Bone care pleaca fara sa anunte
Raspunsuri - Pagina 2
linasobolina spune:
Andreea. tot nu ai activat casuta postala
Scuze, ANDREEA GEORGIANA nu accepta mesaje private
Nu stiu daca am voie sa dau numarul meu de tel sa nu se considere reclama, insa daca dai o cautare pe net cu numele meu cu siguranta, vei gasi toate informatiile-Antoaneta Istrate
Asta daca intre timp nu ai rezolvat.
Putem vorbi si sfatui nu neaparat ca relatie client agentie ci si ca forumiste DC
ANDREEA GEORGIANA spune:
Linasobulina,intamplator sau nu,sunt in baza de date a agentiei voastre si miercuri voi veni acolo(pt. a treia vizionare).Sper sa am mai mult noroc fata de datile trecute... .Iar PM-ul meu este activat.Primesc mesaje private,e adevarat,de la membri DC care au PM-ul activat.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ania2006 spune:
Buna Andreea Georgiana,
Iti doresc succes la vizionarea de maine. Mi-am activat PM ....
corinag spune:
M-am luptat si eu cu probelma gasirii unei bone precum si cu serviciile oferite de fimele de pe piatza: de mediere, prezentare a unor persoane si numai atat- selectie e mult prea mult spus
si am cunoscut o gramada de pesoane: cu tupeu si fara, cu stil miltaresc (''vreti nu vreti eu tot o sa ma duc cu el - adica baietelul meu de 1 an- in parc in Moghiros'',schimband doua mijl de transport -imi spunea o doamna plina de titlul de fosta prof de sport), doamne greoaie care nu pot avea grija de un copil de 1 an, dar ce conteaza... ele vin la interviu, doamne care abea se uita o data la copil in schimb iti povestesc toata viata lor, de ajungi sa stii ce mananca dimineata nepoata ....
doamne care nu stiu sa vorbeasca corect gramatical, fara nici un fel de pregatire, dar a caror prima intrebare e legata de salariu.
am fost si eu inselata, caci da asta e cuvantul de o bona: dna Victoria Stancu., care din senin nu a mai venit intr-o dimineata . mai ales ca era inceput de luna si nu-i datoram astfel nici un ban, deci si-a permis sa nu vina fiindca fosnetul banilor am vazut ca-i provocau sentimente pe care le exterioriza f usor. josnic e omul care nu are curajul sa vorbeasca,sa anunte faptul ca nu mai vrea sa vina!
Succes la cautat bone!
am gasit acum o bona tanara, mama unei fetite de 14 ani, de care sunt multumita .se ocupa de cel mic:citit, joc, calcat hainute preparat mancarica lui si ff rar 1-2 zi doua pe saptamna doar in vacante sta si cu fetita cea mare.
sper sa ne fie aproape pana cand il voi da pe cel mic la scoala!
Kariris spune:
Andreea Georgiana ti-am trimis un PM. Te rog sa ma contactezi cand poti.
fetelor si eu sunt innebunita din acelasi motiv: bonele de pe piata bucuresteana si oferta dezastruoasa a agentiilor. Mai oare nu le-o fi rusine sa pretinda astfel de salarii cand ele au 8 clase, 10 clase si nici macar sa vorbeasca corect nu stiu? Pai atunci un ex cadru didactic sau medical, eventual si vorbitor de o limba straina cat sa mai ceara? Inteleg sa ceri o gramada de bani cad la randul tau ai ce oferi, ca in fond unui copil nu-i trebuie doar paznic, trebuie sa te implici putin si in educatia lui.
Mihaela07 spune:
Buna sunt noua pe acest forum desi am o fetita de 4 luni. sunt in cautarea unei bone pentru scumpa mea pentru ca ma voi intoarce la serviciu in ianuarie. Daca stiti pe cineva astept un mesaj. Locuim in sectorul 3 Bucuresti.
Am vizionat si eu bone la agentii. si atunci cand iti place o bona "nu mai dam de ea, nu mai raspunde la telefon".
Sau stiti macar o agentie care vi s-a parut serioasa?
