Dragalasi poznasi - ian-febr 2004(95)
Raspunsuri - Pagina 11
mav spune:
Imelda
am inteles gresit ca ai inteles gresit, nu-i nicio problema si nicio suparare din partea mea. Oricum ramane valabil ca nu stiu cum/ daca te-as putea ajuta cu ceva... dar mi-ar face placere sa-ti fiu alaturi si as vrea sa ne povestesti mai multe despre evolutia lui Andrei si despre demersurile voastre!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
buli spune:
Alina 
mai stam pe bara un pic si apoi revenim ![]()
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
mav spune:
quote:
Originally posted by buli
Alina
mai stam pe bara un pic si apoi revenim
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
adlemi spune:
Vic, ce sa-ti spun...sunt multe de spus.Pentru a intelege exact ce spune cineva ar trebui sa te pui in locul persoanei respective...Nu ii doresc insa nimanui sa fie in locul nostru sau al celorlalti parinti cu probleme.
Noi insa din fericire am fost intotdeauna insotiti de ingeri si Dumnezeu a avut grija de noi.Poate par cuvinte mari dar exact asa este.
Am trecut prin multe perioade dificile in acesti 3 ani si 9 luni. Incepand cu diagnosticul neonatologului din a doua zi de viata a lui Andrei("stiti, se poate sa fi facut hemoragie cerebrala..."), apoi diagnosticele sumbre pe care le-am auzit de la 6 luni la 9 luni...
Toate au fost momente dificile. Au fost intr-adevar momente in care am plans cu disperare, in care uram oamenii care ne priveau altfel-cu mila sau cu dispret!...Au fost momente in care simteam ca pur si simplu nu mai pot....Dar Andrei m-a facut puternica.
Recuperarea...Recuperarea a inceput in plansete(avea doar 9 luni) si continua si astazi. Si Mara a devenit parte din familia mea.
Andrei face gimnastica in fiecare dimineata de luni pana vineri cu Mara,luni si marti dupa amiaza vine Cristina(terapie ocupationala) iar miercuri/joi vine Angela la logopedie. Eu l-am invatat pe Andrei ca ala e serviciul lui-Mara,Cristina si Angela.
A invatat sa fuga-stramb, e adevarat dar fuge! Cand l-a vazut ultima oara Ioana a ramas uimita de progresele lui.
Fiecare om care ii cunoaste povestea ramane uimit de progresele realizate.dar aceste progrese au fost posibile in primul rand lui DD si apoi lui Andrei. Eu si R n-avem nici un merit aici.
Lupt in continuare penrtu a mi se face dreptate cu Miloiu. Oricum nu mai poate plati raul facut.Dar daca prin retragerea dreptului de practica tin in siguranta alti copii-pentru mine e cea mai mare rasplata.
Cum ma poti ajuta,Mav? Iti spun eu cum:povestindu-mi de Sebi,lasandu-ma sa ma bucur in continuare de voi si de ce nu....sa stam odata la malul marii(Mare pe care eu o iubesc indiferent de anotimp....) si sa ne bucuram de copii nostri minunati.....
Va pup tare pe fiecare in parte
Adlemi si
Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://craiustefan.3x.ro/
http://www.dropshots.com/adlemi
Roxana_G spune:
Mai sunt cateva bilete la Banica pentru vineri, 14.12, dar nu locuri stralucite. Si s-au suplimentat inca 2 concerte pentru 17 si 18 decembrie. Asa ca am luat si noi bilete pentru luni 17 dec. Ma gandeam ca poate va intereseaza. Le-am comandat direct pe net, insa cereau plata cu card. Le voi primi maine prin curier.
In alta ordine de idei am fotografiat operele Alexandrei, nu am reusit inca sa le descarc ca am tot fost plecata. Mi-a refacut portretul, primul desen din pacate este de negasit. Cand postez pozele va anunt.
