Copiii din 2002... (39)
Raspunsuri - Pagina 10
crig72 spune:
salut mamicile mele dragi!
eu sunt la Bucuresti de cateva zile asa ca pe net am stat mai putin.
ruxij nici noi nu mai facem un bebe asa `ca, nu ramai singura.
Dodo voi incerca cat de curand sa ma organizez si poate vom face ceva frumos impreuna.
pupici tuturor!
Mariuca la 5 anisori
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Dodo-pui, Bogdanel face parte din acest "club", orice progres al lui ne bucura si pe noi, mai ales ca suntem mamici si stim ce inseamna asta pentru fiecare copil.
E un copil puternic, un luptator si un invingator, sunt convinsa !
Scrie-ne despre el, sa ne bucuram impreuna de fiecare progres al lui !
katty, multumesc pentru poza cu jocul acela ! E tare fain ! Cred ca tot pe el e, de cand il are, nu ?
Felicitari pentru schimbarea primului dintisor de lapte !
Crsitina si l-a pus sub perna, sa primeasca de la Zana Maseluta un ban in schimb. Si tare incantata a fost cand a gasit banul sub perna. Il tine la pastrare, pana schimba toti dintisorii si maselutele.
Nicole, bravo micului invatacel ! La nici 5 ani sa faci toate astea, nu-i usor ! Dar pentru el asa pare. E clar ca nu trebuie sa-l ti pe loc. Succes pe mai departe !
Sinzi, imi pare rau ca nu e bb, inca, dar....mai sunt sperante pana vin musafirii. Ca sa faci fetita, citisem ca trebuie sa...[patfierbinte] inainte de a avea ovulatia. Caci fetitele rezista mai mult decat baieteii, pana sa fie fecundat ovulul. Pentru baiat, trebuie sa faci dragoste, exact in ziua ovulatiei, ca sa fecundeze ovulul, chiar in acea zi.
Nu stiu daca ai inteles. Am sa caut exact explicatiile, sa le citesti si tu, poate le vei intelege mai bine asa.
Oricum, iti tin pumni si-ti fac galerie, si eu !
Haide, , la Sinzi !
Nicoleta, frumoasa semnatura !
Francisca, cum esti ? Ai ajuns la chirugie ?
Surioara mea asa a patit, cu multi ani in urma, tot de la pensatul sprancenelor.
Sper ca esti bine, totusi !
ruxij, cum e dintisorul lui Bogdan ? Inca e la loc ?
Cum se mai prezinta la scoala ?
karina, ce frumos scrie Bogdanel, pentru varsta lui !
Iar picturile lui Andrei, sunt tare reusite, Cristina !
Acela cu surf imi place si mie.
Elena, George ce mai face ? Tot cu magazinul ?
Cristina isi vede verisoarele cum lucreaza pt. scoala si cere si ea, de lucru. Ii place matematica, zice ea si chiar face ceva adunari si scaderi simple.
Bine ar fi sa ceara de lucru si mai tarziu, cand va fi de scoala.
Fetelor, va doresc un weekend cat mai fain si sa ne "revedem" cu bine, luni.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
sinzi_ana spune:
Acum chiar ca sunt un pic cam ingrijorata...
Imi lasa soacra si matusa mesaje ca David a slabit tare mult...in parc fetele imi spun ca "e cam slab"...pana si nasa lui cica sa ii dau mai mult sa manance!!!!
Nicoleta, episodul acela a durat doar o zi timp in care a mancat foarte bine!!! Aici nu fac copro...doar sa fac in Ro poate la iarna!!!
Are 18kg si cam 115-116cm...chiar o fi slab??
uf...dar nu mi se pare ca mananca putin...sau...in fine...
Cris, bafta la Bucuresti!!!!
Nina, eu mereu ma gandesc ce fericita este Cristina ca are 2 verisoare mai mari cu care sa se joace si care sa aiba grija de ea!!!
Am inteles ce ai spus in legatura cu "reteta pt fetita" hhihi...aplicam!!!
Katty, deja sunt in intarziere......vreo 2-3 zile...(ceea ce nu e foarte neobisnuit la mine) deci...
David are o lista tare lunga pentru Mos si cred ca se cam pierde in ea...eu ma gandeam sa ii iau un set lego iar sotul vrea sa ii cumpere XBox-ul!!! (de fapt cred ca e pt el, nu pt copil) Oricum nu ii vom lua decat putine si usoare, pentru ca le vom cara cu noi in Ro (acolo va veni Mosu!!!)
Azi nu avem gradinita ....
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
sinzi_ana spune:
Am fost azi la un nutritionist...(ne-a trimis pediatrul) care m-a lasat fara cuvinte...
In primul rand cica are 47 inch (ceea ce inseamna 119cm ceea ce sigur nu are...are cu cel putin 3 cm mai putin!!!) la inaltimea asta ar trebui sa aiba 53 de pounzi si el are 39.5...
Cica e sub linia de 2% la greutate si ne-a pus pe regim de ingrasare...care este "sublim" si sigur nu il voi putea respecta!!!!
In primul rand tre sa calculez calorii si grame la fiecare masa...(ceea ce cu toata bunavointa mea nu as putea sa fac!!!) apoi tre sa ii dau sa manance din 2 in 2 ore (ce tampenie!!!!)...
8 dim - micul dejun
10.00 - gustare (legume crude)
12.oo - pranz
14.00 - gustare (faionoase)
16.00 - gustare (fructe)
18.00 - cina
20.00 -gustare (lactate)!!!!