Multumesc.
liliana73 spune:
quote:buna seara
Originally posted by ANDREEA GEORGIANA
Da,cred cu tarie ca mai exista oameni corecti si normali care pot da referinte atunci cand este nevoie de ele.Am si primit dealtfel de la o familie de avocati(despre care,atat potentiala bona cat si seful agentiei mi-au spus ca ii pot suna fara probleme).Si da,sunt noua "intr-ale bonelor",intrucat am avut una singura pana acum.Si daca nu se imbolnavea subit as fi pastrat-o pana mergea fetita noastra la scoala si chiar mai mult(daca venea si bb2).
Ha,daca as vrea sa-mi fac baza de date(va ganditi probabil ca as fi cine stie ce agentie?),in niciun caz nu as recurge la o astfel de modalitate.Pt. ca nu mi-as permite decat o agentie profi care isi educa si studiaza bonele si nu le racoleaza din ziar facandu-le un profil psihologic standard,plasandu-le in diverse case si spalandu-se pe cap imediat dupa ce si-au incasat comisionul.A propos,astazi mi s-a oferit o potentiala bona,complet agramata, fara dinti in gura,cu degetele ingalbenite de nicotina si cu unghiile negre.Scuza d-nei de la agentie,care stia exact pretentiile noastre?"N-am vazut-o pana acum".Dar aveam in mana fisa ei,cu prezentarea si profilul psihologic mai mult decat in regula.Mai merg maine la o singura agentie(recomandata ca fiind exceptionala!) si ma voi lasa pagubasa.Traim in Ro si...oamenii nu stiu ce inseamna profesionalism,corectitudine,onoare,constiinta si lista ar fi prea lunga.
ma numesc avram liliana si mi-am permis sa va intreb daca mai aveti nevoie de o bona ... nu sint eu e mama mea care are 58 de ani dar nu are miinile ingalbenite de tutun si poate de anii care au trecut .nu isi arata virsta si daca vreti ceva din popor fara recomandari si fara agentii. daca vreti veniti de va convingeti sintem oameni simpli care iubim copii . noi stam in bucuresti si stam la curte.daca sinteti putin intesesata ne puteti contacta pe PM
Mihaelutat spune:
Buna! Se pare ca si noi suntem in aceeasi situarie , adica bona pe care o avem se pare ca isi cauta in alta parte, daca nu a gasit deja, pentru ca azi-dimineata mi-a dat un ultimatum sa ii maresc salariul, sa fac o oferta, ca daca nu pleaca. Nu mi-a spus concret cat vrea, ci noi sa ii facem o oferta si daca ii convine bine, daca nu pleaca, dar ne va spune dupa ce ii facem oferta. sunt extrem de dezamagita de atitudinea ei, nu de faptul ca cerea o marire, lucru normal pe piata muncii, dar modul de a pune problema, santajandu-ne, pur si simplu, m-a dezamagit complet.
Asa ca si eu sunt acum in cautarea unei alte persoane care sa se ocupe de cel mic, in varsta de 2 ani. Am luat si agentiile la rand, sa vedem ce vom face.
Mihaela
album dn Titi
liliana73 spune:
buna seara . daca va confrunatati cu o asa problema eu va propun sa va stringeti toate si ii aduceti la mine acasa si le ofer puiutilor vostri tot ce trebuie .. sincer eu satu la curte in sectorul 5 si nu sint nici agentie si nici gradinita particulara .ma las de servici daca merita
liliana73 spune:
quote:buna seara.daca mai sinteti interesata de o bona e mama mea are 58 de ani nu arata a baba ,nu fumeaza ,nu bea alccol si sintem oameni simpli din popor noi stam in sect 5 la curte .daca sinteti interesata puteti sa ne contactati .merita incercat liliana
Initial creeata de ANDREEA GEORGIANA
Scriu despre asta pt. ca...ma confrunt cu asta.Sunt in cautare de bona(asa cum am mai spus in cadrul unor alte subiecte) si am tot vazut fel de fel de individe recomandate de agentii.Multe dintre ele lucreaza inca si,daca le intrebi de cand pot incepe spun repede:IMEDIAT!Ma pun in situatia mamicilor care nu stiu ce li se pregateste,nefiind anuntate de catre bona ca va pleca.Propun sa facem o lista cu bonele "de pe piata" si cu parerea noastra(a celor care le-am vizionat la agentii) despre ele.Si n-ar fi rau sa vorbim si despre bonele bune(din diverse zone) care raman fara job din varii motive.Cine este pentru?Si daca tot veni vorba,stiti vreo bona buna in sect 4?