Spuneam ca am fost plecata, am luat cadouri pentru Craciun si Mos Niculae. Revin ca striga Alex si scoala pe bebe
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Asaaa. Deci sunt jucarii dragute si diverse promotii si la Selgros si la Metro. Alexandrei i-am luat tone de caluti My Pony, ca astia sunt favoritii ei. Plus puzzle, carticele si hainute. Voi ce le luati de mosi?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
anda141 spune:
Hai sa va spun o poveste adevarata care m-a impresionat.
"Capodopera lui Albrecht Dürer, „Maini in rugaciune”, mi-a schimbat viata. Povestea mainilor din tablou m-a ajutat sa inteleg ce inseamna sa te sacrifici pentru altii.
Intamplarea are loc in secolul XV, intr-un sat de langa Nürmberg, unde locuia o familie cu 18 copii. Tatal, bijutier, lucra 18 ore pe zi pentru a-si hrani familia. Doi dintre fii, Albrecht si Albert, isi doreau sa studieze arta in Nürmberg. Dar nu aveau bani. Baietii au hotarat sa dea cu banul. Cel care pierdea urma sa se angajeze ca miner in zona si sa lucreze pentru a-l intretine pe celalalt. Dupa patru ani, dupa ce isi incheia studiile, cel ce castiga urma sa se intoarca pentru a-l intretine pe cel dintai. A castigat Albrecht.
Aproape imediat, Albrecht a facut o impresie buna. Gravurile, lucrarile in lemn si in ulei erau mult mai bune decat ale celor mai multi profesori, iar inainte de absolvire incepuse sa castige bani din tablourile vandute.
Cand tanarul artist s-a intors in satul sau, familia a organizat o sarbatoare. Albrecht s-a ridicat pentru a toasta in cinstea fratelui sau care facuse totul posibil: „Iar acum, Albert, este randul tau. Acum poti pleca la Nürmberg ca sa-ti implinesti visul, iar eu te voi sustine.”
„Nu, nu”, spuse Albert, in timp ce lacrimile ii curgeau pe obraz. „Este prea tarziu. Uite cum arata mainile mele dupa patru ani de munca in mina! Nu am niciun deget care sa nu fi fost zdrobit cel putin o data, iar la mana stanga am artrita, nici nu as putea tine cu ea un pahar, dar sa mai si pictez.”
In cinstea sacrificiului lui Albert, Albrecht picta cu migala mainile fratelui sau, cu palmele apropiate si cu degetele noduroase inspre cer – renumitele maini in rugaciune . "
Autor: Carolyn Towles
mav spune:
Imelda
am citit randurile tale inca din noaptea in care le-ai postat (mi-ai dat o tema de gandire grea)... dar nu mi-am gasit cuvintele potrivite, sa exprim ceea ce simt si gandesc... O sa revin eu cumva!
Sebi are maine o serbare, e ziua gradinitei, n-am inteles prea bine care-i tema, dar de abia astept sa vad ce ne-au pregatit piticii.
Va pup!
mav spune:
Buna seara!
Eu am venit suparata de la gradi azi, unei colege de-a lui Sebi i-au iesit la analize un streptococ in gat si un pneumococ in nas... trebuie sa facem neaparat si noi analize. Cu toate astea, cand am deschis gura sa spun ca dimineata era un baietel cu mucii pana-n barba si tusea uraaaat, mi-au sarit toti in cap ca ce sa faca daca n-au cu cine lasa copiii acasa?! Sunt eu exagerata...
asa se calesc copiii...
Moooor de necaz... am vazut atata inconstienta si atata nepasare pt cei din jur...![]()
...Daca n-as fi fost patita... cu statul in spital o saptamana intreaga (chiar anul asta, in luna mai, va amintiti?), din care 4 zile copilul n-a mancat, n-a baut, ci a trait numai din/cu perfuzii.... din cauza unui streptococ nenorocit... poate ca as fi fost mai indulgenta, dar asa....
![]()

, Phillip si Rebecca