Production Supervisor Job

Production Supervisor Job | Autor: laurajr

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor dragi, am si eu o veste buna : de la 5 nov incep o slujba noua ( in sfarsi, conform pregatirii mele si a experientei din Romania ) .
Vroiam sa intreb pe fetele din strainatate, daca au ocupat aceasta pozitie sau o ocupa in prezent, ce sfaturi mi-ar putea da ? Ce sa evit, sau ce sa fac cu precadere .
Mentionez ca fabrica in care voi lucra e un mediu 95% canadian, sunt singura romanca si singura femeie supervisor intre 5 barbati. Suna cam de speriat, dar eu ma incuraj ca va fi bine !

Deci, va astept pe toate cu sfaturi sau cu experiente de poveste !

Va multumesc din suflet !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Chiar nimeni nu are nici un sfat, nici o parere ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Laura,in primula rand FELICITARI!!!!!

Ma bucur enorm de mult pt tine!Asta da veste buna!

De ce sa iti fie teama de canadieni... noi stim mult mai multe ca ei!Daca iti faci treaba nu are ce sa se intample rau!

Pt noi in QC este mai greu dar nu imposibil...Dan s-a inscris din Ian la un certificat in stiinta si calitatea alim la timp partial la universitate care bate bine pe piata muncii aici...si in vara viit poate aplica si el pe un job in domeniul nostru!

Asta voi face si eu poate ...cand va fi MONI mare!La noi nu vrea sa vina nici oa mama ... asa ca eu fac contabilitate...in conditiile in care sunt o gramda de job-uri in domeniul nostru in Montreal!

Felicitari inca odata si capul sus ca nu e asa de greu!

Gabi & Moni 6 ani peste o luna

[URL=http://www.slide.com/s/RoSX3DAP6T9C783Xb5P685l1WsK9BzS6?referrer=hlnk][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Laura,

In primul rind felicitari si succes!

Din experienta mea intr-o situatie similara: am tratat pe subalterni impartial, cu incredere in capacitatile lor profesionale (le-ma oferit pe rind posibilitatea sa participe in proiecte interesante) si le-am lasat multa autonomie, i-am incurajat sa aiba intitiativa si sa faca propuneri, i-am sprijinit in situatii mai dificile dar si in perfectionarea profesionala. Cu timpul le cistigi respectul si increderea si este mai usor sa ceri si tu in schimb un efort in cazuri speciale. Am avut o atitudine de "mama", pentru ca majoritatea erau mult mai tineri ca mine si am facut tot ce am putut sa ii sustin in fata clientilor sau a sefilor mai mari.

In final cred ca m-am purtat cu ei asa cum mi-am dorit sa se poarte cu mine seful meu.

In schimb evita sa te implici in problemele lor personale sau sa devii prieten, pentru ca asta iti va crea probleme si va fii f.greu pe urma sa ramii impartial.

Mergi la inceput