Pai cred ca nu pot sa fac nimic decat sa stau cu farfuriile si gustarile dupa el...
Sunt atat de derutata!!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
gabrielaghe spune:
Buna mamici, a mai trecut o saptamina, sapt. grea footbal, plus Halloween., urmeaza un weed-end , sper mai linistit, doar iesit in parc, eu s atermin curatenia , si ma gindesc ca simbata seara sa inchiriem un film si sa mincam floricele.Sinzi ana, eu i-am facut lui Matthew acum ceva timp niste teste la "scaun", mi-au dat d ela cabinet niste cutioare cu o solutie inauntru si i-am recoltat din scaun cite putin timp d e3 zile , pe care le-am dus inapoi si le-au dus la lab.nu i-au gasit nimic dar atunci el avea diaree.intreaba-i , trebuie sa existe niste teste de acest fel, succes mult .Maathew , de ex, are 48 inch si 48 pounds, mi-au spus ca este bine, acum d ecind cu footbalul s-a mai subtiat dar este un tip greoi si ce ma bucura cel mai mult este ca are grija sa se odihneasca , in fiecare seara s eculca la 7:15-7:30 si s escoala la 6:45, mergem devreme la scoala, plus ca in weed-end doarme cam 3, 4 ore, se odihneste destul d ebine, si asta e un avantaj ptr. el, iar ca regim este bine s aincerci sa vezi daca are progrese, Matthew maninca destul d ebine, dimineata , la 7:00 un sandwich, si un pahar d elapte, la scoala maninca si are snch, la 4:00 cind vine maninca iarasi ceva, a inceput s amanince si mere, si ceva fructe, iar seara o mas acompleta si lapte.Asta nu inseamna ca toti copii sint la fel, nu trebuie sa te stresezi, fa-i toate analizele, asa as face eu, intreaba d evreun test copro, iar daca nu are nimic, ofera-i s amanince mai des, lasa-l s aaleaga el , da-i doua alternative din cei place lui, pine is mai da drumul, daca ti-e ti s epare cam slab, dar sa nu ajungi pe cealalta exreme, fiecare copil e diferit si are ritmul lui d ecrestere, asa a fost baiatul meu cel mare, toti imi spuneau ca e f, slabut, sa ma ocup mai mult d eel, si eu ma stresam si suparam , pina cind am lasat totul in pace si acum este ok, maninca orice s aingrasat, deci....
Cu privire la Mosul, Matthew is doreste 3 lucruri, asa imi spune mereu, numai 3, o bicicleta noua, o masina cu telecomanda si un avion cu telecomanda, pe linga astea o sa-i mai luam noi carti si ceva constructiv, cu cel mare e mai greu, ziua d enastere e pe 26 dec, si il mai cheama si cristian, asa ca le impart cel mai important este ptr. ziua lui ca sa aprecieze mai mult, iar ei d eobiei cel cam 3, 4 lucruri, eu prefer lucrurile logice, cuburi, legos, ceva d econstruit, ai mei se plictisesc repede de masini, prefera ceva d econstruit, vom vedea, eu le cumpar din noembrie, vreau sa termin cu cumparatul d ecadouri cu mult inainte.M-am intins , asa este daca intru mai rara, va citesc dar nu am timp sa scriu mereu, o zi buna .
gabriela
ruxij spune:
Cum sub 2 la suta mai? Si Bogdan are 46 de inch si vreo 40 de pounzi si e la 50% la greutate. Da, e slab, si ce daca? Ia pune o poza relevanta, cum adica e slab? Asa cu 2 la suta ala ar tb sa fie chiar scheletic.
ruxij spune:
Criq, ce bine ca nu sunt singura:)
Anina, n-a cazut dintisorul, se fereste de mama focului sa muste cu el. Cred ca o sa ajung si eu stresata ca sanzi, ca dupa ce ca e cam slab, o sa slabeasca si mai rau ca nu prea mai mananca din cauza dintelui astuia.
cristina22 spune:
Sanzi-ai cam cautat-o cu lumanarea!!!Ce nutritionist ti-a trebuit??
Cum sa fie slab????
Te stresezi degeaba!
M-am uitat peste albumul David si, personal, chiar mi se pare tare armonios cladit!!! Si sa stii ca are alura de sportiv!!!
Andrei mananca painica cu ceva-pate, unt, branzica si mai nou cu ou, ca iese putin crocanta, uitandu-se la televizor.
Ia incearca!
Criq, Ruxi-sa treaca repede delegatia!!!
Gabrielaghe-pupam cumintelul Matthew!
Anina-ce bine ca are Cristina verisoare mai mari!!Invata multe lucrari de la ele.
Andrei tare admira copii mai mari ca si el!!
UN W-E FRUMOS SA AVETI!!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
ruxij spune:
Si eu m-am uitat pe poze si pe cuvant ca nu e slab. Ce 2%? Pai lui Bogdan al meu i se vad coastele.
HelleneC spune:
Salut, eu sunt singura cu cupiii si imi rod urechile, pana maine seara...
Sanzi, m-am ambitionat si l-am masurat pe George acum, are 1,17 m, la kg avea 20 kg imbracat destul de bine, in vara avea 19 kg si tot aschie a ramas! Mie David mi se pare ca arata f bine, mai ales ca face atata sport!
Va pup pe toate ca urla Gabi la greu... vrea in brate si am treaba!
WE fain