stii ca mi-e dor de-o serbare romaneasca, de emotiile copiilor dar si de mai marile emotii ale parintilor.

Adina si voua Craciun fericit si distractie palcuta in Suedia

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Da, fetitele trebuiau sa fie in rochii rosii cu fundite albe (pana la urma au fost cu bluzite albe) si baietii in alb cu papion rosu. Haiosi foc copiii la serbare, si baietelul cu pricina. Nu prea au avut ei stare, nu am pus eu link la toate pozele sa o vezi si pe Alex cand ridicata cand asezata, mai ales sa isi mai etaleze rochita. Si avem um filmulet haios in care il cearta pe baietelul cu pricina ca nu are grija cum se aseaza si ii sifoneaza rochia.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Daca vreti sa vedeti poze cu flacaul meu iata aici si aici, iar cu domnisoara nazdravana pe acasa aici.

Va pupam si va dorim un Craciun fericit si linistit, cu bucurii si cadouri minunate!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

copiii astia s-au vorbit, fac toti la fel.
edit: am uitat sa zic ca daca vrei s-o trimiti pe Alex in excursie la Iasi o primim cu draga inima - o sa avem adrenalina la max :))
Matei incontinuu da jos podoabele si le urca la loc. i-am pus un scaun linga brad, sa aiba pe ce se urca, sa nu iasa vreo isprava
pun si poze cind am timp.
eu mai am numai putina treaba si gata.

va dorim la toti sa aveti parte de sarbatori fericite, sa fiti sanatosi si sa va veseliti!

noi stam acasa anul asta, asa ca mai dam tircoale pe la net, dar mai rarut ;)

revin:
Adina, ati scapat ieftin - ati intirziat o zi, dar ati ajuns unde trebuie. unii au ajuns la turci uite colea http://www.hotnews.ro/actualitate/esential/articol_2127770/vremea_nefavorabila_peste_traficul_aerian.htm

vacanta faina - daca il intilniti pe mos craciun sa-i spuneti ca noi sintem cumiiiinti foc :))
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Imelda, roscatica e mai mult blonduta acum, dar merge si asa, nu? Eu va astept in vizita cand puteti, chiar si acum intre Craciun si Revelion daca ne auzim din timp, ca vreo 2 zile e tati la serviciu.

Anca, am vazut ca pe Alex o tot inviti, dar pe mine ma lasi acasa.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Am terminat pregatirile...acum ascult Andries si ma bucur de bradutz. M-a ajutat si Andrei la impodobit(din pacate,el nustalceste cuvantul asta.....chiar eram curioasa de incodobeste si el ). Bine, m-a ajutat in sensul k eu puneam globurile si el le dadea jos.
Acum el e la nani (dupa indelungi parlamentari) si eu stau nitel linistita...
Diseara vine Mosul si asteptam cu curiozitate sa vedem cum reactioneaza.
Zilele astea vom pune si noi poze de la brad.
Rox, blonda,roschata, eu o iubesc indiferent de culoarea parului. Sper sa ne vedem zilele astea desi avem un program destul de incarcat (familie,nasi,fini,prieteni vechi.....)
Dragele mele, va doresc din tot sufletul meu Sarbatori fericite, sa aveti un Craciun de basm, sa fiti sanatosi si bucurosi si de nu o veni Mosul bogat in cadouri macar sa fie bogat in ganduri frumoase.
Va imbratisez tare pe fiecare in parte si trimit fiecaruia un gand frumos. Caci numai gandind frumos se intampla lucruri frumoase.

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

http://craiustefan.3x.ro/

http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

HO!HO!HO!Craciuuun fericiiit!Sa va aduca mosul sanatate multa si noroc,ganduri frumoase si multe multe cadouri!La noi a ajuns deja Mosul caci plangea copilul ,in fiecare dimineata,langa brad!Credea ca nu mai ajunge si la el,ca la gradi le+a spus ca va veni cat de repede poate si acasa,,,iar copilul,de!Asa ca ...a fost foarte incantat,a zis ca+l iubeste pe Mosul asta!Si noi ne+am bucurat mult pentru el,pentru noi...
Cam atat,ca vor copii la calculator!E si nepoata la mine ,care are 7 ani,si ma zapacesc cu jocurle pe nnet...
Va pupam ,va dorim tot ce+i mai bine ptr.fiecare dintre voi si va uram din suflet:SARBATORI FERICITE!

Dalia%Edi%tati

Mergi la inceput